- 21 Ekim 2012
- 919
- 989
- 323
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #3.901
Benim dün oldu ilk defa bembeyaz ve kokusuz bir akıntı hiç anlam veremedim ama benim daha 10 gün var 19 Ağustos’ta adet olacağım.Adeti yaklaşıp süt gibi beyaz akıntısı olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dün oldu ilk defa bembeyaz ve kokusuz bir akıntı hiç anlam veremedim ama benim daha 10 gün var 19 Ağustos’ta adet olacağım.Adeti yaklaşıp süt gibi beyaz akıntısı olan var mı?
Benimde öyle erken başladı .giderek arttı..adete 2 ğün kaldı..nolcaksa..testti de çıkmadı..çatlamadan sonra 11 .günü..adet akıntısı ile değerlendirdiğimiz için o akıntı hep olurmuşBenim dün oldu ilk defa bembeyaz ve kokusuz bir akıntı hiç anlam veremedim ama benim daha 10 gün var 19 Ağustos’ta adet olacağım.
Cnm ben elimde var diye her gün yaptım doktor kontrolunden sonra hatta yumurtalarım 16 ve 18 mm di ama pik değildi 1 2 gün sonra pik oldu ama doktorum zaten 1 hafta değerlendir dedi sen kontrola gittin mi ilacı kullandıktan sonra e
Cnm ben elimde var diye her gün yaptım doktor kontrolunden sonra hatta yumurtalarım 16 ve 18 mm di ama pik değildi 1 2 gün sonra pik oldu ama doktorum zaten 1 hafta değerlendir dedi sen kontrola gittin mi ilacı kullandıktan sonra
Salı günü gidicem kontroleCnm ben elimde var diye her gün yaptım doktor kontrolunden sonra hatta yumurtalarım 16 ve 18 mm di ama pik değildi 1 2 gün sonra pik oldu ama doktorum zaten 1 hafta değerlendir dedi sen kontrola gittin mi ilacı kullandıktan sonra
Teşekkür ederim çok sağolTesti plastik bardakta çubuğun beyaz kısmını 15 sn bekletiyorum ama siyah çizgiye değmeyecek idrar ve 10.dakika fotoğrafrafını çekiyorum cnm
Clomen neden kullanıyorsunuz? Herkesin kullanması gerekir mi?
Canım benim çok çokkk üzüldüm gerçekten inşallah bir daha ki deneme de mutlu haberi bizlerle paylaşırsın rabbim gönlündekini nasip etsin tez zamandaKızlar buraya yazmıştım tüp bebekle ilgili, eski arkadaşlar tanıyor beni.dünden beri kahverengi lekelenmem vardı, şimdi kırmızıya döndü, reglim başladı, galiba olamadı bu defa…
Bende onu anlamadimAdet niye bu kadar ğeciktidemekki yumurtlama olmamış
Pkos mu var acabaBende onu anlamadimneden bu kadar gecikti diye. İki ay once yine gecikmişti. Söktürücü ile adet olmustum, bu sefer bekliyorum ne zaman istiyorsa o zaman olsun, ilac kullanmak istemiyorum
Hayır oda yok, normaldede duzenli adet olurum. 28-30 gunde bir. Cok nadir bir iki gun aksarPkos mu var acaba
Valla ben hariç herkes yaşıyor hormon değişikliği
Cok bulantim var canm surekli kusma isteği oluyor oda yatıyorum yorgun düşüyorum
Bekar gorumce de bi surat işlere yardım etmiyorm diye aynı odadayiz konuşmuyoruz bile
Kızlar şimdi test sonucum geldii binlerce kez şükür güzel geldi
6 Ağustos - 11:40 - 20,6
8 Ağustos - 11:45 - 64,2
inşallah darısı isteyen herkesin başına, sağlıkla![]()