• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, ben bugün sabah gebe olduğumu öğrendim, uzun zamandır istiyordum. Allahım isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻

Eklentiler

• F260C51E-DD74-411A-8457-FB76B3B58664.jpeg
    F260C51E-DD74-411A-8457-FB76B3B58664.jpeg
    141 KB · Görüntüleme: 88
Ay gözlerim neler görüyorrrrrr 👀 kaç dkda çıktı of çok heyecanlandım bak 😍😍
cnm 3-5 dakika hemen gördüm sonrasında pembe tonuda aldı testte 20dakika dan sonrasını dikkate almayın yazıyordu ben hemen çektim inş koyulaşır teste bebetime ondanda şüphe ettim ama bakalım gün gün koyulaşacak mı Allahım tez zamanda inş kucaklarımızı doldursun 🤲

şimdi siz benim soruma cevap vern hele. Bende ki bu birkaç günlük kuruluk hissi neye alamet. :)

Günlük ped kulalnırım ben sürekli çamaşır kirlenmesin diye. Pedler bile kupkuru kalıyor anacım :D Ama ilşki sırasında gayet normal ıslak oluyor. Hee birde 3 gündür vajina ağzında kaşıntı var tatlı mı tatlı kaşınıyor. Hatır hutur kaşıyasım var valla :D

Yok benim ayırt etme biçimim çok afedersiniz yumurtlama olduğunda yumurta akı kıvamında akıntım oluyor böyle uzayan falan çatladığında da şeffaflaşıyor sanki yoğun oluyor akıntı onun harici zamanlarda beyaz beyaz kesik gibi ben ovulasyon yaparken de bu şekilde ilerlediği için öyle yormuş da olabilirim çok dikkate almayın beni 🤣🤣🤣
Balım sen her ihtimale karşı regl olana kadar devam et edebildiğin kadar 😂 bazen de üst üste olsun doğaçlama 🤣🤣 yazın son ayı free style takılıyoruz 🤘🏻

Kızlar birşey soracağım. Bugün n ayşe duman ile görüştüm gelecek aya hazırlık yapıyorum açıkcası. Regl olmadan da gelebilirsin dedi. Dedim regl olmadan gelince herkes normal çalışın bakalım diyip gönderiyor bunu yaşamak istemiyorum dedim. Gel bi bakalım dedi. Devletteki doktordan da regl 3.günü için randevu aldım hormonlarıma baktırmak için..Şimdi nasıl yapayım? Siz ne dersiniz? Regl olmadan gitmek mi mantıklı yoksa regl sonrası hormon sonuçları ile mi gitmek mantıklı?

Kızlar merhaba, ben bugün sabah gebe olduğumu öğrendim, uzun zamandır istiyordum. Allahım isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
Hayırlı olsun kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah neler yaptın ve hangi belirtileri yaşadın paylaşabilir misin?

şimdi siz benim soruma cevap vern hele. Bende ki bu birkaç günlük kuruluk hissi neye alamet. :)

Günlük ped kulalnırım ben sürekli çamaşır kirlenmesin diye. Pedler bile kupkuru kalıyor anacım :KK70: Ama ilşki sırasında gayet normal ıslak oluyor. Hee birde 3 gündür vajina ağzında kaşıntı var tatlı mı tatlı kaşınıyor. Hatır hutur kaşıyasım var valla :KK70:
Regl yaklaştığını gösteriyor😄 Kuruluğa bağlı kaşıntıdır…

Kızlar birşey soracağım. Bugün n ayşe duman ile görüştüm gelecek aya hazırlık yapıyorum açıkcası. Regl olmadan da gelebilirsin dedi. Dedim regl olmadan gelince herkes normal çalışın bakalım diyip gönderiyor bunu yaşamak istemiyorum dedim. Gel bi bakalım dedi. Devletteki doktordan da regl 3.günü için randevu aldım hormonlarıma baktırmak için..Şimdi nasıl yapayım? Siz ne dersiniz? Regl olmadan gitmek mi mantıklı yoksa regl sonrası hormon sonuçları ile mi gitmek mantıklı?
rengl srası hormon sonuçlarıyla gitmek mantıklı

