- 31 Temmuz 2021
- 112
- 91
- 13
- 31
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #4.441
Sabah kan verdim hala çıkmadı bugün çıkar mi ki yaa aile hekiminde verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır normal bekliyorum tedavi değil .adetim biteli henüz 16 gün oluyor adetim biter bitmez yumurtlamış olabilirimBen hayalet çizgi görebilenlerden değilim ama bu çok bellitedavi görüyor musunuz iğne falan?
Ayy war resmen minnağın seninleKızlar sizde benim görüdüğümü görüyormusunuz bat 13 ağustos hemen 2 dk içinde çıktı testin markası arıt med yanılma payı nedirYusra-61 bakarmısın canım
Çok güzel pik olmuş, maşallah diyelimYusra-61 canım bugün pik günü 14. Döngü gününde geliyor bir yandan mutluyum düzenim bu şekilde olabildiği için bir yandan da insan sıkılıyor işte.. görselleri ekliyorum
![]()
Vesile olur umarımAnladım canım, sen yumurtaların şuan ne durumda onu öğrenmek için gitmişsin. Hadi bakalım inşallah güzelce çatlar ve döllenir. Gece rüyamda kan testi yaptırdığımı gördüm beta 2.50 ydi sonra baktım giderek yükseliyor falanartık rüyalara bile girer oldu
Yok henüz pik değil sizin yarın da takip edinKizlar daha pik olmamis sanki cunku bu geceye degerlendiremicem .. Yarin geceyi degerlendirebilirim. Siz ne diyorsunuz?
Tüpler kapalı olduğu için regl esnasında fazla ağrı ve kasılmalar olur diye duydum ama bilgim net değil açıkçasıBenim de çok merak ettiğim bir konu bu, rahim filmi ile mi anlaşılıyor yani sadece, peki kapalıya kendi açılma ihtimali yok mudur bilen duyan bize de ses etsin:)
hayırlı olsun :)Kızlar sizde benim görüdüğümü görüyormusunuz bat 13 ağustos hemen 2 dk içinde çıktı testin markası arıt med yanılma payı nedirYusra-61 bakarmısın canım
Yusra-61 canım bugün pik günü 14. Döngü gününde geliyor bir yandan mutluyum düzenim bu şekilde olabildiği için bir yandan da insan sıkılıyor işte.. görselleri ekliyorum
![]()
Gerçekten beklemek çok zor oldu mu olmadı mı düşüncesi insanın içini yiyor. Benim sanki karnım ağrıyor gibi geçen ay ilk defa erken adet oldum o yüzden biraz tedirginim yine mi adet olacağım diye ama bakalım inşallah güzel haberler alalım![]()
Kızlar sizde benim görüdüğümü görüyormusunuz bat 13 ağustos hemen 2 dk içinde çıktı testin markası arıt med yanılma payı nedirYusra-61 bakarmısın canım
Bu şekilde güzel gidiyor her şey ama gebelik oluşmuyor kısmınaPik işte canım ne güzel çatlamayı da takip de kal tahminen yumrtanın en büyüğü19-20 olmuştur
Canın neye sıkılıyor orasını anlayamadım ya![]()
Bu şekilde güzel gidiyor her şey ama gebelik oluşmuyor kısmına![]()
Yok henüz pik değil sizin yarın da takip edin![]()
O kısmı birtürlü anlamış değilim boşa koyuyorum olmuyor doluya koyuyorum almıyor hesabi gibi![]()
![]()
olmayınca olmuyor vardır elbelt bizimde bir vaktimiz napalım
![]()
Rabbim saglkla kavustursunKızlar sizde benim görüdüğümü görüyormusunuz bat 13 ağustos hemen 2 dk içinde çıktı testin markası arıt med yanılma payı nedirYusra-61 bakarmısın canım
Yani sonunda hsg cektirecm galiba aklmda acaba kalmasin die. Gerci araliktan sonra tekrar calismalara ciddi anlamda baslayacaz o zamana kadr beklerm artk. Sen sor yine de ne diyeck acaba