• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlr merhaba çatlama olalı 9.gün 4 gündür çok uyku hali var üstümde erken oldugu halde yapaayım dedim çıkmayacak ayy ben mi yanlış görüyorum burda silik bir çizgi var sanki görüyor musunuz
92BE696D-4E49-42B9-90AC-C12389734C63.jpeg
D52D4B6F-D8E8-471C-BF2F-7D83A6E678ED.jpeg

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    147,5 KB · Görüntüleme: 78
yok beee kuzummmm... aşılamada bile dr aşılamayı yaptıktan sonra gün aşırı devam edin diyor ilişkiye.
Ay ne bileyim ben bi ebe arkadaşım yumurtlamadan sonra çok ilişki olmasın işte tutunmasını engeller falan deyince bide size sormak istedim 🤷🏻‍♀️😂 teşekkür ederim herkese

Galiba bende kuzum 😂 gün aşırı devam akıntıyla düşündüm bu ay valla yumurtlamayı test falan yapmadım o da ayrı stres 😂
Ben de yapmicaktımdaa elimde vardı resmen dayanamadım 😂😂 geçen ay tatil o bu derken zor yaptım zaten evdeyken rahat rahat deniyim bi dedim ama takvimle aynı gidiyor boşuna yapıyorum resmen :KK70: Ben akıntıdan hiçbi şey anlamıyorum ya cidden

Ben de yapmicaktımdaa elimde vardı resmen dayanamadım 😂😂 geçen ay tatil o bu derken zor yaptım zaten evdeyken rahat rahat deniyim bi dedim ama takvimle aynı gidiyor boşuna yapıyorum resmen :KK70: Ben akıntıdan hiçbi şey anlamıyorum ya cidden
Ben de anlamıyorum çaktırma da öylesine işte 😂 gün aşırı deniyoruz ya inşallah kaçmayacaktır 😂

al benden de o kadar. AKıntıdan birşey anlamıyorum öyle aman aman akıntım olmaz zaten benim ne yumurtlamada ne başka zaman. Ama akıntıyla anlayan çok var. Yengem bile çok aşırı akıntım olur benim diyor yumurtlma dönemi. Benim nedne olmuyor arkadaş. Hatta bu ay kuruluk var gibi dıştan. Ama ilşki sırasında ıslıklık oluyo

Kızlar dünle bugün üzerlerinde tarih ve kaçıncı gün olduğu yazıyor. Devam ediyor dimi çatlama yok henüz?

Eklentiler

• 0E697F4C-31E8-4B87-B029-744E4C92D58F.jpeg
    0E697F4C-31E8-4B87-B029-744E4C92D58F.jpeg
    123,8 KB · Görüntüleme: 95
  • 6C5D6491-AB26-4FB4-9308-801CAD6E293F.jpeg
    6C5D6491-AB26-4FB4-9308-801CAD6E293F.jpeg
    122,5 KB · Görüntüleme: 88
Ben de anlamıyorum çaktırma da öylesine işte 😂 gün aşırı deniyoruz ya inşallah kaçmayacaktır 😂
al benden de o kadar. AKıntıdan birşey anlamıyorum öyle aman aman akıntım olmaz zaten benim ne yumurtlamada ne başka zaman. Ama akıntıyla anlayan çok var. Yengem bile çok aşırı akıntım olur benim diyor yumurtlma dönemi. Benim nedne olmuyor arkadaş. Hatta bu ay kuruluk var gibi dıştan. Ama ilşki sırasında ıslıklık oluyo
Kızlar ben haziranda akıntıyla yapiyim dedim baktım şeffaf geldi heh dedim yumurtlama oldu üst üste değerlendiriyorum falan ama nasıl kendime güveniyorum 🤣 takvimden de 3 gün önceye falan denk geliyodu neyse değerlendirdim diyip çalışmaları bıraktım, sonra regl olunca bi baktım takvim doğruymuş ben boşu boşuna anladım sanmışım ve öyle bi kaçırmışımki yumurtlama haftası boş. o gün bu gündür akıntı no, takvim ve ovu yes 😂
Anlayana da helal olsun valla o da bi yetenekk👌🏼

Kızlar ben haziranda akıntıyla yapiyim dedim baktım şeffaf geldi heh dedim yumurtlama oldu üst üste değerlendiriyorum falan ama nasıl kendime güveniyorum 🤣 takvimden de 3 gün önceye falan denk geliyodu neyse değerlendirdim diyip çalışmaları bıraktım, sonra regl olunca bi baktım takvim doğruymuş ben boşu boşuna anladım sanmışım ve öyle bi kaçırmışımki yumurtlama haftası boş. o gün bu gündür akıntı no, takvim ve ovu yes 😂
Anlayana da helal olsun valla o da bi yetenekk👌🏼
Yok benim ayırt etme biçimim çok afedersiniz yumurtlama olduğunda yumurta akı kıvamında akıntım oluyor böyle uzayan falan çatladığında da şeffaflaşıyor sanki yoğun oluyor akıntı onun harici zamanlarda beyaz beyaz kesik gibi ben ovulasyon yaparken de bu şekilde ilerlediği için öyle yormuş da olabilirim çok dikkate almayın beni 🤣🤣🤣

Back