Bence önce devletteki doktora git testlerini yaptır en azından elinde testlerin olur. Ultrasonda rahim kalınlığına yumurtalıklarına falan bakıyor ya diyelim şüpheli bi şey gördü o zaman testlerine bakıp hemen karar verebilir. Diğer türlü sonrasında test olursa vakit kaybı olucak yine. Hem reglden sonra gidersen yumurtanın boyutuna vs de bakar. Ben olsam sonra giderdim yani 😊

Hayırlı olsun kuzum Allag sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah neler yaptın ve hangi belirtileri yaşadın paylaşabilir misin?
Çok teşekkür ederim🙏🏻 Biz 8 aydır istiyorduk , ilk zamanlar ben çok kafama takıyordum ovulasyon takip ediyordum vücudumu çok dinliyordum ama malesef hamile kalamamıştım . Son 3 aydır akışına bıraktım olursa olur olmazsa zamanını bekliyordur dedim . Bu ay allahım nasip etti . Son adet tarihim 12 temmuzdu . Bugün 5 gün gecikti , idrara çok sık çıkmaya başladım benim en büyük belirtim buydu. Göğüslerim şişkin onun dışında herhangi bir belirtim olmadı 🌸

Balım sen her ihtimale karşı regl olana kadar devam et edebildiğin kadar 😂 bazen de üst üste olsun doğaçlama 🤣🤣 yazın son ayı free style takılıyoruz 🤘🏻
Hahaha çok güldüm Allah da seni güldürsün 🤣 Ay bilmiyorum ama ben çok yoruldum yani gün takip etmekten 9 aydır gün sayıyorum hamile kalsaydım doğurmuştum valla 😒

Laricim ne yedin sen bu ay maşallah nedi buu 🤣🤣
Bi şey diyim mi en önemlisi rahatlıkmış gerçekten bu ay üzerime bi rahatlık çöktü heralde tüm stres hakkımı ay başında yanlış doktora giderek harcadım 😂😂 sonra diğer doktora gidince bana bebeksi bi rahatlık geldi kuzum hahahaah

Hahaha çok güldüm Allah da seni güldürsün 🤣 Ay bilmiyorum ama ben çok yoruldum yani gün takip etmekten 9 aydır gün sayıyorum hamile kalsaydım doğurmuştum valla 😒
Ben artık çözdüm ya adetlerim düzenli olduğu için sadece yumurtlama haftası üst üste denicem bundan sonra. Bi sorun yoksa eğer bu şekilde tutucağını düşünüyorum 🙄 her ay ovu da çekilmez yani şu susuzluk beni öldürücek

benim adetım 1 gün geçti hamıle oldugumu öğrenmiştim 4 haftalık var sayıyorlar 1 hafta sonra doktor keseyi gördü tabi boş 8. haftada susam tanesi kadar göründü ..12 haftada cinsiyet söylemişti ... yavaş yavaş telaş yok : )
Aynen doğrudur iste heyecandan, korkudan oluyor böyle.. ben kan vermek için aradım haftaya gel direk hem kan hem muayne olursun dedi böyle erken oldu😆

Regl 3. Gun gidilir yumurta rezervine bakilir, öncesinde gitmek bence anlamsiz ..

Ben artık çözdüm ya adetlerim düzenli olduğu için sadece yumurtlama haftası üst üste denicem bundan sonra. Bi sorun yoksa eğer bu şekilde tutucağını düşünüyorum 🙄 her ay ovu da çekilmez yani şu susuzluk beni öldürücek
Allah hayırlı zamanda en güzeliyle nasip etsin inşallah kuzum öyle dua ediyorum artık, bi rahatlamaya benim de ihtiyacım var sanırım 😂

Bence önce devletteki doktora git testlerini yaptır en azından elinde testlerin olur. Ultrasonda rahim kalınlığına yumurtalıklarına falan bakıyor ya diyelim şüpheli bi şey gördü o zaman testlerine bakıp hemen karar verebilir. Diğer türlü sonrasında test olursa vakit kaybı olucak yine. Hem reglden sonra gidersen yumurtanın boyutuna vs de bakar. Ben olsam sonra giderdim yani 😊
Sordum isterseniz regl 3. Günü de gelebilirim hormon testi baktırmak istiyorum dedim. Yok gerek yok önden gelebilirsin dedi. Yumurtlama takibi yapıyorum dedim regl düzensiz… regl düzensizse yumurtlama da olmuyor olabilir bırakın onları hemen dedi… Ay napcamı şaşırdım🥲

Back