- 3 Aralık 2012
- 339
- 111
- 303
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #4.761
Mesajını yeni gördüm canım bence predictor hayali çizgi gösteriyor kaset testte çıkmadıBeni de etiketlerseniz sevinirim. Bende o testler den yapicam çünkü umutlanmak istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajını yeni gördüm canım bence predictor hayali çizgi gösteriyor kaset testte çıkmadıBeni de etiketlerseniz sevinirim. Bende o testler den yapicam çünkü umutlanmak istemiyorum
Canm bat 4 temmuzdu iste hesaba göre 5+2 sanıyordum ultrason kağıdında 6+2 yaziyorBende de vardı ilk gebelikte ama doktor söylüyor benimkinin hamilelik ile alakası yok doğum sezaryen olursa alırım onu da dedi hatta. Size ne dedi. Ya birde kalp atışı için çok erken değil mi maşallahKaç haftalık tam olarak.
Hayırlısı olsunMesajını yeni gördüm canım bence predictor hayali çizgi gösteriyor kaset testte çıkmadı
Biraz büyükmüş kuzum ama inşallah sorun olmaz içini ferah tutCanm bat 4 temmuzdu iste hesaba göre 5+2 sanıyordum ultrason kağıdında 6+2 yaziyor
6.5 cm dedi gerilemeye bilir 2 haftada kontrole geleceksin dedi 10 tüp kan idrar falan verdim 5cm olsa korkulacak bir durum yok dedi ama korktum iste ne bilim
Rahat olun B12 için destek alın mutlaka. Şimdi hamileliğin tadını çıkarınCanm bat 4 temmuzdu iste hesaba göre 5+2 sanıyordum ultrason kağıdında 6+2 yaziyor
6.5 cm dedi gerilemeye bilir 2 haftada kontrole geleceksin dedi 10 tüp kan idrar falan verdim 5cm olsa korkulacak bir durum yok dedi ama korktum iste ne bilim
Tühhh sağlık olsun ne diyelim.. Her ay yeni umut. Yumurtlamadan kaç gün geçti?Kan negatif 0.359
Sagol canm b12 tek kutu kullan dedi besinlerden almaya bakRahat olun B12 için destek alın mutlaka. Şimdi hamileliğin tadını çıkarınsezeryanla alır doğum anında aradan o da çıkar önemli ise yanı. Kanlar normal değerleriniz içindir bir sürü şeye bakılıyor toksoplamza rubella falan bakılacak tır büyük ihtimalle
Canım ilişki uzun sürdüyse ondan olur. Balayı sistiti denir hatta. Uzun sürdüğünde bende de olur hep. Sadece bol su iç yeter. Geçecektir 2-3 günekızlar affınıza sığınarak soruyorum. eşimle dün ilişkiye girdim bugün sabahtan beri kendimi sistit olmuş gibi hissediyorum. Hiç böyle olmazdı. Eşim geçen seneden beri ilk kez içeri boşaldı. Ondan mıdır?
İnşallah canm sagolBiraz büyükmüş kuzum ama inşallah sorun olmaz içini ferah tut
Evet aradım konuştum, gerçekten öyleymiş. Sanırım anadolu yaptıracağım. Ama liv için ekstra ücret istediler, evime en yakın da livevet benimkinde bekleme süresi 15 gün gibi bir şeydi. son regl tarihin poliçeden sonra olcak tek şartları o.. hamileyken yapılmasın diye yani
yaa ne kadar istediler sorması ayıpp, livde sadece kardiyoloji geçiyor istanbuldayım da sorma benim eve de yakın kadın doğumda da çok iyi bir doktor var kullanamıyorummm kolana gidiyorum şişlidekiEvet aradım konuştum, gerçekten öyleymiş. Sanırım anadolu yaptıracağım. Ama liv için ekstra ücret istediler, evime en yakın da livsizde de istemişler miydi?
O zaman senin yumrtlamaya çok var29-38 arası değişiyor
Geçen ay 13.gün yumurtlamıştımO zaman senin yumrtlamaya çok var
B 12 düşük çıkınca ne oluyor kiniye korkuyosun ağlıyosun ki normalmiş bu bende de var 2 cm e yakın zamanla erir dedi doktor. açıklama yapmadı mı sana benim de sol yumurtalıkta hatta kist. her şeyi böyle dert edersen ohoo b12 düşük çıksa depresyona girceksin demekgüçlü oll bebek eritirmiş onuu çocuğun iyi kalp atışını duymuşsun tadını çıkart
Çok teşekkür ederim canım ya kafama takmıştım baya bi =(Canım ilişki uzun sürdüyse ondan olur. Balayı sistiti denir hatta. Uzun sürdüğünde bende de olur hep. Sadece bol su iç yeter. Geçecektir 2-3 güne
Predictordeki çok silikti... Kaset test çıkacak kadar yüksek olmayabilir. Bir iki gün sonra tekrarlayın isterseniz..Mesajını yeni gördüm canım bence predictor hayali çizgi gösteriyor kaset testte çıkmadı
Gec kalktmda ondan fırsatım olmadı :)Kuzu cok susuz kalma sen yinede ozellikle su onemli 1.5 lt su tuketmelisin. Merak etme iki gunde bir degerlendirmeyle yakalarsin
Bende öyle oldu umutlandım ama hamıle degolmsmBende yaptım Önceki hamilelikte ama diğer testlerden sonra garanti olsun diye baya koyu idi. Oyuzden aldım ama 5hgc değerini baz alıyor benim geçen ay 3du değerim ozaman silik çıkardı. O kadar da para vermeye gerek yok ozaman![]()
Evett bende öyle düşünüyorumPredictordeki çok silikti... Kaset test çıkacak kadar yüksek olmayabilir. Bir iki gün sonra tekrarlayın isterseniz..
Adetine 3 4 gun kala cıkıo kasette canımmKaset testte çıkmadıtahmin etmiştim aslında predictor için herkes aynı şeyi söylüyor
Neyse hayırlısı olsun aşı olmam lazım artık onu çıkarayım aradan