- 26 Şubat 2022
- 1.421
- 872
- 32
- Konu Sahibi turuncu agac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 ağustos bende yeni araniza katildim. İnşallah bu ay herkez beklediği haberi alırKızlarrrr topici açtım sanırım Ağustos topici bize mucizelerle gelsin listede hamile kalmayan biri bile olmasınnn
Bat 18 Ağustos beni de yazabilirsinKızlar bat tarihinizi yazarsanız daha kolay yapabilirim sanırım
ANNE ADAYLARI BAT SONUÇ @Kimdemi38 2 Ağustos @Eslem1234 turuncu agac 16 Ağustos
Bat 5 Ağustos benide ekleyebilir misiniz umarım bu ay hepimiz çok güzel haberler alıp sağlıkla bebeklerimize kavuşabilirizKızlar bat tarihinizi yazarsanız daha kolay yapabilirim sanırım
ANNE ADAYLARI BAT SONUÇ @Kimdemi38 2 Ağustos @Eslem1234 turuncu agac 16 Ağustos
Canım güncel olan var oraya yazMerhaba kozlar bugün bu mesajı yazdığıma inanamıyorum her ay topik topik dolaştım
Inşallah güzel haber alırız benimde bat tarihim 20 si .Merhaba benimde 11.5 aylık oğlum var onunda gebeliğini burada öğrenmiştim tedavisiz normal olmuştu. Şimdide geçen ay gebelik şüphesi yaşadım ilk başta üzüldüm erken diye ama sonradanda negatif diye üzüldüm ve eşimle birlikte büyüsünler diye karar verdik bu ay yapalım olursa olur olmazsa kışa tekrar deneriz diye anlaştık 2 gündür korunmasız ilişki yaşıyoruz bende aranızda katılmak istiyorum bir çoğunuz çok erken kafayımı yedin dersiniz belki ama oğlum büyüyüp daha sonra tekrar başa dönmek bana dahada zor geliyor hazır kafayı yemişken tam yiyim dedim allaha şükür oğlum zor bir bebek değildi rahat geçireceğimi düşünüyorum Bat tarihim 20 ağustos kayıt edebilirsiniz rabbim buradaki bütün isteyenlere annelik duygusunu yaşatsın inşallah bu ay hepinize uğurlu gelsin
İnşallah canım cümlemizInşallah güzel haber alırız benimde bat tarihim 20 si .
Canım güncel olana yaz Ağustos ayı gebelik planlayanlar 2022 (güncel) olan topicTopic neden bu kadar sessiiiiz
Ay öylemi bende valla şaşırdım kimse konusmayınca dedim allahım yanlış yeremi acaba kayıt oldum dedimCanım güncel olana yaz Ağustos ayı gebelik planlayanlar 2022 (güncel) olan topic
Arkadaşlar merhaba benim bat 18 Ağustos bugün şöyle bir akıntı yaşadım size ek olarak paylaşıcam özür dileyerek…Folik asite 1 ay önce başladım.3 aydır bebek düşünüyoruz yerleşme nişanesi olabilir mi bilgisi ya da fikri olan yazabilir mi?
Pek kullanmayı bilmiyorum yeni üye sayılırım benimde bat 17 Ağustos umarım olmayızEkliyorum