Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm bat 4 temmuzdu iste hesaba göre 5+2 sanıyordum ultrason kağıdında 6+2 yaziyor
6.5 cm dedi gerilemeye bilir 2 haftada kontrole geleceksin dedi 10 tüp kan idrar falan verdim 5cm olsa korkulacak bir durum yok dedi ama korktum iste ne bilim

Biraz büyükmüş kuzum ama inşallah sorun olmaz içini ferah tut

Rahat olun B12 için destek alın mutlaka. Şimdi hamileliğin tadını çıkarın sezeryanla alır doğum anında aradan o da çıkar önemli ise yanı. Kanlar normal değerleriniz içindir bir sürü şeye bakılıyor toksoplamza rubella falan bakılacak tır büyük ihtimalle

Sagol canm b12 tek kutu kullan dedi besinlerden almaya bak
Yarin kan sonuçlarım çıkacak gitcem iste 2 hafta snra kontrol var tekrar

Canım ilişki uzun sürdüyse ondan olur. Balayı sistiti denir hatta. Uzun sürdüğünde bende de olur hep. Sadece bol su iç yeter. Geçecektir 2-3 güne

evet benimkinde bekleme süresi 15 gün gibi bir şeydi. son regl tarihin poliçeden sonra olcak tek şartları o.. hamileyken yapılmasın diye yani
Evet aradım konuştum, gerçekten öyleymiş. Sanırım anadolu yaptıracağım. Ama liv için ekstra ücret istediler, evime en yakın da liv sizde de istemişler miydi?

Evet aradım konuştum, gerçekten öyleymiş. Sanırım anadolu yaptıracağım. Ama liv için ekstra ücret istediler, evime en yakın da liv sizde de istemişler miydi?
yaa ne kadar istediler sorması ayıpp, livde sadece kardiyoloji geçiyor istanbuldayım da sorma benim eve de yakın kadın doğumda da çok iyi bir doktor var kullanamıyorummm kolana gidiyorum şişlideki

B 12 düşük çıkınca ne oluyor ki

Canım ilişki uzun sürdüyse ondan olur. Balayı sistiti denir hatta. Uzun sürdüğünde bende de olur hep. Sadece bol su iç yeter. Geçecektir 2-3 güne
Çok teşekkür ederim canım ya kafama takmıştım baya bi =(

Bende öyle oldu umutlandım ama hamıle degolmsm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…