- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
- Konu Sahibi turuncu agac
Allah daha güzelini verecektir belki ondandır canım biliyorsun herşey insan için. İnşallah çok bekletmez seni de benim 6 ve 8.5 yaşlarında iki oğlum var ablası, eşim zaten yeni bir bebek çok da istemiyor, ama olsa da yok demez böyle arada kazalar oluyor gaza gelisler oluyor her ay ben de ay ay topik topik geziyorum işte , bir kızım olsun çok isterim Allah da nasip eder inşallah
Ben ovulasyonla takip ediyorum değerlendirdik ama içimde bi umut yok geçen sene 6 7 ay denedik ovulasyon takipsiz ama olmadı sonra biraz borca girdik erteleyelim dedm seneye aralık ayında sadece bir kere ilişki oldu o zmn düşünmüyoduk ihtimal vermedm ama 3 gün gecikmeden sonra test yaptım pozitifi gördüm her ne kdr düşünmesek de çoookk sevindik malesef 15 inci haftada suyum geldiği için 17 haftada almak zorunda kaldılar 3 ay oldu doktorum 3. aydan sonra tekrar düşünebilirsin dedi rahim toparlanmadıysa gebelik zaten oluşmaz demişti 2 kere regl oldum bu toparlanma belirtisiymiş ama nasip rabbim ne zaman derse o zmn onu geri getiremem ama biraz olsun acım da diner diye daha çok istiyorum çok uzun yazdm kusurabakma