Kızlar ben buzluktan birşeyler çıkarmıştım akşam yemeği yapmak için, kayınvalidem aradı. İlla bize gelin lahmacun yaptırdım diye. Yok anne gelmiyoruz, ben buzluktan çıkardım diyorum ay resmen telefonda yarım saat ısrar etti, gelmezseniz küserim senn bidaha yorulma yemek hazır falan diye... Neyse baktım eşiminde gönlü var tamam dedim ama öyle böyle bir ısrar değil. Gittik, kapıdan girer girmez kızım sen bana küs müsün özür dilerim bi hatam olduysa dedi, mahcup oldum ya. Yok anne ne hatası sadece ben yemeklik birşeyler ayarlamıştım dedim. Neyse yemek yedik, benim en sevdiğim tatlıdan sipariş verdi, yemiyorum diyorum ısrar ısrar ısrar etti ve siparişi verdi yedik. Meyve getirdi, illa yiyeceksin. Neyse bir iki lokma da ondan yedim. Bu sefer kekik kaynatmış, illa içeceksin bu covidden koruyor. Gerçekten kayınvalidem çok iyi ama bu ısrarı bazen beni çok bunaltıyor. Söylüyorum anlamıyor da...
Oraya gidince hiçbirşeye el sürdürtmez bana, herşeyi kendisi yapar. Çayımı bile kendisi dolduruyor. Sonra ben kendimi kötü hissediyorum bu kadın bu kadar iyiyken ben niye böyle düşünüyorum diye