Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa inşallah fificim ♥️ önceden eşimle çok sıcak bakmıyoduk ama şimdi çok istiyoruz çok çook
Bizde oylee, once evliligimizin tadini cikaralim dedik. Sonra karar verince basladik ama 1,5 sene gecti 😂🙈 bakalim ikinci femara ve catlma kullanisim bekliyorumm son 2 gun 😅 Allahim hepimize nasip etsin insaAllahh 🤲🏻

Bizde oylee, once evliligimizin tadini cikaralim dedik. Sonra karar verince basladik ama 1,5 sene gecti 😂🙈 bakalim ikinci femara ve catlma kullanisim bekliyorumm son 2 gun 😅 Allahim hepimize nasip etsin insaAllahh 🤲🏻
Bizde 1.5 sene dolunca yaparız dedik, hemen olur sandık yaaa 🤦 ne kadar safmışız

Nasıl gidiyo canım ne zamandı kontrol :) testle bir mi gidiyor şimdilik
Valla yarın bakalım nolmuslar yok 1 kez cagrdi ama tam zamanında çağırıyor yarın 11.gunum 12 13 14 gibi çatlıyor değişiyor hiç sormadı da öyle direk 11.gun cagrdi

Merhaba arkadaşlar şu an tatildeyim ama içimden bir dürtü oldu eczaneden test aldım. Silik bir çizgi çıktı. Acaba var mı hamilelik. Bata 3 gün var

Eklentiler

• IMG_20210812_175535.jpg
    IMG_20210812_175535.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba arkadaşlar şu an tatildeyim ama içimden bir dürtü oldu eczaneden test aldım. Silik bir çizgi çıktı. Acaba var mı hamilelik. Bata 3 gün var
Evet var canım hayırlı olsun şimdiden ben olsam koşa koşa kan verirdim ve sonucu beklerdim

Kızlar görünen bi şey var mı
Kızlar öncelikle testimin markası freely ermen gebelik testi iyi marka dile 50 tlye aldım.ve adet gününde yaptım 10.dakikada çok iyi bakarsam gördüm.aslında adet ğünü daha koyu çıkması gerekmiyor mu?acaba var da ondan mı adet olmadım adet geçeli 3.günü😌inşaallah gördüğünüz gibi vardır..bilerek karanlık çektim resimde belli olsun diye

Kızlar öncelikle testimin markası freely ermen gebelik testi iyi marka dile 50 tlye aldım.ve adet gününde yaptım 10.dakikada çok iyi bakarsam gördüm.aslında adet ğünü daha koyu çıkması gerekmiyor mu?acaba var da ondan mı adet olmadım adet geçeli 3.günü😌inşaallah gördüğünüz gibi vardır..bilerek karanlık çektim resimde belli olsun diye
Belki geç döllenmedir kuzum… Bir de benim gördüğüm testlerin koyulukları pek önemli olmuyor kan sonucu yüksek te çıkabilir. Bence kan ver zihnini boşalt😁

Back