Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaşın kaç bu arada? Özel hastaneye mi gidiyorsun, çünkü devlettekiler pek yumurta takibi yapmıyorlar. Doktorun kendisi mi yapalım dedi
31 , evet özele gidiyorum. Hayır aslında doktor demedi, ben bir kaç önce gitmiştim herhangi bir problem olmadığı söylendi hatta iki doktor denemiştim. Bu iki ay ovülasyon deneyince dün koyulaşma gördüm 13. Gündü fakat 9. Günde de koyuluk olmuştu bunu teyit etmek amaçlı kendi tercihimle gittim böylece biri 17 biri de 18 iki yumurta olduğunu söyledi doktor sağlı sollu. Gelecek aya rahim filmi ve yumurta takibi diye düşünüyordum ama bir anda gittim hastaneye ☺️ Doktora hsgyi danıştım o bir işlem olduğu için henüz bu aylarda önermem ama eşin sperm testi versin dedi, bu şekilde 🥰

Merhaba. İnşallah isteyen herkes bebeğine/bebeklerine kavuşur.. :KK48:
Benim bat 19 Ağustos. 37 yaşımdayım. Beklemedeyim yani. Şu bir hafta zor geçecek gibi geliyor.
5 yaşında bir oğlum var. İkinci bebeğe çok zor karar verdim aslında. Hatta eşim de bendeki kararsızlığı gördükçe endişe edip boşver diyordu. Ama son anda fikrini değiştirip gaz verdi. Ben de bekliyormuşsam demek ki:KK45:
Tekrar aynı topa girmek, yeni bir heyecan ve tecrübenin vermiş olduğu endişe ve rahatlık. Allah hayırlısını versin :dua:
İlk gebeliğimde kk da çok iyi arkadaşlar edindim. Hala görüşüyoruz. Umarım sizlerle de güzel yolculuklar yaparız.. :KK76:
Gönlünüze göre olsun 🥰

Bir yerde tatil öncesi olacaksan olman iyi oldu şimdi güzelce tatilin tadını çıkart inşallah birgün herşey bizler içinde iyi olacaktır, bu bebek olayı bizi ne kadar yormuş gibi olsada çabamız takdire şayan 😁 pesss etmek yoook 🤷"hakkımızda hayırlısı olsun yinede 😊 birbirimize güzel haberler vereceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorm bekledik ama değdi dedirtsin gelecek olan evlad ♥️🤗
İnşallah tatlım 🥰 gerçekten de ne büyük çaba ve umut 🙏🏻

Merhaba. İnşallah isteyen herkes bebeğine/bebeklerine kavuşur.. :KK48:
Benim bat 19 Ağustos. 37 yaşımdayım. Beklemedeyim yani. Şu bir hafta zor geçecek gibi geliyor.
5 yaşında bir oğlum var. İkinci bebeğe çok zor karar verdim aslında. Hatta eşim de bendeki kararsızlığı gördükçe endişe edip boşver diyordu. Ama son anda fikrini değiştirip gaz verdi. Ben de bekliyormuşsam demek ki:KK45:
Tekrar aynı topa girmek, yeni bir heyecan ve tecrübenin vermiş olduğu endişe ve rahatlık. Allah hayırlısını versin :dua:
İlk gebeliğimde kk da çok iyi arkadaşlar edindim. Hala görüşüyoruz. Umarım sizlerle de güzel yolculuklar yaparız.. :KK76:
merhaba, benimde bat 19 Ağustos, inşallah güzel haberler alır bekleyen herkes. Gönlünüze göre olsun inşallah 😊

Benim araştırdığım kadarıyla olmuyor. Tek belirtisi gebelik olmamasıymış 🤷🏻‍♀️ Bugün yine de doktora soracağım
Yani sonunda hsg cektirecm galiba aklmda acaba kalmasin die. Gerci araliktan sonra tekrar calismalara ciddi anlamda baslayacaz o zamana kadr beklerm artk. Sen sor yine de ne diyeck acaba

Benim de çok merak ettiğim bir konu bu, rahim filmi ile mi anlaşılıyor yani sadece, peki kapalıya kendi açılma ihtimali yok mudur bilen duyan bize de ses etsin:)
Aynen ya hsg yaptm tupler acikmis diyen de var. Aklmda soru kalmasin diyorm bir yandan da bosuna mi yapacm diyorm

