- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 83
- 32
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #3.861
İyiyim ben kendi adıma sadece biraz endişeliyim sen?Kızlar nasilsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim ben kendi adıma sadece biraz endişeliyim sen?Kızlar nasilsiniz
İyiyiz sennasilsin kan verdin mi yoksa:)Kızlar nasilsiniz
Heyecanlı zaman geçmiyor. Sende durumlar nasılKızlar nasilsiniz
Eve geçtik bugn canm yarin kan vereceğim sonunda perşembe kese görmeye gitcem insallahHeyecanlı zaman geçmiyor. Sende durumlar nasıl![]()
Yeni geldik canm eve de 3 gün test yaptım koyuydu hep yarın vercem insallah sonundaİyiyiz sennasilsin kan verdin mi yoksa:)
Ayni şekilde gece gaz sıkışması oldu galiba o kadar agrim oldu ki şaşırdım kaldim efe ye o kadar ihtiyacım vardı çok yalnız hissettim kendimizİyiyim ben kendi adıma sadece biraz endişeliyim sen?
Gebelikte hormon değişimleri mi yaşıyorsun? Hadi bakalım yarın bekliyoruz sonuçlarınıEve geçtik bugn canm yarin kan vereceğim sonunda perşembe kese görmeye gitcem insallah
Iyi değil aslında da bebis için ıyi olmaya çalışıyorum sukur diyelim
yerleşme ile alakalı olabilir mi acaba? ağrı yaniAyni şekilde gece gaz sıkışması oldu galiba o kadar agrim oldu ki şaşırdım kaldim efe ye o kadar ihtiyacım vardı çok yalnız hissettim kendimiz
Bekleme bence test yap sabah 16.gühse çıkarTamamdır teşekkür ederim az daha bekleyim o halde![]()
Kiz normalde kola falan içmem dun bir yudum içtim ondan oldu galiba gaz sancısı kabizlikyerleşme ile alakalı olabilir mi acaba? ağrı yani
Kaset testin farkı ne oluyor hiç bilmiyorumBenim de aynı şekilde aynı gün batgerçi 4 gün oynar benim bat ama. Ben yaptım kaset de çıkmadı. Acaba erken gebelik testi mi alsam diye düşündüm
Valla ben hariç herkes yaşıyor hormon değişikliğiGebelikte hormon değişimleri mi yaşıyorsun? Hadi bakalım yarın bekliyoruz sonuçlarını![]()
Sabah direk kan vermeyi planlıyorum şu an en net sonuç diyeBekleme bence test yap sabah 16.gühse çıkar
Allah Allah içme o zaman canım yaa =(Kiz normalde kola falan içmem dun bir yudum içtim ondan oldu galiba gaz sancısı kabizlik
Yok yok canm sondu o içmem artk perşembe randevum var o zman söylerim doktora bi ilac falan verir inşallah bulantiya kabızlığa falanAllah Allah içme o zaman canım yaa =(
inşallah canım versin rahatla =)Yok yok canm sondu o içmem artk perşembe randevum var o zman söylerim doktora bi ilac falan verir inşallah bulantiya kabızlığa falan
Surat asacağına yeğen geliyor diye sevinsinValla ben hariç herkes yaşıyor hormon değişikliği
Cok bulantim var canm surekli kusma isteği oluyor oda yatıyorum yorgun düşüyorum
Bekar gorumce de bi surat işlere yardım etmiyorm diye aynı odadayiz konuşmuyoruz bile
Mide bulantısı için B6 vitamini öneriyorlar.Sen yine de doktoruna sor.Valla ben hariç herkes yaşıyor hormon değişikliği
Cok bulantim var canm surekli kusma isteği oluyor oda yatıyorum yorgun düşüyorum
Bekar gorumce de bi surat işlere yardım etmiyorm diye aynı odadayiz konuşmuyoruz bile
Asla sevinmedi esim basın döner yalnız gitme bi yere diyor beni kan tutuyor bide asla uyanmaz oraya gelmeye bile dengesizlik var bunda 1 senedir böyle değişikSurat asacağına yeğen geliyor diye sevinsinkendi oturtması lazım sen bir şeye dokunma demesi lazım
değişik
Perşembe gitcem ınsallah canmMide bulantısı için B6 vitamini öneriyorlar.Sen yine de doktoruna sor.