Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar daha pik olmamis sanki cunku bu geceye degerlendiremicem .🙁. Yarin geceyi degerlendirebilirim. Siz ne diyorsunuz?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 37
Anladım canım, sen yumurtaların şuan ne durumda onu öğrenmek için gitmişsin. Hadi bakalım inşallah güzelce çatlar ve döllenir. Gece rüyamda kan testi yaptırdığımı gördüm beta 2.50 ydi sonra baktım giderek yükseliyor falan 😃 artık rüyalara bile girer oldu
Vesile olur umarım 🥰🥰 inşallah iyi bir döllenme olur 🙏🏻

Benim de çok merak ettiğim bir konu bu, rahim filmi ile mi anlaşılıyor yani sadece, peki kapalıya kendi açılma ihtimali yok mudur bilen duyan bize de ses etsin:)
Tüpler kapalı olduğu için regl esnasında fazla ağrı ve kasılmalar olur diye duydum ama bilgim net değil açıkçası ☺️

Yusra-61 Yusra-61 canım bugün pik günü 14. Döngü gününde geliyor bir yandan mutluyum düzenim bu şekilde olabildiği için bir yandan da insan sıkılıyor işte.. görselleri ekliyorum 🌈

Pik işte canım ne güzel çatlamayı da takip de kal tahminen yumrtanın en büyüğü19-20 olmuştur 🤗
Canın neye sıkılıyor orasını anlayamadım ya 🙈

Gerçekten beklemek çok zor oldu mu olmadı mı düşüncesi insanın içini yiyor. Benim sanki karnım ağrıyor gibi geçen ay ilk defa erken adet oldum o yüzden biraz tedirginim yine mi adet olacağım diye ama bakalım inşallah güzel haberler alalım ❤️

Evet her hissi hamilelikte bağdaştırıyor insan. Önceki gebeliğimde de kasığımda batma hissederdim ama yine de 2 gün gecikmeyi beklemiştim. Bunda nedense erken test yapacakmışım gibi geliyor :KK48:

Kızlar sizde benim görüdüğümü görüyormusunuz bat 13 ağustos hemen 2 dk içinde çıktı testin markası arıt med yanılma payı nedir Yusra-61 Yusra-61 bakarmısın canım

Canım benim inşallah öncekiler gibi testin yanlışlığı durumları değil gibi bu öncekilere göre çok net bence hamilesin gayette güzel çıkmış yaani 😇yarın tekrarla artıyor mu koyuluk diye. Dayanamam dersen kan ver kesin bilgi olsun inşallah hamilesindir 🤗😍

Yani sonunda hsg cektirecm galiba aklmda acaba kalmasin die. Gerci araliktan sonra tekrar calismalara ciddi anlamda baslayacaz o zamana kadr beklerm artk. Sen sor yine de ne diyeck acaba

Sen neden hsg çekileceksin ki canım senin olmuştu kimyasal da olsa kapalı olsaydı orada böyle birşey olmazdı ki 😏 bence birşey yoktur tüplerinde 🤷

Back