• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınn. Regl ağrısı gibi ara ara sancılarım var ve bir damla kan geldi. Oysa 7 ağustos pik, 8 ağustos çatlama görmüştüm. Daha 10 gün oldu çok erken değil mi 14 gün geçmesi gerekmez mi? Yumurtlamadan sonra 14 günden kısa sürede regl olan var mı kızlar? Döngüm de 24 günlere düştü 🙁

Günaydınn. Regl ağrısı gibi ara ara sancılarım var ve bir damla kan geldi. Oysa 7 ağustos pik, 8 ağustos çatlama görmüştüm. Daha 10 gün oldu çok erken değil mi 14 gün geçmesi gerekmez mi? Yumurtlamadan sonra 14 günden kısa sürede regl olan var mı kızlar? Döngüm de 24 günlere düştü 🙁
Yerleşme kanaması olmasın kuzum? Takip et bence

Bende anlamıyorum Bi muayene edin tahlilleri yapın sorun çıkmazsa çiftlerde rahat eder illa bir yılı beklemek zorunda mı insanlar.Sonra yıne bir yıl denerler erkekte de sorun yıksa tabi
bende aynı fikirdeym hatta evlenirken yapılması lazım insanlar ona göre erteler ertelemez.

bende aynı fikirdeym hatta evlenirken yapılması lazım insanlar ona göre erteler ertelemez.
Kesinlikle öyle olmalı. Ben boşuna 1 sene kaybettim doktor yüzünden. 1 sene sonra aaa sende kist var dediler 3 ay da öyle gitti, sonraa aaaaa miyom var hadi ameliyat korunma sonra aaaa prolaktin yüksek derken 2 buçuk yıl oldu. Daha hsg bile yapmadılar, hep araştırıp bizim mi söylmemiz gerek ne gerekiyorsa yapın dimi

Merhaba kızlar
Doktor kontrolünden geliyorum..
Hayali kese göründü tam ve net olarak görünmedi henüz cok yeni kalıplaşmış var rahimde de dedi doktor..
Kan verdim 2 saate sonuçlar çıkacak..
15 gun sonra kontrol..
Allah hakkımızda hayırlısını versin herkesin gönlüne göre versin🙏

M misamino canımmmm günaydınnnn
Gittimm doktora ben bugünnn
20 mm bi tane yumurta olusmus
Rahim duvarıda iyi dedi
Aslında 12. Günüm bugün ama büyüklüğü yeterli olduğu için yinede iğneyi vurdu 9 bucukta
Bundan sonra değerlendirmece
Bi tane yumurta olunca biraz üzüldüm en azından iki tane büyür belki diyodum ama doktor beklediğimiz bu zaten suan gebelik için yeterli bi yumurtan var mı var kafana bişey takmadan 10 gün değerlendir dedi bakalım hayırlısı🤷‍♀️
Sen naptın senin durular nasıl 🤔

Merhaba bende dün öğrendim gebeliğimi profile nasıl ekliyoruz bu durumu sizinki gibi
Hayirli olsun Allah tez vakitde sag saglim kucahiniza almayi nasip etsin insallah 🙏 merak ettihim bisey var ne zamandir cocuk yapmak icin ugrasipsunuz ve hangi belirtileri yasadiniz erken gebelik testi falan uapmismiydiniz. Bilgi verip aydinlatirsaniz cok sevinirim 😊

Rahim duvarıda iyi dedi
Aslında 12. Günüm bugün ama büyüklüğü yeterli olduğu için yinede iğneyi vurdu 9 bucukta
Bi tane yumurta olunca biraz üzüldüm en azından iki tane büyür belki diyodum ama doktor beklediğimiz bu zaten suan gebelik için yeterli bi yumurtan var mı var kafana bişey takmadan 10 gün değerlendir dedi bakalım hayırlısı🤷‍♀️
Rahim duvarınız kaç mm acaba söyledi mi ben de du gittim 10 mm dedi devlet hastanesi olduğundan pek bilgi vermedi yumurtlama dönemindeydim yumurtalar iyi dedi sadece ne kadar büyüklüğü onu bile soylemedi

Rahim duvarınız kaç mm acaba söyledi mi ben de du gittim 10 mm dedi devlet hastanesi olduğundan pek bilgi vermedi yumurtlama dönemindeydim yumurtalar iyi dedi sadece ne kadar büyüklüğü onu bile soylemedi
Bu sefer rahim duvarını sormayı unuttum benn
Sadece yumurta büyüklüğünü öğrenmiş oldum
Ama 7-15 mm arası rahim kalınlığı yumurtlama dönemimde beklediğimiz kalınlık demişti bi önceki ilaç kullanımında doktorum
Yani sizin gayet iyi suan bence
Özelde bile sormasan zor söylüyolar herseyi, devleti düşünemiyorum🤦‍♀️

Rahim duvarıda iyi dedi
Ben de dün gittim şansıma doktorum doğuma girmiş muayene olamadım 😞çalışıyorım öğle arama denk getirmiştim bekleyemedim de işe döndüm. Ben daha önce bu yumurta olayını sormuştum doktora. Şuan bize sağlıklı tek yumurta lazım demişti çok fazla yumurta olması tüp bebek için iyi olur. 1 en fazla 2 yumurta isteriz biz femera klomen tedavilerinde dedi. Ne güzel büyümüş yumurtan iğneni de olmuşsun inşallah bu ay güzel şeyler olsun. Ben de bugün tekrar gitcem bakalım çatlamış mı yumurtam 😅

Nasil olayim kuzum biraktim ben ucunu haftaya regli olucam belli hangi gun bakmadim bile o derece:) tatildeydim yeni geldim , yumurtlama gunume denk geldi ama benim kocam tatildeyim diyip her aksam devirince bende umit kalmadi😁 bildigim icin de umursamadim. Denedik ama bisey beklemiyoeum. Eylul de belki bi yumurta kontrolu isticem doktordan baktim olmadi o ay arastiricam tup fln . Var kafamda 1-2 yer. Ekimde de tup olayin girerim kismet artik valla yoruldum ve skildim . Buyuzden is de degistiremiyorum olucem 😂

Hakkımızda hayırlısı olsun canım en doğru zamanda doğru şekilde Allahtan ümit kesilmez bir bakmışız ummadığımız anda olmuş. ♥️🙏🏼

Back