BenKızçeler sanırım ağustos ayı hepimize hüsran oldu iğnelerimiz işe yaramadı aranızda aşılama düşünen var mı ben kasım gibi aşılama düşünüyorum artık
Baya geçmiş test yaptınız mı hiç?20 ağustos da oldum iğneyi bende 16. Günhic bir belirti yok
Canım ben yazmış mıydım sana bu ara kafam karıştı ama. Benimde 24 ağustosta iğnem oldu 2 gün kaldı adete bakalım nolcakArkadaşlar maalesef ben regl oldum. Catlatma iğnesi yaptıktan 13 gün sonra regl oldum. 22 ağustosta yapmıştım iğne.
Erken mi gelişti yumurtanız yoksa adet tarihiniz mi uzun? Bende 24ünde oldum iğnemi. Bat 7 eylül arada baya fark var ondan sordum. Sizin baya geçmiş test yaptınız mı hiç?Bende 19 ağustos ta çatlatma iğnesi vuruldum, bat 8 Eylül. Çok sabırsızlanıyorum..
Merhaba cnm günaydın adet olmadım daha bu gün kan vermeye gidicem 10 gibi.... Sen nasılsınMerhaba canım napıyonn nasılsın naptın test
Teşekkür ederim cnmSebepsiz interfilite ve erkeklerde sperm sorunu olduğu zamanlar doktor yapıyor arama yerine yazarak geniş çaplı bilgi edinebilirsin klomen ovitrelle kullanımından sonuç alınmazsa sonraki aşama aşılama oluyor
İnşallah bebeğin vardir cnmCanım ben yazmış mıydım sana bu ara kafam karıştı ama. Benimde 24 ağustosta iğnem oldu 2 gün kaldı adete bakalım nolcak
Yapmadım çünkü gerçekle yüzleşmek len korkuyorumBaya geçmiş test yaptınız mı hiç?
İnşallah diyicem ama test yaptım şimdi negatif. Olsa çıkardı artık. Maalesef bende elendim galiba bu ay..İnşallah bebeğin vardir cnmregl olmadan insan umudunu kesemiyor
Bende aynıyım canım. Yaptım şimdi testi negatif. İnşallah senin tutmuşturYapmadım çünkü gerçekle yüzleşmek len korkuyorum1.5 yıldır hep negatifi gordumm malesef
Canım tahlil verdim 0.100 yani negatif...Merhaba canım napıyonn nasılsın naptın test
Negatif cnm 0.100Merhaba canım napıyonn nasılsın naptın test
Ya sen 12. Gün test mi yaptın ben Ağustos’un 22 de çatlatma iğnesi vurundum bugün 15.günüm ama benim doktor 9 Eylül de test yap dedi yani 19. Günde şimdi idrar testi yapsam doğru sonuç alır mıyımMerhaba arkadaşlar. Bende 23 ağustosda çatlatma iğnesi oldum. Ovitrelle. 26 ağustos doktora gitdim ve yumurta çatlamışdı. 1tane vardı zaten. Şimdi test yapıyorum pozitiv çıkıyo. İğnenin etkisi hala devam edermi sizce?
Evet yaptım. Sabırsızlanıyorum. Yarın bidaha yapıcam pozitiv olsa kan vericem bakalım hayırlısı. Semdede varsa çıkar benceYa sen 12. Gün test mi yaptın ben Ağustos’un 22 de çatlatma iğnesi vurundum bugün 15.günüm ama benim doktor 9 Eylül de test yap dedi yani 19. Günde şimdi idrar testi yapsam doğru sonuç alır mıyım
Ne bilim kimisi yalancı pozitif çıkar diyo o yüzden sonra ayın 9 da negatif görürsem çok üzülürüm ya 1 yıldır olmuyo tamam biraz belirtilerim var ama kararsızımEvet yaptım. Sabırsızlanıyorum. Yarın bidaha yapıcam pozitiv olsa kan vericem bakalım hayırlısı. Semdede varsa çıkar bence
Aslında bata kadar beklemek lazım sonra kötü oluyo insanNe bilim kimisi yalancı pozitif çıkar diyo o yüzden sonra ayın 9 da negatif görürsem çok üzülürüm ya 1 yıldır olmuyo tamam biraz belirtilerim var ama kararsızım
Aynen ben 9 da baktıracam negatif görmekten yoruldum en azından negatifse 1 kere görürüm ya en fazla Ovulasyon testi yapıp çatlayın çatlamadığına bakarımAslında bata kadar beklemek lazım sonra kötü oluyo insan
Hadi hayırlısı inşallah canımMerhaba cnm günaydın adet olmadım daha bu gün kan vermeye gidicem 10 gibi.... Sen nasılsın
Çok üzüldüm canımCanım tahlil verdim 0.100 yani negatif...