- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 39
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #4.781
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ben sanki görüyor gibiyim ama emin olamadımKızlar görünen bi şey var mı
E varKızlar görünen bi şey var mı
900 lira fark istediler liv için. Hayır hamile kalacağımı bilsem vereceğim de hamile kalamazsam bu fark da boşa gidecekyaa ne kadar istediler sorması ayıpp, livde sadece kardiyoloji geçiyor istanbuldayım da sorma benim eve de yakın kadın doğumda da çok iyi bir doktor var kullanamıyorummm kolana gidiyorum şişlideki
Çizgi var ama ilk 10 dk da çıktı mı ve gözle görülüyor muKızlar görünen bi şey var mı
evet öyle bir risk var ben kasımda yenileyeceğim sigorta yaptırdıktan sonra eşim göreve gitti otomatik olarak yandı poliçe900 lira fark istediler liv için. Hayır hamile kalacağımı bilsem vereceğim de hamile kalamazsam bu fark da boşa gidecek![]()
Bencede bırak doktorlar önermiyo zaten boşuna strese giriyoruz ben 1 ay kullandım bi daha da kullanmam . Pik oldu mu çatladı mı ee niye silikleşti derken aklımızda hep yumurtlama çatlama oluyo . Adetten sonra haftada 2 -3 ilişkiyle gebelik oluşur benceAdet biter bitmez koyuydu, pik görmeden silikleşti offsonunda bırakıcam şu test işini yaaa
BilemedimBencede bırak doktorlar önermiyo zaten boşuna strese giriyoruz ben 1 ay kullandım bi daha da kullanmam . Pik oldu mu çatladı mı ee niye silikleşti derken aklımızda hep yumurtlama çatlama oluyo . Adetten sonra haftada 2 -3 ilişkiyle gebelik oluşur bence![]()
Ben çok net görüyorum ama 3 dk mı çıktı. Bir de prodoctor güvenmeyin diyorlat. Sanki onun testiKızlar görünen bi şey var mı
silik bir çizgi gördüm cnm amaKızlar görünen bi şey var mı
Evet evet regl olmazsam öyle yapacağım çok teşekkürlerPredictordeki çok silikti... Kaset test çıkacak kadar yüksek olmayabilir. Bir iki gün sonra tekrarlayın isterseniz..
Resim çok karanlık ama sanki var silik bir çizgi var canımKızlar görünen bi şey var mı
Düşününce 2-3 yıl hamile kalamazsam doğum ücretlerinde denk geliyoevet öyle bir risk var ben kasımda yenileyeceğim sigorta yaptırdıktan sonra eşim göreve gitti otomatik olarak yandı poliçeama her türlü 2. yenileme olsa bile uygun geliyor doğumlar uçmuş yok tahlili bilmem neleri . ayy ben yenilerken kesin soracağıım liv farkınıı neyse ödeyeyim
![]()
ya ben şimdilik memnunum sgk geçen doktorlarda anlaşmalı kurumlarda her şey karşılandı şu ana kadar. doğum yapan bir arkadaşım var epidural sezaryen oldu bir sorun yaşamadı ben birkaç arkadaşıma daha önermiştim burda da L Larissa yaptırdı. allianz yaptıran arkadaşım vardı ama o 1 yıl bekleme süresini bekliyor. ben memnunum ama sonra siz yaptırır bir pişmanlık yaşarsanız sebep olmak istememmm iyice araştırın içinize hangisi sinerse onu yaptırıın en güzeliiDüşününce 2-3 yıl hamile kalamazsam doğum ücretlerinde denk geliyoŞimdi şikayet var sitesini okuyorum, amanın anadolu, alianz, acıbadem bir sürü şikayet var
Yok o sayılmıyor, bu doğumla ilgili değil diye bir sürü para almışlar insanlardan bugün karar vermem lazım. Siz anadoludan memnun musunuz genel anlamda? Doğum yapan tanıdığınız var mı?
Nasıl gidiyo canım ne zamandı kontrol :) testle bir mi gidiyor şimdilikBen oyle yapıyorum =)))
Seninde olucak insaAllahh, hepimiz o gunleri gorucez inaniyorumDoktorum instasında sürekli bebiş fotoları paylaşıyor, içim gidiyor kızlarkuzenimle de aynı tarihte evlendik, doğdu doğacak...
Bol bol su tüket, sıvı tüket canım. Sistit ilerlemesin çok kötü birşey.Kızlar jinekoloğa gittim. Sistit olmuşum ama güzel haber yumurtalarım çok iyiymiş yarını değerlendir mutlaka dedi.