- 28 Haziran 2016
- 3.466
- 2.577
- 133
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #3.881
Yalanci cizgilerden bikti herkes batini bekliyorKızlar batı yaklasan test yapan yok mu azcık heycan gelsin şu gruba
2 gün önce erken testi yapmıştım çıkmadıTatlım senin iğneye göre regl günün gelmiş bile zatennasıl dayandın 16 gün yap çabuk yap, çıkar tabii
Olmazaksinedaha iyi olurKızlar birşey sorabilir miyim
Dün yumurtlama günümde değerlendirdim bugünde yumurtlama günüm ama sağlık sebeplerden dolayı denemem olmayacak yarın yapsam çatlama olur büyük ihtimal sıkıntı olmaz dimi
Bazen geç yükselebiliyor canım. Hadi inşallah güzel haberler ver bize2 gün önce erken testi yapmıştım çıkmadıyarın bi deniyim bakiiiim inşallahhh
Ya gerçekten mi neden öyle dediniz çok merak ettim içimi ferahlattınızOlmazaksinedaha iyi olur
Çünkü ymurtlamanın asıl olduğu ğün değerlendirmişsin..şuan spermler zaten yaşıyor..yarın çatladığı zamanda sperm 48 saatte bir daha sağlıklı olur..eşinizen spermi kaliteli olur..hemde senin çatlamaya denk gelmiş olur.. hiç kötü düşünme ğün aşırı ilişki daha iyi dedikleri bu işte ..spermin kalitesi 48saatte çok iyiYa gerçekten mi neden öyle dediniz çok merak ettim içimi ferahlattınız
Ayyy çok teşekkür ederim içimi ferahlattınızÇünkü ymurtlamanın asıl olduğu ğün değerlendirmişsin..şuan spermler zaten yaşıyor..yarın çatladığı zamanda sperm 48 saatte bir daha sağlıklı olur..eşinizen spermi kaliteli olur..hemde senin çatlamaya denk gelmiş olur.. hiç kötü düşünme ğün aşırı ilişki daha iyi dedikleri bu işte ..spermin kalitesi 48saatte çok iyi
Geç döllenme varsa çıkmaz adeti bir sayarsak kaçıncı gün yumurtlama olduİliskiden 18 gün geçip testte pozitif cikmama durumu olabilir mi acaba henüz adette olmadim
uGeç döllenme varsa çıkmaz adeti bir sayarsak kaçıncı gün yumurtlama oldu
Rica ederim ben doğru olan ve her doktorun tavsiye ettiğini söyledim..içiniz rahat olsun..Ayyy çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız
Kuzum keşke 18 gün içerisinde 2 günde bir ilişkiniz olsaydı belki yumurtlaman 18 gün içindeydi bilemezsin yumurtlama gününü kaçırmış da olabilirsinYumurtlama takibi yapmadım geç döllenme olabilir ama onun için birliktelik olmalı çünkü o 18 gün içinde bir şey yasanmadi
u
Canım benim 14 aylik kızım var benimle uyuyor valla tam bir cadı bir araya gelmemiz bile eşimle mucizeKuzum keşke 18 gün içerisinde 2 günde bir ilişkiniz olsaydı belki yumurtlaman 18 gün içindeydi bilemezsin yumurtlama gününü kaçırmış da olabilirsin
Eşinde büyük ihtimal durumu gördüğü için yanaşmıyor olabilir kuzum senin ne kadar yorgun olduğunu görebilir eğer Bebiş istiyorsan birdaha ki ay Ovülasyon testi alCanım benim 14 aylik kızım var benimle uyuyor valla tam bir cadı bir araya gelmemiz bile eşimle mucizeeşim de sağolsun hiç oralı değil
Yok ya benim eşim maşallah libidolari alınmış nasılsa 1 tane yaptık gözüyle bakıyor 34 yaşında olunca bir tane daha yapıp beraber buyusunler istiyorumEşinde büyük ihtimal durumu gördüğü için yanaşmıyor olabilir kuzum senin ne kadar yorgun olduğunu görebilir eğer Bebiş istiyorsan birdaha ki ay Ovülasyon testi al
Senin için biraz zor olmaz mı kızYok ya benim eşim maşallah libidolari alınmış nasılsa 1 tane yaptık gözüyle bakıyor 34 yaşında olunca bir tane daha yapıp beraber buyusunler istiyorum
iSenin için biraz zor olmaz mı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?