Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar yumurtlama döneminden sonra ne kadar süre göğüs hassasiyeti yaşıyorsunuz
Ben tuz tüketimini azalttığımdan beri çok çok az yaşıyorum. Eskiden gögüslerim bir hafta kala şişiyordu değince ağrıyordu artık birkaç gün kala hafif hassas oluyo o kadar

Ben hamile kalmıştım diye ilk çekmedi sonra senin dediğin gibi birisiyle kalmışsındır belki dedi çekti ikisi de temiz çıktı 😊ben seninde kapalı sanmam ama için rahat edecekse çektir canım.
Bu ay değerlendirebiliyorsun değil mi? Eş olmazdı seninde arada ya 🙈
Kiz sansa bu ay esim fullll evdeydi bir gun bile sehir disina cikmadi. Ama acikcasi ben araliga kadr cok istemiyorm ama ne de olsa olmuyor die korunmuyorm da olsa da sevinrm yani. 3 defa iliski oldu. Ama yumrtalamayi degerlendrdm. Kiz nasl iliskiden soguduysak daha da yapasimz gelmedi😁😁 kimyasallarmdan dolayi gebelkte az cok anliyorm bu ay bos araliga kadar bu sekilde denerm baktm olmadi hsg cekerm. Ne gerekiyorsa yaparm simdilk relax

Evet eğer adetin düzenliyse eğer hiçbi sorun yok anladığım kadarıyla sakince dene diyor 😂 hormon testinde bi şey var mıydı peki? Benim onlar da normaldi.
Pcos görünüyor dedi. Neye göre anlamadım. Ben göremiyorum.internete bakıyorum lh/ fsh oranı 3 ve üzeri olanlarda görülür diyor. Ben hesaplıyorum 1.78 çıkıyor kafam karıştı. Neye göre pcos kararı verdi anlamadım. Senin değerlerin kaçtı?

Kızlar ben klomen kullanırken ilişkiye girdik eşim dayanamadı sizce klomen kullanırken yumurtalar gelişmiş midir? Hamile kalmayı o kadar çok istiyorum ki :/

Ben de sewindm senin adina canm bosua stres yapmissin bak. Rahat ol yumurtalarina iyi bak artk😁
Kızlar buraya yazıcam dediğim için yazıyorum şimdi çıktım doktorumdan her şey olması gerektiği gibi dedi. Ne pko su saçmalama dedi. O yumurtalıktaki görüntü hiçbi şey ifade etmiyo dedi. Senin ovu testine bile ihtiyacın yok, çok kolay bi hastasın hatta hasta bile değilsin dedi. Tek kullanman gereken folik asit bi kaç içinde seni gebe olarak görüceğimden eminim dedi. Hsg için en az 1 yıl dedi. Yumurta rezervi az olanlarda bile en az 6 ay kendilerinin denemesini öneriyoruz dedi. Hsg de sonuçta ilaç, enfeksiyon riski vs bi sürü teferruatı var 3 ay bunun için çok erken dedi.
Sadece şu stresinden kurtul yumurtanı en çok o etkiliyo dedi. Haftaya yumurtama bakmak için bile çağırmadı senin için gerek yok diyo 😂 aşı öneriyor. Korunmana gerek yok dedi. Ben de ilk dozumu olmuştum 2. Yi olucam yakında. o kadar içim rahatladı ki size anlatamam referanslı doktor varken başka doktora gitmem hataydı zaten burda karalamak istemiyorum kendisini ama isteyene yazarım özelden beni çok üzdü 😒 kendi doktorumu da yazarım seve sevee 😍

Pcos görünüyor dedi. Neye göre anlamadım. Ben göremiyorum.internete bakıyorum lh/ fsh oranı 3 ve üzeri olanlarda görülür diyor. Ben hesaplıyorum 1.78 çıkıyor kafam karıştı. Neye göre pcos kararı verdi anlamadım. Senin değerlerin kaçtı?
Merhaba benim lh/fsh oranım 1,44 ama bende de var pko. Vajinal muayene ile görüldüyse pko görünümü birde lh fsh değerinden yüksekse tanıyı koyuyorlar

Vajinal muayenede göremedi. İki ayda da yumurtlamaya denk geldik
Benim vajinal muayenede de gördüğü için tanı koydu aslında sonra hormon testi ile tanısını destekledi. Benimde amh normal çıktı hep kafa karıştırıcı bu işler sanırım. İsterseniz bir doktora daha gösterin belki de hormonlarda bir dalgalanma olmuştur pko falan yoktur.

Ben de seni çoooook özledimm ❤️ Ben de 6 gündür kendi halime çekilmiştim baya kafam karışmıştı ama bugün canım doktorum sayesinde çook iyiiyim bomba gibiyim 😍 bende elimde kalan ovuyu yaparım belkii belki yapmam bilemiyorum ama bu ay inşallah çok güzel sonuçlanır kuzum 😍
Çok daha iyi ol kuzum benim ❤️ İnşallah bu ay herşey yolunda olur ben ne yapıcağımı kestiremediğim için bırakıverdim, Allah hepimize hayırlısını nasip etsin 😍

Ya kızlar ben regl olacakmışım gibi aşırı sırt ağrısı kasik ve karın ağrısı çekiyorum, hastalanacak miyim yoksa hamilelik varsa da bu ağrılar oluyor mu?

Kızlar merhaba 😒 bugün çatlatma iğnemde 11.günüm test yaptım ama bilemedim birde siz bakarmısınız 😔

Eklentiler

• 03CBFC59-C4C3-453D-8DF4-88351C30B470.jpeg
    03CBFC59-C4C3-453D-8DF4-88351C30B470.jpeg
    41,4 KB · Görüntüleme: 87
  • 27F0AF50-92A8-4A06-89E5-B73095539E9D.jpeg
    27F0AF50-92A8-4A06-89E5-B73095539E9D.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 82
Kiz sansa bu ay esim fullll evdeydi bir gun bile sehir disina cikmadi. Ama acikcasi ben araliga kadr cok istemiyorm ama ne de olsa olmuyor die korunmuyorm da olsa da sevinrm yani. 3 defa iliski oldu. Ama yumrtalamayi degerlendrdm. Kiz nasl iliskiden soguduysak daha da gelmedi😁😁 kimyasallarmdan dolayi gebelkte az cok anliyorm bu ay bos araliga kadar bu sekilde denerm baktm olmadi hsg cekerm. Ne gerekiyorsa yaparm simdilk relax

Artık hayırlısı korunsak da aynı korumasak 😁biz be yapsak şaşırdık yinede olacaksa sağlıklı sıhhatli evladlar nasip etsin Rabbim 😍

Benim vajinal muayenede de gördüğü için tanı koydu aslında sonra hormon testi ile tanısını destekledi. Benimde amh normal çıktı hep kafa karıştırıcı bu işler sanırım. İsterseniz bir doktora daha gösterin belki de hormonlarda bir dalgalanma olmuştur pko falan yoktur.
Olabilir tabi. Ama pcos da olsa düzenli yumurtladıktan sonra problem yokmuş. Pcos zaten yumurta rezervinin bolluğu demekmiş. Amh ne oluyor bu arada?

Back