Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin cok tesekkur ederim🙏🤗
Halen inanamıyorum o an hata yaptım sandım.. okadar tedirgindim ki bir de rüyalarim da hep pozitifti gercekte negatif olur diye düşündüm uyaninca
Test yapmadığın için kendine çok baskı yapmışsın☺️ Bende geçen ay benzer rüyalar gördüm…Ama sizin gibi regl geçmesini bekleyemem gibi 😁

Test yapmadığın için kendine çok baskı yapmışsın☺️ Bende geçen ay benzer rüyalar gördüm…Ama sizin gibi regl geçmesini bekleyemem gibi 😁
Cok sabırlı davrandım cunku hayal kirikligi yasamak istemedim🤭 normalde çok sabırlı değilimdir.. sadece 1 gun gecti cokta beklemedim aslında 🤗 insallah hepinizden bu güzel haberler gelir🙏

Gunaydin arkadaşlar
Uyku tutmadı rüyalarımda 3 kere test yaptım üçünde de çift çizgi, dayanamayıp kalkıp yaptım..
Yanlış mi yaptım testi idrari fazlamı damlattim anlamadım, lütfen bir şeyler yazın baska testim de yok .. bozdum heralde cok damlatarak ondan mi?
Çok mutlu oldum canım ❤️❤️❤️ Hayırlısı olsun kan testine git vakit kaybetmeden ☺️

Yalanda olmasin simdi cok emin degilim ama benim yattigim hastane oyleydi, benden imza filanda aldilar. Zaten raporunda yaziyordur eger baktilarsa bile.. aynen bende oyle dedim hazir ameliyattayken bakin diye agrili bi islem filan diyolardi ama kesinlikle yaptircaksan echomarda yaptir hic bir sekilde agrim olmadi normal muayene gibiydi ☺️
Çok duydum echomarı ama istanbulda :( ben uzaktayım

Gunaydin arkadaşlar
Uyku tutmadı rüyalarımda 3 kere test yaptım üçünde de çift çizgi, dayanamayıp kalkıp yaptım..
Yanlış mi yaptım testi idrari fazlamı damlattim anlamadım, lütfen bir şeyler yazın baska testim de yok .. bozdum heralde cok damlatarak ondan mi?
Cnm bariz çizgin gözüküyor hayırlı olsun

Gunaydin arkadaşlar
Çok sevindim canımm, hayırlı olsun. Ne güzel bir günde öğrendin hem de 🥰

Gunaydin arkadaşlar
Hayırlı olsun çok sevndim senin adına 😍beklediğine değdi 😄

Kizlar dun gece hassas gebelik testi yaptim 2 tane hemde aninda kopkoyu 2.cizgi cikti ama sonra kayboldu hafif silik kaldi neden acaba ikisindede cikip siliklesmesii

Back