• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben devamlı test verdim son dönemde biliyorsun amh dahil hormonlar tamam. Eşimde hızlı hareket 0 idi azcik bi düzelme olmuş gibi dimi? Bir baksana sen de. Bu testler dışında bir şey yok. Regl oldum cumartesi günü. Bu ay tutsun artık yeter gayri :) bu ay artık epeydir gruptan gruba gezenlerin ayı olsun diliyorum. Hepimize bol şans 😁
Kuzu bu test gayet iyi duruyor ne yedirdin adama 😂😂

Merhabalar benim adetime 6 gün var normalde 10 gün önceden adet belirtilerim başlardı ama şu an hiç belirtim yok erken gebelik testi aldım sizce ne zaman testi yapmalıyım

Bana kalsa hiç erken testlerden yapma derim :KK48:
Ama bu merak insanı öldürür. 2 gün daha beklemen daha iyi. Yine de çıkan sonuca güvenme :KK66:

Doktordan geldim şimdi. Çatlamış yumurtam ben zaten tahmin edip dün değerlendirmiştim 😅 rahim kalınlığın da iyi dedi. Bu haftayı günaşırı değerlendirmemi söyledi. Artık bekleyip göreceğiz 😊
Yumurta çatladıktan sonra kaç güne kadar döllenme oluşabiliyor ki tüm haftayı değerlendirmenizi söyledi? Şu yumurtlama konusunu oturtamadım kafamda ondan soruyorum :)

Doktordan geldim şimdi. Çatlamış yumurtam ben zaten tahmin edip dün değerlendirmiştim 😅 rahim kalınlığın da iyi dedi. Bu haftayı günaşırı değerlendirmemi söyledi. Artık bekleyip göreceğiz 😊
Oh mis o zaman =)
Hadi bakalım hayırlısı kuzu
İnsallah bu ay güzel haberler alırıss
Bende bugün sabah 9 bucukta vuruldum işte yarından itibaren 10 gün gün aşırı değerlendirces

Yumurta çatladıktan sonra kaç güne kadar döllenme oluşabiliyor ki tüm haftayı değerlendirmenizi söyledi? Şu yumurtlama konusunu oturtamadım kafamda ondan soruyorum :)
Aslında yumurta 24 maksimum 48 saat canlı kalabiliyor ama benim daha küçük olan bi yumurtam daha vardı onun da büyüyüp çatlayabilme ihtimaline karşı söyledi. Neolur ne olmaz sen bu hafta günaşırı değerlendir dedi

Oh mis o zaman =)
Hadi bakalım hayırlısı kuzu
İnsallah bu ay güzel haberler alırıss
Bende bugün sabah 9 bucukta vuruldum işte yarından itibaren 10 gün gün aşırı değerlendirces
Bu ay güzel haberler alalım inşallah. Ben çok stres yapıyorum oldu mu olmadı mı diye bu ay düşünmemeye çalışıcam 🤪

Internette de bir yerde okumuştum ultrason da 6. Hafta gözüküyor diye, tabi emin değilim işte ama bende de gözükmedi hayali
benim adetım 1 gün geçti hamıle oldugumu öğrenmiştim 4 haftalık var sayıyorlar 1 hafta sonra doktor keseyi gördü tabi boş 8. haftada susam tanesi kadar göründü ..12 haftada cinsiyet söylemişti ... yavaş yavaş telaş yok : )

Bu ay güzel haberler alalım inşallah. Ben çok stres yapıyorum oldu mu olmadı mı diye bu ay düşünmemeye çalışıcam 🤪
İnsallah kuzu
Benim bu ay düşünmeye pek fırsatım olmayacak galiba
Değerlendirmedede muhtemelen sıkıntı yaşıcam ama bakalım
Hayırlısıyla olur insallahh ❤️

Back