Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy kv elinden zor kurtuldum da eve geldim. Bu kadar ısrarcı olmak niye anlamıyorum. Bi saatten sonra sıkıyor ya of.

Kızlar ben buzluktan birşeyler çıkarmıştım akşam yemeği yapmak için, kayınvalidem aradı. İlla bize gelin lahmacun yaptırdım diye. Yok anne gelmiyoruz, ben buzluktan çıkardım diyorum ay resmen telefonda yarım saat ısrar etti, gelmezseniz küserim senn bidaha yorulma yemek hazır falan diye... Neyse baktım eşiminde gönlü var tamam dedim ama öyle böyle bir ısrar değil. Gittik, kapıdan girer girmez kızım sen bana küs müsün özür dilerim bi hatam olduysa dedi, mahcup oldum ya. Yok anne ne hatası sadece ben yemeklik birşeyler ayarlamıştım dedim. Neyse yemek yedik, benim en sevdiğim tatlıdan sipariş verdi, yemiyorum diyorum ısrar ısrar ısrar etti ve siparişi verdi yedik. Meyve getirdi, illa yiyeceksin. Neyse bir iki lokma da ondan yedim. Bu sefer kekik kaynatmış, illa içeceksin bu covidden koruyor. Gerçekten kayınvalidem çok iyi ama bu ısrarı bazen beni çok bunaltıyor. Söylüyorum anlamıyor da...
Oraya gidince hiçbirşeye el sürdürtmez bana, herşeyi kendisi yapar. Çayımı bile kendisi dolduruyor. Sonra ben kendimi kötü hissediyorum bu kadın bu kadar iyiyken ben niye böyle düşünüyorum diye 😏

Teşekkür ederim canım inşallah 😍 evet pko var ama adetlerim felan çok düzenlidir 😒 nevşehirdeyim canım kayseriye gideceğim doktor için çünkü nevşehirde prof yok maalesef 😒
Anladimm canim, benimde oyle ya adetlerim duzenli gorunurde bisey yok ama yinede hafif varmis diyor doktorum😅

Kız benim dün olmalıydı..testte çıkmadı..hemen çıkmaz diye bugün yine test yapmadım adet 1 hagta geçsin diyorlar..çok garip ağrı yok ğöğüs sızısı üstüne yatamıyorum..akıntıda biraz var
Yumurtlamadan 17 gün sonra test yapmak gerekiyor aslında, varsa kesin çıkıyormuş

Ben de miyom ve kist sebebiyle açık ameliyat geçirdim, dr tüplerle ilgili bişey demedi ama bu ameliyatlardan sonra tıkanma riski var diye okudum. Sonraki randevuda danışacağım bu konuyu o zaman.
Tuplere zaten eger doktor soylerse onceden ameliyata girmeden oyle bakiyorlar, yoksa ameliyat esnasinda oyle goremiyolar sivi ilac vermeden. Izinsizde yapmiyorlar diye biliyorumz. Ama bende mesela orda sag tupten gecis olmamis, acmayi denememisler bile yada aletleri yoktu bilmiyorum. Ameliyat sonrasinda sadece gecis saglayamadik dediler. Sonra iste ozel muayeneye gittigim doktor istedi tekrar echomardan, ve actilar sukur ki

Tuplere zaten eger doktor soylerse onceden ameliyata girmeden oyle bakiyorlar, yoksa ameliyat esnasinda oyle goremiyolar sivi ilac vermeden. Izinsizde yapmiyorlar diye biliyorumz. Ama bende mesela orda sag tupten gecis olmamis, acmayi denememisler bile yada aletleri yoktu bilmiyorum. Ameliyat sonrasinda sadece gecis saglayamadik dediler. Sonra iste ozel muayeneye gittigim doktor istedi tekrar echomardan, ve actilar sukur ki
Ama ben bunu bilmiyordum ki ameliyata girmeden önce:( Keşke sorsalardı tabiki bakın derdim. Teşekkür ederim bilgilendirme için

