Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı hisleri paylaştığım ilk kişisin ya benm kendi annemler farklı şehirde bide annemler dio ki herkes ilgi yok die şikayet eder sen ilgiden rahatsız oluyorsun ama ben aşırı üstüme düşülünce bunalıyorum mutlu mesut gidiyorum kv dönerken son dk da olsa bişeyde ısrar ve bunalmış oluyorum evrene pozitif enerji göndersemde olmuyor

Ya mesela ortaya koyuyoruz yemekleri, kim ne kadar yemek isterse ekstradan tabağına alabilir ama kayınvalidem tabağımı dolduruyor da dolduruyor. Yani nefret ediyorum yemekte istemiyorum artık. Ayran içiyorum, taze yoğurtta almışım diyor getirip bi kase doldurup önüme koyuyor bunu da yiyeceksin diye 🤣 artık eşim müdahale ediyor anne Arya birbirine karıştırınca herşeyi midesi bulanıyor diye, gerçekten de öyle. Dediğin gibi sürekli ısrar taa ki kapıdan çıkana kadar
Aynı sebeplerden muzdarip biriyim. KV inanilmaz üstüme düşüyor. Tabağımi aynı sizinki gibi doldurdukca dolduruyor😂 zaten yağlı ağır kızartma herşey var bende tam tersi. Ekmek yemiyorum ye diye ağzıma sokacak nerdeyse. O pastalar börekler aman Allahım. Yemeğince de alınıyor bizde sizde birşey yemeyecgiz diyor. O kadar strese giriyorum ki onlarda anlatamam. Beni çok rahatsız ediyor. Migrenim tutar diyorum artık 😂😂 ve gitmek istemiyorum açıkçası. eşim de sülalesi tek erkek 6kizi var 40yasinda evlenmiş oğlu. Oyuzden de biraz üstüme düşüyor. Ben de kendisini çok seviyorum Çok çok iyiler ama yani fazla ilgi de bunaltiyor. Her gün arıyor artık dedimki ben ailemle sizin kadar konuşmuyorum 😂 korkuyorum bebek bekliyoruz ama o torun nasıl büyüyecek çok korkuyorum 🤦 Allah affetsin sırf bu yüzden kız çocuk istiyorum

Kız çok erken test yapmışsın taa 11 ğünde bhcg kana karışıyor. Sonrada idrara karışıcak ohooo daha ben bile adet olmadım yumurtlamam 27 temmizdaydo düşün..test yapma.. 18 ağustosda test yap
ben bata 9 gün kala kanda verdm ama buz gibi negatif çıktı. Ben de erken vermiş olabilir miyim. Hala bir umut arıyorum yaaaa....

Aynı sebeplerden muzdarip biriyim. KV inanilmaz üstüme düşüyor. Tabağımi aynı sizinki gibi doldurdukca dolduruyor😂 zaten yağlı ağır kızartma herşey var bende tam tersi. Ekmek yemiyorum ye diye ağzıma sokacak nerdeyse. O pastalar börekler aman Allahım. Yemeğince de alınıyor bizde sizde birşey yemeyecgiz diyor. O kadar strese giriyorum ki onlarda anlatamam. Beni çok rahatsız ediyor. Migrenim tutar diyorum artık 😂😂 ve gitmek istemiyorum açıkçası. eşim de sülalesi tek erkek 6kizi var 40yasinda evlenmiş oğlu. Oyuzden de biraz üstüme düşüyor. Ben de kendisini çok seviyorum Çok çok iyiler ama yani fazla ilgi de bunaltiyor. Her gün arıyor artık dedimki ben ailemle sizin kadar konuşmuyorum 😂 korkuyorum bebek bekliyoruz ama o torun nasıl büyüyecek çok korkuyorum 🤦 Allah affetsin sırf bu yüzden kız çocuk istiyorum
Yemeyince de yoksa beğenmedin mi deniliyor, sana başka birşey yapayım ozaman 🤣 yok aman aman doydum bennn. Şu ara özellikle diyet yapıyorum, gitmek istemiyorum. Ama okadar ısrar ediyor ki neyse kırmiyim diyorum. Ordan çıkınca eşime diyorum ki sabaha kadar yürüsem bu yediklerim erimez 😃
Valla çok zor işler ya

Ya mesela ortaya koyuyoruz yemekleri, kim ne kadar yemek isterse ekstradan tabağına alabilir ama kayınvalidem tabağımı dolduruyor da dolduruyor. Yani nefret ediyorum yemekte istemiyorum artık. Ayran içiyorum, taze yoğurtta almışım diyor getirip bi kase doldurup önüme koyuyor bunu da yiyeceksin diye 🤣 artık eşim müdahale ediyor anne Arya birbirine karıştırınca herşeyi midesi bulanıyor diye, gerçekten de öyle. Dediğin gibi sürekli ısrar taa ki kapıdan çıkana kadar
😂😂 Benm eşimde karışmıyor huyları böyle die ben kmseye hayır diyemeyen insan hayır demeyi öğrendim sayelerinde 🙈😂😂😂