Benim de çok merak ettiğim bir konu bu, rahim filmi ile mi anlaşılıyor yani sadece, peki kapalıya kendi açılma ihtimali yok mudur bilen duyan bize de ses etsin:)
Benim mesela sag tupumden gecis olmamisti daha once ameliyat esnasinda. bu ay echomarda rahim filmi cekildim ve actilar tupumu, suan ikiside acik cok sukur 🤲🏻

Kızlar o tüplerin tıkalı olma mevzusu benimde kafamı karıstiriyor. Ben diger ay 12. Ayim olcak 1 seneyi tamamlamis olacagim. Bu surecte hicbir sekilde hamile kalamadim. Ne bir kimyasal ne bir dis gebelik. Tatile gidecegim bu ay dönüste bebegim olmazsa artik doktora gitme vaktim geldi sanirim.

Yusra-61 Yusra-61 canım bugün pik günü 14. Döngü gününde geliyor bir yandan mutluyum düzenim bu şekilde olabildiği için bir yandan da insan sıkılıyor işte.. görselleri ekliyorum 🌈

Eklentiler

• 48676F66-CB61-4DC6-858E-F90DD5FB290D.jpeg
    48676F66-CB61-4DC6-858E-F90DD5FB290D.jpeg
    127,2 KB · Görüntüleme: 87
  • 37F06547-F478-40F4-8529-68E9DB7B978A.jpeg
    37F06547-F478-40F4-8529-68E9DB7B978A.jpeg
    227,6 KB · Görüntüleme: 96
Amin inşallah :KK200:

Beklemek zor ama zihnimi direk o yöne şartlandırmak istemiyorum..
Gerçekten beklemek çok zor oldu mu olmadı mı düşüncesi insanın içini yiyor. Benim sanki karnım ağrıyor gibi geçen ay ilk defa erken adet oldum o yüzden biraz tedirginim yine mi adet olacağım diye ama bakalım inşallah güzel haberler alalım ❤️

Kızlar sizde benim görüdüğümü görüyormusunuz bat 13 ağustos hemen 2 dk içinde çıktı testin markası arıt med yanılma payı nedir Yusra-61 Yusra-61 bakarmısın canım

Eklentiler

• IMG_20210811_132258.jpg
    IMG_20210811_132258.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20210811_132114.jpg
    IMG_20210811_132114.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20210811_132103.jpg
    IMG_20210811_132103.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar sizde benim görüdüğümü görüyormusunuz bat 13 ağustos hemen 2 dk içinde çıktı testin markası arıt med yanılma payı nedir Yusra-61 Yusra-61 bakarmısın canım
Ay ne güzel tebrik ederim 🙏🙏 su an ben de testle bakışıyorum normalde yarın sabah erken gebelik testi yapacaktım ama sanırım bekleyemicem biraz sonra yapicam bir yandan da negatif gorucem diye korkuyorum 😔

31 , evet özele gidiyorum. Hayır aslında doktor demedi, ben bir kaç önce gitmiştim herhangi bir problem olmadığı söylendi hatta iki doktor denemiştim. Bu iki ay ovülasyon deneyince dün koyulaşma gördüm 13. Gündü fakat 9. Günde de koyuluk olmuştu bunu teyit etmek amaçlı kendi tercihimle gittim böylece biri 17 biri de 18 iki yumurta olduğunu söyledi doktor sağlı sollu. Gelecek aya rahim filmi ve yumurta takibi diye düşünüyordum ama bir anda gittim hastaneye ☺️ Doktora hsgyi danıştım o bir işlem olduğu için henüz bu aylarda önermem ama eşin sperm testi versin dedi, bu şekilde 🥰
Anladım canım, sen yumurtaların şuan ne durumda onu öğrenmek için gitmişsin. Hadi bakalım inşallah güzelce çatlar ve döllenir. Gece rüyamda kan testi yaptırdığımı gördüm beta 2.50 ydi sonra baktım giderek yükseliyor falan 😃 artık rüyalara bile girer oldu

Back