Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar az önce test yaptım çıkmadı akşam akşam karnım şişti bi ağrı gelip gidiyor..çatlamadan sonra 11.gün akşam idrarı..xilmiyorum çıkmadı

Kızlar birşey sorabilir miyim
Dün yumurtlama günümde değerlendirdim bugünde yumurtlama günüm ama sağlık sebeplerden dolayı denemem olmayacak yarın yapsam çatlama olur büyük ihtimal sıkıntı olmaz dimi

Ya gerçekten mi neden öyle dediniz çok merak ettim içimi ferahlattınız
Çünkü ymurtlamanın asıl olduğu ğün değerlendirmişsin..şuan spermler zaten yaşıyor..yarın çatladığı zamanda sperm 48 saatte bir daha sağlıklı olur..eşinizen spermi kaliteli olur..hemde senin çatlamaya denk gelmiş olur.. hiç kötü düşünme ğün aşırı ilişki daha iyi dedikleri bu işte ..spermin kalitesi 48saatte çok iyi

Ayyy çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız

Yumurtlama takibi yapmadım geç döllenme olabilir ama onun için birliktelik olmalı çünkü o 18 gün içinde bir şey yasanmadi

u
Kuzum keşke 18 gün içerisinde 2 günde bir ilişkiniz olsaydı belki yumurtlaman 18 gün içindeydi bilemezsin yumurtlama gününü kaçırmış da olabilirsin

Canım benim 14 aylik kızım var benimle uyuyor valla tam bir cadı bir araya gelmemiz bile eşimle mucizeeşim de sağolsun hiç oralı değil
Eşinde büyük ihtimal durumu gördüğü için yanaşmıyor olabilir kuzum senin ne kadar yorgun olduğunu görebilir eğer Bebiş istiyorsan birdaha ki ay Ovülasyon testi al

Eşinde büyük ihtimal durumu gördüğü için yanaşmıyor olabilir kuzum senin ne kadar yorgun olduğunu görebilir eğer Bebiş istiyorsan birdaha ki ay Ovülasyon testi al
Yok ya benim eşim maşallah libidolari alınmış nasılsa 1 tane yaptık gözüyle bakıyor 34 yaşında olunca bir tane daha yapıp beraber buyusunler istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…