- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #2.961
Yaaa tühh.. Tekrarlarsın 2 gün sonra. Belli olmuyor bazen. O kafayla uyuyunca normal tabii
EvetKızlar allah aşkına bir bakın şu teste bata 5 gün var erken gebelik testi yaptım, 4 dk da şu silik çizgi çıktı siz de görüyor musunuz
Görünüyor hemen kan testi yaptırın düşük çıkarsa sonuç korkmayın benim adete 4 gün kala 7 çıkmıştıKızlar allah aşkına bir bakın şu teste bata 5 gün var erken gebelik testi yaptım, 4 dk da şu silik çizgi çıktı siz de görüyor musunuz
ayyy görünüyoooorKızlar allah aşkına bir bakın şu teste bata 5 gün var erken gebelik testi yaptım, 4 dk da şu silik çizgi çıktı siz de görüyor musunuz
Hadi hayirlisi ya belki erken yapmissindir diyelim bende sen gibiydim ilk 2ay rüyamda pozitifler bebekler uçuştu sanirim o psikolojiye giriyoruz
Ayy inşallahhh çok eylül güzel bi ay inşallah güzelliğiyle gelir bize deBen de çatlamayı 1 sayınca 16. Da adet oldum lekelenme şeklinde (4 Ağustos). Sabaha sökülürüm. Umutlar eylüle kaldı umarım Eylül bizim ayımız olur
Ben de gördümmmKızlar allah aşkına bir bakın şu teste bata 5 gün var erken gebelik testi yaptım, 4 dk da şu silik çizgi çıktı siz de görüyor musunuz
Görünüyor yahu bariz, yine ciğerleri sökülmüş bir testKızlar allah aşkına bir bakın şu teste bata 5 gün var erken gebelik testi yaptım, 4 dk da şu silik çizgi çıktı siz de görüyor musunuz
GoruyoruuummmKızlar allah aşkına bir bakın şu teste bata 5 gün var erken gebelik testi yaptım, 4 dk da şu silik çizgi çıktı siz de görüyor musunuz
benmde max 30 gün aralıklı olur ben de gelmezse 32. gün yapmaya karar verdm.Erken gebelik testi varsa elinizde yapabilirsiniz aslında. Yoksa özellikle gidip almam bu kadar az kalmışken gelmesine. Hatta ben artık 2 gün geçtiğinde bile değil, gelmezse 35. gün test yapıcam kararlıyım.
Ciğerlerini sökmeyen bizden değildirGörünüyor yahu bariz, yine ciğerleri sökülmüş bir test
Tesekkur ederimKızlar hamileyken ovulasyon testi nasıl çıkar c değil t kopkoyu
Hayırlı uğurlu olsun
Bugün tekrar kan verseydin keşke. Korkma adet sancıları oluyor günün yaklaştıkça. Sağlıkla tutunur inşallahKızlar bata kaldı 5 gün 2 gün önceki beta 18 ama adet sancısı gibi ağrım var korkuyorum
Canım yazmıştım ben, regl oldum ben.bu ay hayırlısıysa olur inşallah☺@m_i_h_r_e @HoneyBear N nilsu-g @neys @meff92 @gamzeolk @hayattanumutlu @Vulf @yildizyildizyildizyildizz @Hali kızlar batlar geçmiş bugün olanları da ekledim durumlar nedir acaba regl olanları kaçırmış olablrm kusura bakmayın
İnşallah hepimizin duaları kabul olsunCanım seni üzmek istemem ama benim testim 13. Gün bundan daha koyu çıkardı fakat bu gün 16 gün regl oldum. İnşallah seninki koyulaşır. Ben çok umutlandım aşırı ama lekelenme başlayınca yıkıldım senin de öyle olmanı istemem. Test yapmaya devam et inşallah koyulaşır canım duamdasın
Ay ben onu ayrı meseja yazicaktim senin hayırlı olsun üstünde kalmışTesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?