Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet her hissi hamilelikte bağdaştırıyor insan. Önceki gebeliğimde de kasığımda batma hissederdim ama yine de 2 gün gecikmeyi beklemiştim. Bunda nedense erken test yapacakmışım gibi geliyor :KK48:
Bende dayanamayacağım gibi gerçekten çıkacağını bilsem bugün yapacağım test 😂 Güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah

O da var da ne bilm belki biri tikalidir. Biri acik biri tikali da olabiliyormus. Sen cekmis miydin peki

Ben hamile kalmıştım diye ilk çekmedi sonra senin dediğin gibi birisiyle kalmışsındır belki dedi çekti ikisi de temiz çıktı 😊ben seninde kapalı sanmam ama için rahat edecekse çektir canım.
Bu ay değerlendirebiliyorsun değil mi? Eş olmazdı seninde arada ya 🙈

Kızlar yumurtlama yok dimi çünkü yumurtlama dönemim geçti de
4E0BF401-95BC-4033-89D8-B909DB8DDC38.jpeg

Kızlar bizde ileri hareketli sperm yoktu en son. 3 ay sonra yeniden test yap demişlerdi. Var mi sperm testinden anlayan?

Eklentiler

• BEE51724-F471-436E-B28D-800694348D45.jpeg
    BEE51724-F471-436E-B28D-800694348D45.jpeg
    152,9 KB · Görüntüleme: 71
Kizlar sabahtan beri su maydonoz ve süt buharina bakiyorum. Asil amaç iltihap akitmak attmak tup tıkanıklığı açmakmıs. Kolay ve denemeye değer. Bu kürü yapan kadınların çoğu o ay hamile kalmis.

Benim de çok merak ettiğim bir konu bu, rahim filmi ile mi anlaşılıyor yani sadece, peki kapalıya kendi açılma ihtimali yok mudur bilen duyan bize de ses etsin:)
Merhaba ben bununla ilgili brokoli kürü diye bir şey duymustum Saraçoğlu nun ama etkili mi değil mi hiç bir fikrim yok

Kızlar bizde ileri hareketli sperm yoktu en son. 3 ay sonra yeniden test yap demişlerdi. Var mi sperm testinden anlayan?
hızlı ve yavaş ileri hareketli toplam sayısına bakıyor doktorlar sizin sayı iyi çıkmış morfoloji %4 üstü olmalı sizin 6 sperm sayınız da totalde 635 milyon bence sonuçlar iyi gayet eşimin testi ile karşılaştırdığımda sperm sayınız ve ileri hareket toplam sayınız daha yüksek ve ben aralıkta hamile kaldım dış gebelikti doktor sperm testi iyi demişti yani hamile kalabildim

Kızlar bi uygulama kullanıyorum adet günüm hiç şaşmaz normalde bat 8 ağustos ama hala olmadım adet sancım olmasına rağmen hamile olabilir miyim yani hafif sancılar değil ama yarın test vereyim mi bekleyim mi sizce
canim bende ayni durumdayim hafif adet agrisi yasiyorum ve bugün ücüncü gün adet geceli ama test yapmak icin biraz daha bekleyecegim sen test yaptinmi ?

hızlı ve yavaş ileri hareketli toplam sayısına bakıyor doktorlar sizin sayı iyi çıkmış morfoloji %4 üstü olmalı sizin 6 sperm sayınız da totalde 635 milyon bence sonuçlar iyi gayet eşimin testi ile karşılaştırdığımda sperm sayınız ve ileri hareket toplam sayınız daha yüksek ve ben aralıkta hamile kaldım dış gebelikti doktor sperm testi iyi demişti yani hamile kalabildim
Ben 4 aydir kalmadım. Bende de sorun yok, eşimde 3 ay önce ileri hızlı hareket 0 yavaş 25 idi. Ondan olmuyor diye düsünüyordum. Bu sonuçlar bana da iyi gibi geldi şimdi 🤔 acaba neden olmuyor 😁 doktora soralim da bakalım o ne diyecek.

Ben 4 aydir kalmadım. Bende de sorun yok, eşimde 3 ay önce ileri hızlı hareket 0 yavaş 25 idi. Ondan olmuyor diye düsünüyordum. Bu sonuçlar bana da iyi gibi geldi şimdi 🤔 acaba neden olmuyor 😁 doktora soralim da bakalım o ne diyecek.
Stres yapma kuzum çok zor biliyorum bende deniyorum korunma süresi sonrası 3. ayım vakti gelmedi demek eylülde kısmetse rahim filmi çektiricem doktor mayısta korunmayı bırakınca gebelik gerçekleşmezse eylülde rahim filmi demişti bakalım.

canim bende ayni durumdayim hafif adet agrisi yasiyorum ve bugün ücüncü gün adet geceli ama test yapmak icin biraz daha bekleyecegim sen test yaptinmi ?
Evet ben test yaptım pozitif çıktı çok şükür 🙏🏻 ama kan bugün verebildim henüz onda sonuç yok. Bence sende test yapmalısın 3 gün gecikme var çünkü

Evet ben test yaptım pozitif çıktı çok şükür 🙏🏻 ama kan bugün verebildim henüz onda sonuç yok. Bence sende test yapmalısın 3 gün gecikme var çünkü
ayy adina cok sevindim canim sag saglim kucaginada almak nasip olsun insallah bir kac gün daha beklemek istiyorum cünkü bir kac gün gecikme olabiliyor diye bide adet agrisi olunca insan cokta fazla ümitlenemiyor maalesef

ayy adina cok sevindim canim sag saglim kucaginada almak nasip olsun insallah bir kac gün daha beklemek istiyorum cünkü bir kac gün gecikme olabiliyor diye bide adet agrisi olunca insan cokta fazla ümitlenemiyor maalesef
Teşekkür ederim canım sende güzel haberler alıtsın inşallah 🙏🏻 adet sancısı bende de mevcut hala var hatta ama ben günüm hiç şaşmadığı için test yaptım hemen

Merhaba. İnşallah isteyen herkes bebeğine/bebeklerine kavuşur.. :KK48:
Benim bat 19 Ağustos. 37 yaşımdayım. Beklemedeyim yani. Şu bir hafta zor geçecek gibi geliyor.
5 yaşında bir oğlum var. İkinci bebeğe çok zor karar verdim aslında. Hatta eşim de bendeki kararsızlığı gördükçe endişe edip boşver diyordu. Ama son anda fikrini değiştirip gaz verdi. Ben de bekliyormuşsam demek ki:KK45:
Tekrar aynı topa girmek, yeni bir heyecan ve tecrübenin vermiş olduğu endişe ve rahatlık. Allah hayırlısını versin :dua:
İlk gebeliğimde kk da çok iyi arkadaşlar edindim. Hala görüşüyoruz. Umarım sizlerle de güzel yolculuklar yaparız.. :KK76:
Hayırlı olaun bende ilk gebeliğimde burada yola çıkmıltım çok şey paylaştım kk benimde oğlum 2016 mayıs doğumlu 5 yaşında ikinci bebeğe karar verdik güzel haberler almak dileğiyle 😊🙏🏻

Back