Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızçeler sanırım ağustos ayı hepimize hüsran oldu iğnelerimiz işe yaramadı aranızda aşılama düşünen var mı ben kasım gibi aşılama düşünüyorum artık
Ben bende Kasım ayında düşünüyorum. Normalde bu ay olacaktı ama eşim göreve gittiği için kaldı. Bakalım bu aydan hiç umudum yok ama 2 gün kaldı..

Bende 19 ağustos ta çatlatma iğnesi vuruldum, bat 8 Eylül. Çok sabırsızlanıyorum..
Erken mi gelişti yumurtanız yoksa adet tarihiniz mi uzun? Bende 24ünde oldum iğnemi. Bat 7 eylül arada baya fark var ondan sordum. Sizin baya geçmiş test yaptınız mı hiç?

Ben de çatlatma iğnesi vurundum bugün 15. Günüm hepiniz 15 günde test yapılınız benim doktor 19. Günde istedi testi yanı 9 Eylül testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi ya

Ya sen 12. Gün test mi yaptın ben Ağustos’un 22 de çatlatma iğnesi vurundum bugün 15.günüm ama benim doktor 9 Eylül de test yap dedi yani 19. Günde şimdi idrar testi yapsam doğru sonuç alır mıyım

Ya sen 12. Gün test mi yaptın ben Ağustos’un 22 de çatlatma iğnesi vurundum bugün 15.günüm ama benim doktor 9 Eylül de test yap dedi yani 19. Günde şimdi idrar testi yapsam doğru sonuç alır mıyım
Evet yaptım. Sabırsızlanıyorum. Yarın bidaha yapıcam pozitiv olsa kan vericem bakalım hayırlısı. Semdede varsa çıkar bence

Evet yaptım. Sabırsızlanıyorum. Yarın bidaha yapıcam pozitiv olsa kan vericem bakalım hayırlısı. Semdede varsa çıkar bence
Ne bilim kimisi yalancı pozitif çıkar diyo o yüzden sonra ayın 9 da negatif görürsem çok üzülürüm ya 1 yıldır olmuyo tamam biraz belirtilerim var ama kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…