Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sabah 4 buçuk gibi uyandım zaten, hemen testi alt kata salona inip yaptım ses olmasın diye, pozitifi görünce önce bir kala kaldım sıze yazdım :)
sonra kalktım kucuk bir paket hazırladım sana minik bir sürprizim var yazdım üzerine :) kapıya astım içeriri girerkn gördü sonra sarıldık duygulu anlar .. ve sabahtır dalıp dalıp gidiyoruz halen mucıze geliyor :) allah isteyen herkese nasip etsin
tek yaptığımız regl sonrASI bir var bir yok değerlendirmek , tam olarak düzenli de değildi tatildeydik cunku, belirti olarak ta bir haftadır göğüslerim ağrıyordu ki normalde olmaz hiç
Rabbim saglikla kavusmanizi nasib etsin 🙏🥰

Kızlar gittim bugn doktora kalp atışını duydu keseyi gördü falan iste ama dedi sol yumurtalıkta kist var dedi çok korktum ağladım falan bir sürü kan verdim idrar verdim sonuç yarım çıkacak aranızda bu durumu yaşayan oldu mu

Evet haklisin. Sen masallah Cok guzel degerlendirmissiniz. Darisi benimde basima bu yumurtlama donemini kacirmak istemiyorum. Bizim yakalamasi zor oluyor esim is icin sehir disina gidip geliyor bnde calisiyorum. Ama insallah bu ay tutturcaz🤣
İnşallah tutar canım bugün sıvı almadım sadece 2bardak su içtim yumurtlama olalı 3.gun bugün 5 kere idrara sıkıştım acaba bu bi belirti mi 😂😂

kızlar affınıza sığınarak soruyorum. eşimle dün ilişkiye girdim bugün sabahtan beri kendimi sistit olmuş gibi hissediyorum. Hiç böyle olmazdı. Eşim geçen seneden beri ilk kez içeri boşaldı. Ondan mıdır?

Kızlar gittim bugn doktora kalp atışını duydu keseyi gördü falan iste ama dedi sol yumurtalıkta kist var dedi çok korktum ağladım falan bir sürü kan verdim idrar verdim sonuç yarım çıkacak aranızda bu durumu yaşayan oldu mu
niye korkuyosun ağlıyosun ki normalmiş bu bende de var 2 cm e yakın zamanla erir dedi doktor. açıklama yapmadı mı sana benim de sol yumurtalıkta hatta kist. her şeyi böyle dert edersen ohoo b12 düşük çıksa depresyona girceksin demek :KK70: güçlü oll bebek eritirmiş onuu çocuğun iyi kalp atışını duymuşsun tadını çıkart

Bu arada ovülasyon yaptım ilginç 2si de silik çizgi.

Eklentiler

• 436F59FB-91CB-461B-B80B-621A7BC51909.jpeg
    436F59FB-91CB-461B-B80B-621A7BC51909.jpeg
    135,4 KB · Görüntüleme: 43
Aaa, sigorta sigorta değişiyor mu bekleme süresi o zaman. Bütün aile alianzlı diye yaptırıyordum az kalsın. Hemen anadolu ile görüşüyorum o zaman. Çok teşekkür ederim.
evet benimkinde bekleme süresi 15 gün gibi bir şeydi. son regl tarihin poliçeden sonra olcak tek şartları o.. hamileyken yapılmasın diye yani

Bende ilk hamileliğimi predictor ile ögrendim ama pembe koyu cıkmıstı evde duruyo hatta hala saklıyorum
Bende yaptım Önceki hamilelikte ama diğer testlerden sonra garanti olsun diye baya koyu idi. Oyuzden aldım ama 5hgc değerini baz alıyor benim geçen ay 3du değerim ozaman silik çıkardı. O kadar da para vermeye gerek yok ozaman 🤦

Bence alın. Doktorun ölçtüğü mm ile testte ne kadar koyuluk oluşuyor, birbirini tutuyor mu pik günleri onları da kontrol etmiş olursunuz. Ben olsam öyle yapardım şahsen 😊 doktor kontrolüne gidemediğim aylarda sadece testi yaparken içim rahat ederdi bi yandan
Ben oyle yapıyorum =)))

niye korkuyosun ağlıyosun ki normalmiş bu bende de var 2 cm e yakın zamanla erir dedi doktor. açıklama yapmadı mı sana benim de sol yumurtalıkta hatta kist. her şeyi böyle dert edersen ohoo b12 düşük çıksa depresyona girceksin demek :KK70: güçlü oll bebek eritirmiş onuu çocuğun iyi kalp atışını duymuşsun tadını çıkart
Kiz bnde hic b12 yok ki doğuştan düşük ne kullansam yükselmiyor 🤣🥺 6.5 cm dedi canm

Bende de vardı ilk gebelikte ama doktor söylüyor benimkinin hamilelik ile alakası yok doğum sezaryen olursa alırım onu da dedi hatta. Size ne dedi. Ya birde kalp atışı için çok erken değil mi maşallah 🥰 Kaç haftalık tam olarak.

Kiz bnde hic b12 yok ki doğuştan düşük ne kullansam yükselmiyor 🤣🥺 6.5 cm dedi canm
B12 eksikliği depresyon yapıyor zaten. Bende iğne vurulurum ona rağmen hep düşük hep düşük. Kendimi bildim bileli oyle. Bağırsak ile alakalı dedi doktorum. Emilim falan.6aydir hamilelik için kullandığım destek artı iğne ile normalin üstünde çıkmış şok oldum😂

Back