- 30 Temmuz 2021
- 25
- 20
- 8
- 30
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #3.841
Bu test nasıl yapılıyor benimde dün ve bugün yumurtlama günüm clomen kullandım 5 gün boyunca günde iki kez adetin 5.günü başladım. Bu testi ne zaman yapmam lazımKızlar 16 ve 18 mm ken yumurtalarım pik değildi 2 gün geçti sanırsam 20mm buldu bugün koyu ovu testim sanırsam bugün pik di mi , bakalım akşama silikleşicek mi sağ kasığım çok ağrıdı bugün akşama silik çıkarsa anlıyacağım ki çatladı Eki Görüntüle 2898113
Cnm ben elimde var diye her gün yaptım doktor kontrolunden sonra hatta yumurtalarım 16 ve 18 mm di ama pik değildi 1 2 gün sonra pik oldu ama doktorum zaten 1 hafta değerlendir dedi sen kontrola gittin mi ilacı kullandıktan sonraBu test nasıl yapılıyor benimde dün ve bugün yumurtlama günüm clomen kullandım 5 gün boyunca günde iki kez adetin 5.günü başladım. Bu testi ne zaman yapmam lazım
Testi plastik bardakta çubuğun beyaz kısmını 15 sn bekletiyorum ama siyah çizgiye değmeyecek idrar ve 10.dakika fotoğrafrafını çekiyorum cnmBu test nasıl yapılıyor benimde dün ve bugün yumurtlama günüm clomen kullandım 5 gün boyunca günde iki kez adetin 5.günü başladım. Bu testi ne zaman yapmam lazım
Clomen neden kullanıyorsunuz? Herkesin kullanması gerekir mi?Bu test nasıl yapılıyor benimde dün ve bugün yumurtlama günüm clomen kullandım 5 gün boyunca günde iki kez adetin 5.günü başladım. Bu testi ne zaman yapmam lazım
Gebeler parol içebiliyorlar diye biliyorum ama. Arkadaşlarım sadece parol içerdi.Arkadaşlar, ben bugün aşı oldum.Uyumadan önce parol ağrı kesici içsem bi sïkıntı olur mu? Gebeliğe sakıncası var mı?
Teşekkür ederimGebeler parol içebiliyorlar diye biliyorum ama. Arkadaşlarım sadece parol içerdi.
Parol sakıncası olmazArkadaşlar, ben bugün aşı oldum.Uyumadan önce parol ağrı kesici içsem bi sïkıntı olur mu? Gebeliğe sakıncası var mı?
Benim de aynı şekilde aynı gün batKızlar bi uygulama kullanıyorum adet günüm hiç şaşmaz normalde bat 8 ağustos ama hala olmadım adet sancım olmasına rağmen hamile olabilir miyim yani hafif sancılar değil ama yarın test vereyim mi bekleyim mi sizce
Ben de bugün asi oldum, hiçbir yan etki hissetmedim. ağrın mi var?Arkadaşlar, ben bugün aşı oldum.Uyumadan önce parol ağrı kesici içsem bi sïkıntı olur mu? Gebeliğe sakıncası var mı?
Evet kolum çok ağrıyor.Ben de bugün asi oldum, hiçbir yan etki hissetmedim. ağrın mi var?
Bir de gece ateşlenebilir için diye korktumEvet kolum çok ağrıyor.
Parol yan etkisi en az olan ağrı kesici olarak biliyorum ama çok kötü değilse ağrı bence dayanmaya çalışEvet kolum çok ağrıyor.
İçtim bile. Eşim geçen vurdurduğunda ateşlenmişti o ısrar etti korktuğundan birazParol yan etkisi en az olan ağrı kesici olarak biliyorum ama çok kötü değilse ağrı bence dayanmaya çalış
Hamilelik durumu var mı bu ay için?Ben de bugün asi oldum, hiçbir yan etki hissetmedim. ağrın mi var?
Biontek mi?İçtim bile. Eşim geçen vurdurduğunda ateşlenmişti o ısrar etti korktuğundan biraz
EvetBiontek mi?
Yani degerlendirdik ama bat 13 Ağustos bilemiyorum hiccbir belirti yok şu anHamilelik durumu var mı bu ay için?
Benim de 11 Ağustos bekliyorum heyecanlaYani degerlendirdik ama bat 13 Ağustos bilemiyorum hiccbir belirti yok şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?