Yok balım sıkılmadım, ama kendimi sıktığımı farkettim sanki çok rahatsızlık veriyor artık bu düşünce bana hasta gibi hissediyorum sürekli kendimi biraz da böyle denemek istedim bu ay hiç bişey yapmadım sadece yakı yapıştırdım 🤣🤣
Hiçbi şey yapmasam bile mutlaka bi şey yaparım diyosun 🤣🤣 ya seni yerimmm kafanı dağıt en güzeliii şöyle bi akışına bıraksak olucak da işte hemen olsun istiyoruz kendimizi de sıkıyoruz. Bakalım bu ayın sürprizleri kime 😍

Ama ben bunu bilmiyordum ki ameliyata girmeden önce:KK43: Keşke sorsalardı tabiki bakın derdim. Teşekkür ederim bilgilendirme için
Yalanda olmasin simdi cok emin degilim ama benim yattigim hastane oyleydi, benden imza filanda aldilar. Zaten raporunda yaziyordur eger baktilarsa bile.. aynen bende oyle dedim hazir ameliyattayken bakin diye agrili bi islem filan diyolardi ama kesinlikle yaptircaksan echomarda yaptir hic bir sekilde agrim olmadi normal muayene gibiydi ☺️

Kızlar ben buzluktan birşeyler çıkarmıştım akşam yemeği yapmak için, kayınvalidem aradı. İlla bize gelin lahmacun yaptırdım diye. Yok anne gelmiyoruz, ben buzluktan çıkardım diyorum ay resmen telefonda yarım saat ısrar etti, gelmezseniz küserim senn bidaha yorulma yemek hazır falan diye... Neyse baktım eşiminde gönlü var tamam dedim ama öyle böyle bir ısrar değil. Gittik, kapıdan girer girmez kızım sen bana küs müsün özür dilerim bi hatam olduysa dedi, mahcup oldum ya. Yok anne ne hatası sadece ben yemeklik birşeyler ayarlamıştım dedim. Neyse yemek yedik, benim en sevdiğim tatlıdan sipariş verdi, yemiyorum diyorum ısrar ısrar ısrar etti ve siparişi verdi yedik. Meyve getirdi, illa yiyeceksin. Neyse bir iki lokma da ondan yedim. Bu sefer kekik kaynatmış, illa içeceksin bu covidden koruyor. Gerçekten kayınvalidem çok iyi ama bu ısrarı bazen beni çok bunaltıyor. Söylüyorum anlamıyor da...
Oraya gidince hiçbirşeye el sürdürtmez bana, herşeyi kendisi yapar. Çayımı bile kendisi dolduruyor. Sonra ben kendimi kötü hissediyorum bu kadın bu kadar iyiyken ben niye böyle düşünüyorum diye 😏
Ayynı benimki 😄 ama ben çok seviyorum ya böyle oh ne güzel el üstünde tutuluyo gibi hissediyorum. Kendi ailem de öyleydi eşimin ailesi de öyle hatta görümcelerim bile asla bi şeye el sürdürtmez yorulma diye. Aryacım ısrar ediyo diye değil de seni kızı gibi görüyo diye düşünürsen bunalmazsın belki 🙃 ne kayınvalideler var.. onları düşün koş sarıl kayınvalidene 😂😂
Hani pozitifçilik yaaa hani sahip olduklarına şükretme hıı hanii haniii ❤️

Ayynı benimki 😄 ama ben çok seviyorum ya böyle oh ne güzel el üstünde tutuluyo gibi hissediyorum. Kendi ailem de öyleydi eşimin ailesi de öyle hatta görümcelerim bile asla bi şeye el sürdürtmez yorulma diye. Aryacım ısrar ediyo diye değil de seni kızı gibi görüyo diye düşünürsen bunalmazsın belki 🙃 ne kayınvalideler var.. onları düşün koş sarıl kayınvalidene 😂😂
Hani pozitifçilik yaaa hani sahip olduklarına şükretme hıı hanii haniii ❤️
Haklısın Larissacım ama ben aşırı ısrardan çok bunalan biriyim, o hep iyi niyetten yapıyor kıymetini bilmek lazım. Bende bulmuşum, bunuyorum herhal 😂

Back