• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben gün aşırı yaptım yani istediğimden degil oyle denk geldi istersen yarin aksam veya sabahta degerlendirebilirsin , bak senide takip ediyorum ama sakın kafana takma olur mu cok fazla düşünme sakın unut gitsin kendine oyalanacak seyler bul üret git gez dolaş vakit gecir kendini birseye bagla inan ben oyle yaptim zor biliyorum ama hic yoktur derken supriz oldu hic bir belirti aramada sakın hasta olucam diye bekliyordum düşün en buyuk belirti adet gecikmesi herkes ayni olmayabiliyor erkenden belirti arama o yuzden ki 6. Haftamdayim bende hala belirti yok 😊
Ayy yumurtlamayı değerlendirince evde uzanıp dinlenmek gerekiyor diyorlar ama ben bugün komple dışarıdaydım. Aşırı yoruldum, bu birkaç gün yine yoğunluğum var. Böyle yoğun olunca düşünmüyorum ama evde tek kalınca hep aklımda hepp

14 gün gecikme mi?? Gerçekten mi?

Daha önce hiç test yapmış mıydın canım?
Yapmamıştım canım baya sabrettim ümitlenmek istemedim ilk ovu testi ile pozitif sonuç çok şükür,darısı başınıza her zaman duacıyım hastaneye gittik akşam keseyı gördük 5+4 günlük dedi

Koşturmadan aklıma bişey gelmedi valla iyi oldu ☺️ kuzenimin nişanı vardı 2-3 gündür organizasyon peşindeyim. Canım akıntıdan başka hiçbişey yok. Daha önce de dediğim gibi meme uçları çok acıyor ama iğneden beri var o zaten. Duphaston da kullanıyorum ya, akıntıyı bile ilaçlara bağlıyorum. Sende durumlar nasıl? Sen iğne vurulmadığın için değişiklikleri daha rahat değerlendirebiliriz sende ☺️
Ben pazartesi sabah test yapmayı düşünüyorum. İğneden 11 gün sonra yani
Hadi bakalım canım, bekliyoruz hayırlı haberlerini. Ben bir tık belirti yok valla. Adet belirtisi bile yok.

Hadi bakalım canım, bekliyoruz hayırlı haberlerini. Ben bir tık belirti yok valla. Adet belirtisi bile yok.
Günaydın ☺️ S shtc pek iyi haberlerle başlayamadım sabaha ama az önce test yaptım, tertemiz bir negatif. 2 gündür belim çok ağrıyordu, meme uçlarında hassasiyet olmuştu umutlanmıştım ama yok. Regle 4 gün var, çok silik bile olsa bişey görürdüm heralde. Hayırlısı..

Herkese merhaba, bu ay ilk denememiz ve 38 yasindayim. Biraz yastan dolayi cekincelerim var, umarim dogal yoldan olabilir. Reglime 4 gun kaldi. Belirtilerim, karinda cok fazla siskinlik, gaz sancisi, bel agrisi ve ara ara bas agrisi var. Normalde gogsumde agri reglden 1 hafta once baslar ama bu sefer goguslerimde hic agri yok. Regl gunu gecince test yapacagim.
Umarim herkes en yakin zamanda guzel haberler alir.
Hayırlısı olsun canım seninle yaşdaşız :)... İnşallah hamilesindir. Benim da bat 20 Ağustos ama bir tık bile belirtim yok adet belirtisi de yok. Rengl gecikecek mi bu ay acaba bilemedim. Covid aşısı oldum belki ondan gecikebilir de.

Günaydın ☺️ S shtc pek iyi haberlerle başlayamadım sabaha ama az önce test yaptım, tertemiz bir negatif. 2 gündür belim çok ağrıyordu, meme uçlarında hassasiyet olmuştu umutlanmıştım ama yok. Regle 4 gün var, çok silik bile olsa bişey görürdüm heralde. Hayırlısı..
:/// ahhh ahhh... Ne desem kuzum bilemedim. Hayırlısı olsun. Ben de aşılama yaptırmıştım buz gibi negatifi görünce ağladm ister istemez.

Kızlar günaydın benim bat 20si tahmini 5-6sı gibi çatlama oldu bugün test yaptım erken gebelik bi bakar mısınız sizde görüyor musunuz?

Eklentiler

• EAB0FFAF-9CE7-4F51-9B08-1EE64F9E77B6.jpeg
    EAB0FFAF-9CE7-4F51-9B08-1EE64F9E77B6.jpeg
    48,8 KB · Görüntüleme: 67
  • FBDC12B1-52E4-4CCC-B81F-2E81CA2D6DCF.jpeg
    FBDC12B1-52E4-4CCC-B81F-2E81CA2D6DCF.jpeg
    97,9 KB · Görüntüleme: 73
  • 8AFB2949-6782-49A3-804C-DFF802E9C1E1.jpeg
    8AFB2949-6782-49A3-804C-DFF802E9C1E1.jpeg
    136,9 KB · Görüntüleme: 67
Günaydın cnm Erken gebelik testi mi yptın cnm

:/// ahhh ahhh... Ne desem kuzum bilemedim. Hayırlısı olsun. Ben de aşılama yaptırmıştım buz gibi negatifi görünce ağladm ister istemez.
Yaa bu kadar çabalarken negatif görmek gerçekten çok yıkıcı oluyor. Ama 1 düşük, 1 dış gebelikten sonra negatif görünce üzülmemeye söz verdim. Allah verecekse sağlıkla versin kuzum 🙏
Günaydın cnm Erken gebelik testi mi yptın cnm
Hayır canım kaset test yaptım o yüzden çok da emin olmak istemiyorum. Çarşamba günü kan vericem direkt

Yaa bu kadar çabalarken negatif görmek gerçekten çok yıkıcı oluyor. Ama 1 düşük, 1 dış gebelikten sonra negatif görünce üzülmemeye söz verdim. Allah verecekse sağlıkla versin kuzum 🙏

Hayır canım kaset test yaptım o yüzden çok da emin olmak istemiyorum. Çarşamba günü kan vericem direkt
Krımızılar gelene kadar umut vardır cnm erken gebelikte yapmamışsın dur bakalım hayırlısı inş

Aynen hayırlısı olsun kuzum

Back