Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim dün oldu ilk defa bembeyaz ve kokusuz bir akıntı hiç anlam veremedim ama benim daha 10 gün var 19 Ağustos’ta adet olacağım.
Benimde öyle erken başladı .giderek arttı..adete 2 ğün kaldı..nolcaksa..testti de çıkmadı..çatlamadan sonra 11 .günü..adet akıntısı ile değerlendirdiğimiz için o akıntı hep olurmuş

Kızlar buraya yazmıştım tüp bebekle ilgili, eski arkadaşlar tanıyor beni.dünden beri kahverengi lekelenmem vardı, şimdi kırmızıya döndü, reglim başladı, galiba olamadı bu defa…
Canım benim çok çokkk üzüldüm gerçekten inşallah bir daha ki deneme de mutlu haberi bizlerle paylaşırsın rabbim gönlündekini nasip etsin tez zamanda

Merhaba benim de bat 7 Ağustostu prodictor early testlerini ilk defa kullanıp silik çizgi yakalamıştım fakat gebelik değilmiş ilk defa kullandığım bir test olunca zaten heveslenememistim de bugün regl oldum. Listeden silebilirsin beni M mavili_yeshll Rabbim hayırlı bir zamanda isteyen herkese nasip etsin diyelim bir ay daha yeni umutlarla deneyelim bakalım

Ben bu ayda yumurtlama gormeyinca adetimin 26. Gunu testi bıraktım. 27-28. Gun kasık ağrım ve akıntım vardi. Test yapmadım ama değerlendirdim. Fakat adetim 11 gun gecti. Dun test yaptim negatif cikti. Hamile olsam çıkardı degil mi?

Çook ama çooook iyi anlıyorum seni insan anlayışsız insanlar topluluğunda yaşarsa o ortam insanı çok geriyor ve mutsuz ediyor.
Biran önce eşinle kavuşup bir arada olman dileğiyle hapishane de gardiyan suratı çeker gibi hamile hamile de o surat çekilmez. bende görümce saçmalıklarının içinde yaşamıştım bir ara hele ki iki arkadaş kardeşş olmak varken neden böyle olurlar bilemedim. Karşımdaki kötü de olsa ben asla şu konışmama işini kimseye yapamadım özellikle aynı evin içinde çok itici davranış birde çocuk gibi saçma sebeblerden. varsa derdin söyle yaani konuşmasan kırk yine konuşacaksın amaçsız hareketler. Yengem hamile, abim yok yanlız mı nasıl duygu da burada tek kimin umurunda varsa yoksa egoist gönülleri memnun olacak bekar o evlensin de görür anyayı konyayı kim olursa olsun birgün ektiğini biçsin dilerim

8 Ağustos yumurtlama 8 ağustos ve 9 ağustos sabah değerlendirildi

Eklentiler

• 20210808_141814~2.jpg
    101,1 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…