Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar görünen bi şey var mı

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-12-14-32-14-600_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-08-12-14-32-14-600_com.instagram.android.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 111
yaa ne kadar istediler sorması ayıpp, livde sadece kardiyoloji geçiyor istanbuldayım da sorma benim eve de yakın kadın doğumda da çok iyi bir doktor var kullanamıyorummm kolana gidiyorum şişlideki
900 lira fark istediler liv için. Hayır hamile kalacağımı bilsem vereceğim de hamile kalamazsam bu fark da boşa gidecek 😢

900 lira fark istediler liv için. Hayır hamile kalacağımı bilsem vereceğim de hamile kalamazsam bu fark da boşa gidecek 😢
evet öyle bir risk var ben kasımda yenileyeceğim sigorta yaptırdıktan sonra eşim göreve gitti otomatik olarak yandı poliçe :D ama her türlü 2. yenileme olsa bile uygun geliyor doğumlar uçmuş yok tahlili bilmem neleri . ayy ben yenilerken kesin soracağıım liv farkınıı neyse ödeyeyim :D

Adet biter bitmez koyuydu, pik görmeden silikleşti off 🤦❤️ sonunda bırakıcam şu test işini yaaa
Bencede bırak doktorlar önermiyo zaten boşuna strese giriyoruz ben 1 ay kullandım bi daha da kullanmam . Pik oldu mu çatladı mı ee niye silikleşti derken aklımızda hep yumurtlama çatlama oluyo . Adetten sonra haftada 2 -3 ilişkiyle gebelik oluşur bence 🍀

evet öyle bir risk var ben kasımda yenileyeceğim sigorta yaptırdıktan sonra eşim göreve gitti otomatik olarak yandı poliçe :KK70: ama her türlü 2. yenileme olsa bile uygun geliyor doğumlar uçmuş yok tahlili bilmem neleri . ayy ben yenilerken kesin soracağıım liv farkınıı neyse ödeyeyim :KK70:
Düşününce 2-3 yıl hamile kalamazsam doğum ücretlerinde denk geliyo 🤣 Şimdi şikayet var sitesini okuyorum, amanın anadolu, alianz, acıbadem bir sürü şikayet var 😬 Yok o sayılmıyor, bu doğumla ilgili değil diye bir sürü para almışlar insanlardan bugün karar vermem lazım. Siz anadoludan memnun musunuz genel anlamda? Doğum yapan tanıdığınız var mı?

Düşününce 2-3 yıl hamile kalamazsam doğum ücretlerinde denk geliyo 🤣 Şimdi şikayet var sitesini okuyorum, amanın anadolu, alianz, acıbadem bir sürü şikayet var 😬 Yok o sayılmıyor, bu doğumla ilgili değil diye bir sürü para almışlar insanlardan bugün karar vermem lazım. Siz anadoludan memnun musunuz genel anlamda? Doğum yapan tanıdığınız var mı?
ya ben şimdilik memnunum sgk geçen doktorlarda anlaşmalı kurumlarda her şey karşılandı şu ana kadar. doğum yapan bir arkadaşım var epidural sezaryen oldu bir sorun yaşamadı ben birkaç arkadaşıma daha önermiştim burda da L Larissa yaptırdı. allianz yaptıran arkadaşım vardı ama o 1 yıl bekleme süresini bekliyor. ben memnunum ama sonra siz yaptırır bir pişmanlık yaşarsanız sebep olmak istememmm iyice araştırın içinize hangisi sinerse onu yaptırıın en güzelii

Kızlar jinekoloğa gittim. Sistit olmuşum ama güzel haber yumurtalarım çok iyiymiş yarını değerlendir mutlaka dedi.

Back