- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #5.661
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pek belli olmuyor sankiKızlr merhaba çatlama olalı 9.gün 4 gündür çok uyku hali var üstümde erken oldugu halde yapaayım dedim çıkmayacak ayy ben mi yanlış görüyorum burda silik bir çizgi var sanki görüyor musunuz Eki Görüntüle 2902530 Eki Görüntüle 2902531
Şimdi daha belirgin cnm ama fotoda hemen görür görmez çektim çok silik gördüm bakalım koyulaşacak mıpek belli olmuyor sanki
İğnenin etkisi değildir umarımŞimdi daha belirgin cnm ama fotoda hemen görür görmez çektim çok silik gördüm bakalım koyulaşacak mı
Cnm ben iğne olmadım sadece klomen kullandım peşine progestan kullanıyorumİğnenin etkisi değildir umarım
hımm o zaman kan ver yarın hemen. İnaşşah gebelik vardırCnm ben iğne olmadım sadece klomen kullandım peşine progestan kullanıyorum
İnş cnm adet gününe kadar yine test yapayımda koyulaşırsa. Kan vereceğimhımm o zaman kan ver yarın hemen. İnaşşah gebelik vardır
Ay ne bileyim ben bi ebe arkadaşım yumurtlamadan sonra çok ilişki olmasın işte tutunmasını engeller falan deyince bide size sormak istedimyok beee kuzummmm... aşılamada bile dr aşılamayı yaptıktan sonra gün aşırı devam edin diyor ilişkiye.
Ben devam edicem yumurtalamadan sonra da kuzumKızlar merhabalar hepinize bir soru sorucam sizce yumurtlama döneminden sonraki ilişki sıklığı gebeliği engeller mi?![]()
Galiba bende kuzumBen devam edicem yumurtalamadan sonra da kuzumbu ay full time
![]()
aynen devamkeİnş cnm adet gününe kadar yine test yapayımda koyulaşırsa. Kan vereceğim
Ben de yapmicaktımdaa elimde vardı resmen dayanamadımGaliba bende kuzumgün aşırı devam akıntıyla düşündüm bu ay valla yumurtlamayı test falan yapmadım o da ayrı stres
![]()
Ben de anlamıyorum çaktırma da öylesine işteBen de yapmicaktımdaa elimde vardı resmen dayanamadımgeçen ay tatil o bu derken zor yaptım zaten evdeyken rahat rahat deniyim bi dedim ama takvimle aynı gidiyor boşuna yapıyorum resmen
Ben akıntıdan hiçbi şey anlamıyorum ya cidden
al benden de o kadar. AKıntıdan birşey anlamıyorum öyle aman aman akıntım olmaz zaten benim ne yumurtlamada ne başka zaman. Ama akıntıyla anlayan çok var. Yengem bile çok aşırı akıntım olur benim diyor yumurtlma dönemi. Benim nedne olmuyor arkadaş. Hatta bu ay kuruluk var gibi dıştan. Ama ilşki sırasında ıslıklık oluyoBen de yapmicaktımdaa elimde vardı resmen dayanamadımgeçen ay tatil o bu derken zor yaptım zaten evdeyken rahat rahat deniyim bi dedim ama takvimle aynı gidiyor boşuna yapıyorum resmen
Ben akıntıdan hiçbi şey anlamıyorum ya cidden
17 ağustos daha da pik olmuş dewamkeeeeKızlar dünle bugün üzerlerinde tarih ve kaçıncı gün olduğu yazıyor. Devam ediyor dimi çatlama yok henüz?
Ben de anlamıyorum çaktırma da öylesine iştegün aşırı deniyoruz ya inşallah kaçmayacaktır
![]()
Kızlar ben haziranda akıntıyla yapiyim dedim baktım şeffaf geldi heh dedim yumurtlama oldu üst üste değerlendiriyorum falan ama nasıl kendime güveniyorumal benden de o kadar. AKıntıdan birşey anlamıyorum öyle aman aman akıntım olmaz zaten benim ne yumurtlamada ne başka zaman. Ama akıntıyla anlayan çok var. Yengem bile çok aşırı akıntım olur benim diyor yumurtlma dönemi. Benim nedne olmuyor arkadaş. Hatta bu ay kuruluk var gibi dıştan. Ama ilşki sırasında ıslıklık oluyo
Bana da öyle geldi göz yanılması olmasın dedim o yüzden attım valla devamkee17 ağustos daha da pik olmuş dewamkeeee
Yok benim ayırt etme biçimim çok afedersiniz yumurtlama olduğunda yumurta akı kıvamında akıntım oluyor böyle uzayan falan çatladığında da şeffaflaşıyor sanki yoğun oluyor akıntı onun harici zamanlarda beyaz beyaz kesik gibi ben ovulasyon yaparken de bu şekilde ilerlediği için öyle yormuş da olabilirim çok dikkate almayın beniKızlar ben haziranda akıntıyla yapiyim dedim baktım şeffaf geldi heh dedim yumurtlama oldu üst üste değerlendiriyorum falan ama nasıl kendime güveniyorumtakvimden de 3 gün önceye falan denk geliyodu neyse değerlendirdim diyip çalışmaları bıraktım, sonra regl olunca bi baktım takvim doğruymuş ben boşu boşuna anladım sanmışım ve öyle bi kaçırmışımki yumurtlama haftası boş. o gün bu gündür akıntı no, takvim ve ovu yes
Anlayana da helal olsun valla o da bi yetenekk![]()
Ay gözlerim neler görüyorrrrrrŞimdi daha belirgin cnm ama fotoda hemen görür görmez çektim çok silik gördüm bakalım koyulaşacak mı