- 26 Ekim 2019
- 500
- 340
- 53
- 29
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #4.581
Sonucu var mi elinde? Göstersene ben de sizinkine bakayımm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucu var mi elinde? Göstersene ben de sizinkine bakayımm.
Ya kizim linc yiyeceksn ha sikayet ettigi seye bak. Sen de keyfine bak iste. Kadin demek boyel rahat edio . Bisiler yapmak istio senij icin Allah seniKızlar ben buzluktan birşeyler çıkarmıştım akşam yemeği yapmak için, kayınvalidem aradı. İlla bize gelin lahmacun yaptırdım diye. Yok anne gelmiyoruz, ben buzluktan çıkardım diyorum ay resmen telefonda yarım saat ısrar etti, gelmezseniz küserim senn bidaha yorulma yemek hazır falan diye... Neyse baktım eşiminde gönlü var tamam dedim ama öyle böyle bir ısrar değil. Gittik, kapıdan girer girmez kızım sen bana küs müsün özür dilerim bi hatam olduysa dedi, mahcup oldum ya. Yok anne ne hatası sadece ben yemeklik birşeyler ayarlamıştım dedim. Neyse yemek yedik, benim en sevdiğim tatlıdan sipariş verdi, yemiyorum diyorum ısrar ısrar ısrar etti ve siparişi verdi yedik. Meyve getirdi, illa yiyeceksin. Neyse bir iki lokma da ondan yedim. Bu sefer kekik kaynatmış, illa içeceksin bu covidden koruyor. Gerçekten kayınvalidem çok iyi ama bu ısrarı bazen beni çok bunaltıyor. Söylüyorum anlamıyor da...
Oraya gidince hiçbirşeye el sürdürtmez bana, herşeyi kendisi yapar. Çayımı bile kendisi dolduruyor. Sonra ben kendimi kötü hissediyorum bu kadın bu kadar iyiyken ben niye böyle düşünüyorum diye![]()
Kızlar ben buzluktan birşeyler çıkarmıştım akşam yemeği yapmak için, kayınvalidem aradı. İlla bize gelin lahmacun yaptırdım diye. Yok anne gelmiyoruz, ben buzluktan çıkardım diyorum ay resmen telefonda yarım saat ısrar etti, gelmezseniz küserim senn bidaha yorulma yemek hazır falan diye... Neyse baktım eşiminde gönlü var tamam dedim ama öyle böyle bir ısrar değil. Gittik, kapıdan girer girmez kızım sen bana küs müsün özür dilerim bi hatam olduysa dedi, mahcup oldum ya. Yok anne ne hatası sadece ben yemeklik birşeyler ayarlamıştım dedim. Neyse yemek yedik, benim en sevdiğim tatlıdan sipariş verdi, yemiyorum diyorum ısrar ısrar ısrar etti ve siparişi verdi yedik. Meyve getirdi, illa yiyeceksin. Neyse bir iki lokma da ondan yedim. Bu sefer kekik kaynatmış, illa içeceksin bu covidden koruyor. Gerçekten kayınvalidem çok iyi ama bu ısrarı bazen beni çok bunaltıyor. Söylüyorum anlamıyor da...
Oraya gidince hiçbirşeye el sürdürtmez bana, herşeyi kendisi yapar. Çayımı bile kendisi dolduruyor. Sonra ben kendimi kötü hissediyorum bu kadın bu kadar iyiyken ben niye böyle düşünüyorum diye![]()
Görüştük hiçbir sıkıntı yok gayet iyi dedi.Doktorla görüştünüz mü? P Portakalimsi iyi dedi mii?
Bende de durum aynıKızlar ben buzluktan birşeyler çıkarmıştım akşam yemeği yapmak için, kayınvalidem aradı. İlla bize gelin lahmacun yaptırdım diye. Yok anne gelmiyoruz, ben buzluktan çıkardım diyorum ay resmen telefonda yarım saat ısrar etti, gelmezseniz küserim senn bidaha yorulma yemek hazır falan diye... Neyse baktım eşiminde gönlü var tamam dedim ama öyle böyle bir ısrar değil. Gittik, kapıdan girer girmez kızım sen bana küs müsün özür dilerim bi hatam olduysa dedi, mahcup oldum ya. Yok anne ne hatası sadece ben yemeklik birşeyler ayarlamıştım dedim. Neyse yemek yedik, benim en sevdiğim tatlıdan sipariş verdi, yemiyorum diyorum ısrar ısrar ısrar etti ve siparişi verdi yedik. Meyve getirdi, illa yiyeceksin. Neyse bir iki lokma da ondan yedim. Bu sefer kekik kaynatmış, illa içeceksin bu covidden koruyor. Gerçekten kayınvalidem çok iyi ama bu ısrarı bazen beni çok bunaltıyor. Söylüyorum anlamıyor da...
Bu 4. Ay. Bende de hiç sorun görülmedi. Şimdi sperm testi de fena değil sanki. Bundan bir önceji sperm testi sonucu hızda sıkıntı vardı. Düzelmis görünüyor. Denemeye devam bakalım. İnsallah 3 ay içinde hamile kalirsin. 3’den sonra insan bunaliyorGörüştük hiçbir sıkıntı yok gayet iyi dedi.
Benim doktorumda aynı şekilde alttan ultrason tahlil vs. Hepsi yapıldı.
