- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 27
- Konu Sahibi turuncu agac
Bu topic kullanılmıyor güncel olan var orda liste :)Selamlar,
Beni de ekler misiniz :)
Bat 15 Ağustos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu topic kullanılmıyor güncel olan var orda liste :)Selamlar,
Beni de ekler misiniz :)
Bat 15 Ağustos
Bende istiyorum ama önce eşi ikna etmem lazım 2. Bebek fikrine 16 aylık kızımKızlarrrr topici açtım sanırım Ağustos topici bize mucizelerle gelsin listede hamile kalmayan biri bile olmasınnn
Zor hamile kalmadıysanız ilkine ikincisi kolay olurBende istiyorum ama önce eşi ikna etmem lazım 2. Bebek fikrine 16 aylık kızım
Tedaviyle oldu bende akışına bırakmak istiyorum. Hatta doktorum ilki zor oldu 2. Olmaz deme doğurganlaşıyorsun hemen kalabilirsin dediZor hamile kalmadıysanız ilkine ikincisi kolay olur
O zaman bence eşini ikna et senTedaviyle oldu bende akışına bırakmak istiyorum. Hatta doktorum ilki zor oldu 2. Olmaz deme doğurganlaşıyorsun hemen kalabilirsin dedi
Diyorum onada olmayabilirde herşey Allahtan tekrardan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum o yüzden akışına bırakalım diye ama bakalım ne olacakO zaman bence eşini ikna et sen
2 Ağustos
ANNE ADAYLARI BAT SONUÇ @Kimdemi38 2 Ağustos @Eslem1234 turuncu agac 16 AğAğustos Kızlar bat tarihinizi yazarsanız daha kolay yapabilirim sanırım
Benimde Bat 2 ağustos inşallah hamişizdirBende bat 2 Ağustos inşallah olur hepimiz açısından hayırlısı olsun diyelim
Canım orası aktif ama burayı da takip etmeye çalışıyorum asıl liste orda ama ben ekliyorum seni deBir yer daha açılmış ama bu da aktifse buradan da yazabilirim benim 17 Ağustos bat görünüyor henüz regl biteli 2 gün oluyor merhabalar
Adet oldum canım çarptı atabilirsin2 Ağustos
Canım yumurta çatladıgı gün ağrı çekmen normal bende çatlatma iğnesi kullanıyorum hep hangi tarafta yumurta çatladıysa orda ağrı okuyor 3 gün filan yarın geçer ağrıMerhaba canlarım ovülasyon testime bakar mısınız yaklaşık Bi saattir sol kasığımda inanılmaz bir ağrı var yumurtam dün mü çatlamış anlamadim ama bugün neden ağrı çekiyorum
Eki Görüntüle 3102403
Pardon 6 ağustos6 temmuza beni de yazar mısınız