Arama mevzusu da ayrı zaten benmde ailem uzakta yani onlarla bile bu kadar konuşmuyorum diyorum ama nafile 😂 eşim pozitifi gördükten sonra kahkaha atıyor yani normalde bunalıodun hamileyken nasıl davrancaklar sana die 😁😂😂

Gunaydin arkadaşlar
Uyku tutmadı rüyalarımda 3 kere test yaptım üçünde de çift çizgi, dayanamayıp kalkıp yaptım..
Yanlış mi yaptım testi idrari fazlamı damlattim anlamadım, lütfen bir şeyler yazın baska testim de yok .. bozdum heralde cok damlatarak ondan mi?
Hadiyeniz gelmiş sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😊

Kız çok erken test yapmışsın taa 11 ğünde bhcg kana karışıyor. Sonrada idrara karışıcak ohooo daha ben bile adet olmadım yumurtlamam 27 temmizdaydo düşün..test yapma.. 18 ağustosda test yap
Evet biraz öyle oldu galiba ne bilişim anacım azıcık baktım yumurtlamanın 10.gününde öğrenen çok olmuş diye gaza geldim. Birde erken teste kıyamadım kaset test yaptım 😂😂

Bence erken gibi... Temmuz grubunda bir arkadaş da hissediyorum diyerek devam etti testleri yapmaya sonunda pozitifi yakalmıştı.. Hissediyorsan devam et bence :)
Yok histen değil aslında gaza geldim. Beklemek zor acaba mı diye sürekli kafam orada en azından umudum kırıldı 🙄🙄

bizim sigortanın tek şartı son regl tarihin sigorta yaptırdıktan sonra olması bekleme süresi yok. düşünüyosanız anadolu sigorta. ben şu an bebiş için bir sürü test muayene hiç para ödemedim ikili üçlü onları da karşılıyor. tamamlayıcı+doğum diye geçiyor.
Merhaba ben de alianz tamamlayıcı doğum paketi yaptıracağım ama 1 yıl içinde hamile kalırsam sadece doğumu karşılıyor. Kontroller vs cebimden ödeyecekmişim. Siziki de mi tamamlayıcı?

Merhaba ben de alianz tamamlayıcı doğum paketi yaptıracağım ama 1 yıl içinde hamile kalırsam sadece doğumu karşılıyor. Kontroller vs cebimden ödeyecekmişim. Siziki de mi tamamlayıcı?
evet benimki de tamamlayıcı ve böyle bir şey yok isterseniz anadolu sigorta ile de görüşün ben hiçbir ücret ödemedim henüz muayenelerde tahlillerde

Arama mevzusu da ayrı zaten benmde ailem uzakta yani onlarla bile bu kadar konuşmuyorum diyorum ama nafile 😂 eşim pozitifi gördükten sonra kahkaha atıyor yani normalde bunalıodun hamileyken nasıl davrancaklar sana die 😁😂😂
Biz hamile iken 12.haftadan sonra hatta gidebildiğimiz kadar söylemeyi düşünmüyoruz. 11.hafta da kaybım var çünkü yıkıldı KV Hastalığa tutuldu o kadar yani. Oyuzden söylemeyi düşünmüyoruz. Geçenki de hemen söyledik taa uzak düğünüme gelmeyen akrabalar dahil öğrenmişti evde zaten ben gidince sanki bayram günü. Kalbi durduğunu öğrenince ya nasıl dicez diye onun derdine de düşmüştüm. İnşallah bu ilgi alaka torunu ellerine verene kadar değildir 😂😂

evet benimki de tamamlayıcı ve böyle bir şey yok isterseniz anadolu sigorta ile de görüşün ben hiçbir ücret ödemedim henüz muayenelerde tahlillerde
Aaa, sigorta sigorta değişiyor mu bekleme süresi o zaman. Bütün aile alianzlı diye yaptırıyordum az kalsın. Hemen anadolu ile görüşüyorum o zaman. Çok teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar
Benim bugün yumurtlama 15. Çatlama 14. Gün. Gebelik testi böyle çıktı
Ben çıkamadım işin içinden
Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ☺️

Eklentiler

• D4B10ADD-6F9F-49A2-8325-F929CD842FB4.jpeg
    D4B10ADD-6F9F-49A2-8325-F929CD842FB4.jpeg
    43,4 KB · Görüntüleme: 105
Biz hamile iken 12.haftadan sonra hatta gidebildiğimiz kadar söylemeyi düşünmüyoruz. 11.hafta da kaybım var çünkü yıkıldı KV Hastalığa tutuldu o kadar yani. Oyuzden söylemeyi düşünmüyoruz. Geçenki de hemen söyledik taa uzak düğünüme gelmeyen akrabalar dahil öğrenmişti evde zaten ben gidince sanki bayram günü. Kalbi durduğunu öğrenince ya nasıl dicez diye onun derdine de düşmüştüm. İnşallah bu ilgi alaka torunu ellerine verene kadar değildir 😂😂
Değildir inşallah canım hamile değilkende aynı ilgi varmış çünkü 😂 ben henüz söylemedim ama yakın bi zamanda söylicez kmseye söylememeler şartyla bende başta çok duyulsun istemiyorum

Back