Siz ne kadar süredir deniyorsunuz
Bu ay heveslenmiştim çok hala da regl olmadım. Ama beta hcg Pazartesi 1.20 çıktı. Hala bi küçük umut var aslında negatif amaBu 4. Ay. Bende de hiç sorun görülmedi. Şimdi sperm testi de fena değil sanki. Bundan bir önceji sperm testi sonucu hızda sıkıntı vardı. Düzelmis görünüyor. Denemeye devam bakalım. İnsallah 3 ay içinde hamile kalirsin. 3’den sonra insan bunaliyor![]()
Duydum canım ama ben öyle şeyleri kulaktan duyma kullanmaktan yana değilim. Kimine iyi gelen kimine kötü etki ediyor. Sen kaç yaşındasın?Bu ay heveslenmiştim çok hala da regl olmadım. Ama beta hcg Pazartesi 1.20 çıktı. Hala bi küçük umut var aslında negatif ama. İnşallah umarım sende güzel haberler verirsin. Ya ben YouTube da videolar izlerken birine denk geldim. Çakşır kökü suyu diyor. Erkekler içinde kullanılıyormuş. Duydun mu hiç
Fazla naz aşık mı usandırır kızYa kizim linc yiyeceksn ha sikayet ettigi seye bak. Sen de keyfine bak iste. Kadin demek boyel rahat edio . Bisiler yapmak istio senij icin Allah seniyazk kiz hevesini kirma sen de aman
Yok ya hamile falan değilim, şimdi böyleyse ozamanı düşünmek bile istemiyorumBazen fazlası sıkıyor anlayabiliyorum. Hamile misin peki ondan mı acaba
Bende güvenip kullanamadım. Ama merak da etmiyor değilim. 26 senin kaçDuydum canım ama ben öyle şeyleri kulaktan duyma kullanmaktan yana değilim. Kimine iyi gelen kimine kötü etki ediyor. Sen kaç yaşındasın?
Benimki de öyle. Vallahi bende anlatamıyorum. Bazen öylesine öksürüyorum niye öksürdün tuh deyip çay kaynatıp, ayağıma patik terlik getirip hemen üşüdün mü diye birşeyler getiriyor.Yok ya hamile falan değilim, şimdi böyleyse ozamanı düşünmek bile istemiyorumdaha bizde yat kalk der
35Bende güvenip kullanamadım. Ama merak da etmiyor değilim. 26 senin kaç
İnşallah kısa sürede güzel haber alırsın. Ben ne bileyim insan merak ediyor . Bir de bende enfeksiyon vardı 10 aydır. Sonrasında düşünmeye başladık. Hala enfeksiyon rahime sıkıntı vermiş midir uzun sürelidir diye düşünmüştüm. Ama enfeksiyon değilmiş. Sitsit dedi doktor.35sen daha çok gençsin. Hiç endişelenme, denemeye devam. Çok da araştırma bence, akışına bırak. Stres yapınca da olmuyor diyorlar. Ben senin yerinde olsam buralarda bile takılmam. Günlük rutini bozmadan denerim. Çok okuyunca insan gerilmeye basliyor.
Ya sürekli gelin bizde yemek yiyin, çayınızı için, beraber şuraya gidelim buraya gidelim diyor ama sıkılıyorum bir süre sonraBenimki de öyle. Vallahi bende anlatamıyorum. Bazen öylesine öksürüyorum niye öksürdün tuh deyip çay kaynatıp, ayağıma patik terlik getirip hemen üşüdün mü diye birşeyler getiriyor.
Hamile kalırsan hiç ayağa kaldırmaz bence de![]()
Ya aslında ısrarcı olması beni çok sıkıyor, istiyor ki hep oraya gidelim bize hizmet etsin. Yorulmak nedir bilmiyor. Bende sürekli gitmek istemiyorum.Bende de durum aynıkoşullu şartlanmışsız kv durumlarına farklı olunca kabullenemiyoruz
![]()
Kadınlarda çok olur o. Zarar vereceğini zannetmiyorum.İnşallah kısa sürede güzel haber alırsın. Ben ne bileyim insan merak ediyor . Bir de bende enfeksiyon vardı 10 aydır. Sonrasında düşünmeye başladık. Hala enfeksiyon rahime sıkıntı vermiş midir uzun sürelidir diye düşünmüştüm. Ama enfeksiyon değilmiş. Sitsit dedi doktor.
Benim önünü kestim onun biraz onu diyemiyor. Eşimin yanında çalışıyor zaten onu da her gün görüyor orası ayrı. gerçekten tamam seviyor ilgileniyor ama fazla fazla yapınca bende sıkılıyorum. Ama dediğin gibi kötü hissediyorum fazla yapınca çay filan koyunca.Ya sürekli gelin bizde yemek yiyin, çayınızı için, beraber şuraya gidelim buraya gidelim diyor ama sıkılıyorum bir süre sonra
bana kızma ama ne güzel işte. bazısıda 2 iş yapar bin söylenirKızlar ben buzluktan birşeyler çıkarmıştım akşam yemeği yapmak için, kayınvalidem aradı. İlla bize gelin lahmacun yaptırdım diye. Yok anne gelmiyoruz, ben buzluktan çıkardım diyorum ay resmen telefonda yarım saat ısrar etti, gelmezseniz küserim senn bidaha yorulma yemek hazır falan diye... Neyse baktım eşiminde gönlü var tamam dedim ama öyle böyle bir ısrar değil. Gittik, kapıdan girer girmez kızım sen bana küs müsün özür dilerim bi hatam olduysa dedi, mahcup oldum ya. Yok anne ne hatası sadece ben yemeklik birşeyler ayarlamıştım dedim. Neyse yemek yedik, benim en sevdiğim tatlıdan sipariş verdi, yemiyorum diyorum ısrar ısrar ısrar etti ve siparişi verdi yedik. Meyve getirdi, illa yiyeceksin. Neyse bir iki lokma da ondan yedim. Bu sefer kekik kaynatmış, illa içeceksin bu covidden koruyor. Gerçekten kayınvalidem çok iyi ama bu ısrarı bazen beni çok bunaltıyor. Söylüyorum anlamıyor da...