Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canm ınsallah saçma sapan yikadigim bulaşığı tekrar yikamalar arkamdan tekrar iş yapmalar bu evin işinden bıktım lafları sanki benm evim anasının babasının evi
Neymiş çocuk çok gereksizmis evlenmek çok gereksizmis hele eşin yanında yoksa niye evlenirmis sorsan ortaya konuşuyor

Kan için hastane için erkenmis benm bu kv kafayı yiyor galiba kendi zamanıyla karıştırıyor insanlar günü gelmeden gider kan testi verir çıksın diye bizim 2 aya giriyor daha yok daha yok esim ordan baskı yapıyor git ver kanı kontrole git diye bunlar burdan boyle

Kaç yaşında

Sen dinleme canım git kan testini yaptır

Bakalım cnm senin nasıl gidiyor senden bir bebiş haberi çift çizgili testler bekliyorum
Ben de senden bekliyorum valla biz çok iyi değerlendiremedik açıkçası yaa, çatlama günü oldu sadece inşallah olur sadece beklemedeyim ben tatlım yaa çok zor geçiyor günler. Belim kopuyor benim de ağrıdan, iğneden diye düşünüyorum

Bekleyincede günler geçmiyor ,iğneden olabilir cnm bakalım inş bu ay bebiş haberini alırız

Günaydın kızlar Ovulasyon testi hakkında tecrübeli arkadaşlar bana yardım eder misiniz? Lh artışımı testte gördüm, peak cts sabah yakaladım ama akşam birliktelik olabildi yani arada 12 saat süre vardı. Geç mi olmuş? Ertesi gün yani dün test yaptım silikleşmişti, yine de değerlendirdik,bu çatlamış mı demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…