• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım bakalım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah . Sen tam çatlama zamanındasın o zaman 15 gün varsa
Ya ben de zaten şuan akıntı çok adet sancısı kasık batması var ama ben adetten hemen sonrasını da değerlendirdim çünkü iki çocuğumda da günüm bi gün geçmesiyle idrarda çıkmıştı doktora gittiğimde tam dört hafta olmasına bi hafta kalmıştır yani tahminimce adetten çıkar çıkmaz kaldım iki çocuğumda sa bende değerlendirdim bakalım nasip 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ya çıksa aslında beta 1.20 çıktı... olsam diğer aya geçip yumurtlama takip edicem. Ama olmuyorum. Ama acaba mı diyorum var mı çünkü bazı yerlerde geç döllenme ihtimali diyor bu değerlere. Yarın tekrar kan vereceğim inşallah. Yoksa söktürücü masaj varmış burdan kızlar söyledi onu yapacağım.
Bende yarın kan vermeyi düşünüyorum eğer gidebilirsem..bide devamlı beyaz akıntım var arkası gelmiyor 1 hagtadır

Test yapmadın mı ben çoktan yapmıştım yarın sabahtan yap bize de söyle seninle sevinelim ☺️
Ayy yapmaz olur muyum 2 gün önce normal kaset test yaptım çıkmadı..erken gebelikte azcık silik bişey çıktı gibiydi gakat güvenemiyorum kaliteli test olsada..dünde öğlen toplu iğne başı kadar bi kahve gördüm bi daha yok..bugün tam 8 saat çarşı gezdim yok adet..eve ğeldim çamaşırım ıslanmıştı..adet sandım değilmiş

O zaman senle aynıyız nerdeyse..benimde 10 u..yok kan vermedim..baksanıza ğecikmeden 14 gün sonra hamilelik haberimiz var..o yüzden ümidimizi bitirmeyelim 🥰benden azıcık kahve leke geldi dün öğlen bi daha yokk..ağrıda yok
Belki yerleşme kanamasıdır. Güzel Haber bekliyorum senden 😍😍. İnşallah. Biraz umudum var benimde. Dün en yakın arkadaşlarımdan biri hamile olduğunu öğrendik birlikte baktık sonuca çok duygulandım. Ayni anda deniyorduk çünkü. İnşallah birlikte seviniriz sana da 🙏🏻

Ayy yapmaz olur muyum 2 gün önce normal kaset test yaptım çıkmadı..erken gebelikte azcık silik bişey çıktı gibiydi gakat güvenemiyorum kaliteli test olsada..dünde öğlen toplu iğne başı kadar bi kahve gördüm bi daha yok..bugün tam 8 saat çarşı gezdim yok adet..eve ğeldim çamaşırım ıslanmıştı..adet sandım değilmiş
Yarrabim nasip etsin gebeliği 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Benimde aynı şekilde çok akıntım var. Akıntım bir de afedersin ama yoğun akışkan değil gibi.
Benimde öyle normalde ağrı ve akontı olinca 2 güne adet olurdum..bunda taa yumurtlamadan beri 18 gündür akıntım var..yok ağrı ğeçen hafta çok fenaydı..3 gündür hiç ağrı yok şaşkınım

Ya ben de zaten şuan akıntı çok adet sancısı kasık batması var ama ben adetten hemen sonrasını da değerlendirdim çünkü iki çocuğumda da günüm bi gün geçmesiyle idrarda çıkmıştı doktora gittiğimde tam dört hafta olmasına bi hafta kalmıştır yani tahminimce adetten çıkar çıkmaz kaldım iki çocuğumda sa bende değerlendirdim bakalım nasip 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Olabilir canım hiç belli olmuyor ki kadın metabolizması 😅. İnşallah 🙏🏻

Benimde öyle normalde ağrı ve akontı olinca 2 güne adet olurdum..bunda taa yumurtlamadan beri 18 gündür akıntım var..yok ağrı ğeçen hafta çok fenaydı..3 gündür hiç ağrı yok şaşkınım
Aynen aynen yumurtlamadan beri akıntım var ve ağrım yok. Perşembe günü bir batma gibi bişeyler girdi bi kaç kere sonra geçti.

Kızlar döngümün 16.günündeyim ve pik ♥️🥰 bugün hep dışarıda olduğum için test yapamamıştım, yeni yaptım iyi ki de yapmışım. Pik olduğunu gördüm.
Sabah da değerlendirmiştik. Şimdi kaç gün değerlendirelim sizce?

Eklentiler

• 20210815_234330.jpg
    20210815_234330.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar döngümün 16.günündeyim ve pik ♥️🥰 bugün hep dışarıda olduğum için test yapamamıştım, yeni yaptım iyi ki de yapmışım. Pik olduğunu gördüm.
Canim ben gün aşırı yaptım yani istediğimden degil oyle denk geldi istersen yarin aksam veya sabahta degerlendirebilirsin , bak senide takip ediyorum ama sakın kafana takma olur mu cok fazla düşünme sakın unut gitsin kendine oyalanacak seyler bul üret git gez dolaş vakit gecir kendini birseye bagla inan ben oyle yaptim zor biliyorum ama hic yoktur derken supriz oldu hic bir belirti aramada sakın hasta olucam diye bekliyordum düşün en buyuk belirti adet gecikmesi herkes ayni olmayabiliyor erkenden belirti arama o yuzden ki 6. Haftamdayim bende hala belirti yok 😊

Canım 3 gün üst üste değerlendir çatlama tamamen silikleşene kadarmış.. Hani pik yapmadan önceki koyuluk ile eşitlene kadar☺️ Ayy inş tutar beraber güzel haberler alırız. Birbirimize dua edelim

Back