• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef kuzucuk
20 mm bi tane yumurtam vardı benim ama olmadı
Benim ne olduğu bile belli değil ama sebepsiz infertilite bizim, o yüzden beni baz alma sen😁
Doktor bile tek yumurta olmasına rağmen aşırı umutluydu benden, baya bu tedaviden olumlu sonuç alınıyor yani =)
Senin ohoo bir sürü yumurta var nasipse gelir bu ay senden güzel haber❤️
Bende bu ay femara kullandım bakalım bitti ilaç salı kontrole gidicem bende ne durumda yumurtalar merak ediyorum =)
Benim cuma 18 19mm iki yumurta 14 15mm de küçük iki yumurta vardı bugün oldum iğne buymuslerdır bakalım nolcak ikiz olabilir dedi doktor kabul ediyo musunuz ediyoruz dedik napak seçecek durumumuz yok inşallah olur=)
Insallah seninde tutar en kısa zaman da =)

İğnenin etkileri 12 gun sürer aynı hamıleymıssıniz gibi belirti verir, hatta test yapsanızda yalancı pozitif çıkar, hamilelik belirtileri kişiye özeldir herkeste farklı belirtiler olabılır veya hiç belirti olmayabılır, sizin vucudunuzu ne kadar iyi tanıdıgınız önemli olan, farklı bir şey olursa zaten farkedersiniz 👍

Ben sabah bir daha erken gebelik testiyle deneyeyim. Doğru söylüyorsun bozuk gibi boyası dağıldı sanki 🙄
İnternetim bozuldu yazamadım bende onu diyecektim test bozuk yarın yine dene hayırlı haberler alırsın inşallah

Ay maşallah ne çok günü geçmiş var darısı başıma benim yolum çok uzun 15 gün var daha günüme 😏
Ya çıksa aslında beta 1.20 çıktı... olsam diğer aya geçip yumurtlama takip edicem. Ama olmuyorum. Ama acaba mı diyorum var mı çünkü bazı yerlerde geç döllenme ihtimali diyor bu değerlere. Yarın tekrar kan vereceğim inşallah. Yoksa söktürücü masaj varmış burdan kızlar söyledi onu yapacağım.

Ya çıksa aslında beta 1.20 çıktı... olsam diğer aya geçip yumurtlama takip edicem. Ama olmuyorum. Ama acaba mı diyorum var mı çünkü bazı yerlerde geç döllenme ihtimali diyor bu değerlere. Yarın tekrar kan vereceğim inşallah. Yoksa söktürücü masaj varmış burdan kızlar söyledi onu yapacağım.
Benim görümcemin günü geçti ben kendim test aldım çıkmadı sonra evine gitti iki hafta nerdeyse günü geçti ondan sonra hastaneye gitti çıktı geç döllenme olmustu sanırsam umut Allahtan kesilmez

Bu değerlerde olanların 1 yada iki haftalık hamile olduğunu duymuştum inşallah değer yükselir

Ben de bu ay femera kullandım ilacım bitti cumartesi kontrole gittim. Bir tane 13 mm bi bir tane de 16 mm yumurtam var 😊 pazartesi tekrar kontrole gitcem duruma göre çatlatma iğnesi verecek. İnşallah bu ay güzel haberler alırıız. Doktora gidince haber ver ne kadar olmuş yumurtaların merak ederim ☺️
=) oh masallahh kuzucum ikiside ulasır çatlatma boyutlarına =)
Şansında artmıs olur =)
İnsallah benimde büyümüştür bi iki tane umudum var bakalım
Haber ederim mutlaka❤️

Benim cuma 18 19mm iki yumurta 14 15mm de küçük iki yumurta vardı bugün oldum iğne buymuslerdır bakalım nolcak ikiz olabilir dedi doktor kabul ediyo musunuz ediyoruz dedik napak seçecek durumumuz yok inşallah olur=)
Insallah seninde tutar en kısa zaman da =)
Masallah sen çok güzel geri dönüş almıssın klomenden ❤️
Baya gelişmiş yumurtan
İnsallah hepimiz güzel haberler alırıss 🥰😘

Canım sen kan vermiş miydin.. seni takip ediyorum. Bende olmadım 7 sinde olamam gerekiyordu benimde
O zaman senle aynıyız nerdeyse..benimde 10 u..yok kan vermedim..baksanıza ğecikmeden 14 gün sonra hamilelik haberimiz var..o yüzden ümidimizi bitirmeyelim 🥰benden azıcık kahve leke geldi dün öğlen bi daha yokk..ağrıda yok

Back