- 29 Mart 2019
- 93
- 98
- 38
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #5.321
Rabbim şifa versin inşallahKızlar babamı covidden dolayı yoğun bakıma yatırdık lütfen dua edin elimden geldikçe buraya bakmaya çalışcam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim şifa versin inşallahKızlar babamı covidden dolayı yoğun bakıma yatırdık lütfen dua edin elimden geldikçe buraya bakmaya çalışcam![]()
ALlah hayırlı şifa versin çabucak iyileşip aranıza dönsün inşallahKızlar babamı covidden dolayı yoğun bakıma yatırdık lütfen dua edin elimden geldikçe buraya bakmaya çalışcam![]()
Allah şifa versinKızlar babamı covidden dolayı yoğun bakıma yatırdık lütfen dua edin elimden geldikçe buraya bakmaya çalışcam![]()
Hadi inş hayırlı haberler alırız senden bol bol dua et… Enerjini yükseltir ruhunu dinginleştirirSabah 10 da catlatma ignesimi oldum abow yumurtaliklarim bir ağrıyor bakalım neler olcak
Kızlar babamı covidden dolayı yoğun bakıma yatırdık lütfen dua edin elimden geldikçe buraya bakmaya çalışcam![]()
Amin insallahAy hayırlısıyla sağlıkla devam etsin inşallah hamileliğiniz. Zor böyle bilememek. biran önce güzel haberlerinizi alalım![]()
Evet çok umutluyum inşallah olur teşekkür ederim=)Hadi inş hayırlı haberler alırız senden bol bol dua et… Enerjini yükseltir ruhunu dinginleştirir![]()
Allah şifa versin umarım bir an önce toparlanırKızlar babamı covidden dolayı yoğun bakıma yatırdık lütfen dua edin elimden geldikçe buraya bakmaya çalışcam![]()
Hadi bakalım hayırlısı haliSabah 10 da catlatma ignesimi oldum abow yumurtaliklarim bir ağrıyor bakalım neler olcak
Allah şifa versinKızlar babamı covidden dolayı yoğun bakıma yatırdık lütfen dua edin elimden geldikçe buraya bakmaya çalışcam![]()
Tamam canim edicem senin olumlu mu sonuçlandı pekiHadi bakalım hayırlısı hali
Dikkat et bari bu süreçte hareketlerine falan, doktor bana iğneden sonraki süreçte ağır işler yapma falan demişti yemene içmende dikkat et bide bol su=)
Canım 14. Gün bugun sabah test yaptım hamileyiiimmmm sevinçten ağladık sabah.Rabbim herkese tattırsın dualarım sizlerleBaya geçti sanki ne zamn yapacaksın
Hayirli ugurlu olsun!!Canım 14. Gün bugun sabah test yaptım hamileyiiimmmm sevinçten ağladık sabah.Rabbim herkese tattırsın dualarım sizlerle
Sabah 10 da catlatma ignesimi oldum abow yumurtaliklarim bir ağrıyor bakalım neler olcak
Insallah canm ınsallah müjdeli haberini bekliyoruz❤Catlatma ignesi sonrası ovu testim hayirlisiyla çok istiyorum sağlıklı bi bebis amin
Çok teşekkürler Rabbim herkese tattırsın bu mutluğuHayirli ugurlu olsun!!Saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz insaAllah
![]()
Eki Görüntüle 2901621 çok şükür gecikmemin14. Günü yaptığım test,rabbim hepinize yaşatsın inşaallah dualarım