Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eve geçtik bugn canm yarin kan vereceğim sonunda perşembe kese görmeye gitcem insallah
Iyi değil aslında da bebis için ıyi olmaya çalışıyorum sukur diyelim
Gebelikte hormon değişimleri mi yaşıyorsun? Hadi bakalım yarın bekliyoruz sonuçlarını

Ayni şekilde gece gaz sıkışması oldu galiba o kadar agrim oldu ki şaşırdım kaldim efe ye o kadar ihtiyacım vardı çok yalnız hissettim kendimiz
yerleşme ile alakalı olabilir mi acaba? ağrı yani

Gebelikte hormon değişimleri mi yaşıyorsun? Hadi bakalım yarın bekliyoruz sonuçlarını
Valla ben hariç herkes yaşıyor hormon değişikliği
Cok bulantim var canm surekli kusma isteği oluyor oda yatıyorum yorgun düşüyorum
Bekar gorumce de bi surat işlere yardım etmiyorm diye aynı odadayiz konuşmuyoruz bile

Surat asacağına yeğen geliyor diye sevinsin kendi oturtması lazım sen bir şeye dokunma demesi lazım değişik

Mide bulantısı için B6 vitamini öneriyorlar.Sen yine de doktoruna sor.

Surat asacağına yeğen geliyor diye sevinsin kendi oturtması lazım sen bir şeye dokunma demesi lazım değişik
Asla sevinmedi esim basın döner yalnız gitme bi yere diyor beni kan tutuyor bide asla uyanmaz oraya gelmeye bile dengesizlik var bunda 1 senedir böyle değişik neyse kınamayayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…