Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar allah aşkına bir bakın şu teste bata 5 gün var erken gebelik testi yaptım, 4 dk da şu silik çizgi çıktı siz de görüyor musunuz

Eklentiler

• 28EEB741-CADA-475B-A5B3-27CEF419B5EE.jpeg
    50,6 KB · Görüntüleme: 130
  • 44BB2871-04C1-4174-BF0A-5A3A7E5CFF00.jpeg
    44,5 KB · Görüntüleme: 130
Madammor Kızlar tertemiz bir negatif aldım sabah sabah. Sonra uyudum rüyamda pozitif gördüm
Hadi hayirlisi ya belki erken yapmissindir diyelim bende sen gibiydim ilk 2ay rüyamda pozitifler bebekler uçuştu sanirim o psikolojiye giriyoruz Bu arada normal kaset testse erken cikmayabilir sen bati bekle en iyisi

Kızlar bata kaldı 5 gün 2 gün önceki beta 18 ama adet sancısı gibi ağrım var korkuyorum

Eklentiler

• IMG20210805063713.jpg
    97,7 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar az önce yumurta kontrolünden çıktım. 3 yumurtam var çok şükür çatlatma iğnesi yaptı. Bi de duphaston verdi. Daha önce kullanmadım. Pazar günü başlayacaksın dedi.

İnşallah hepimizin duaları kabul olsun Tekrar edicem bakalım nasip

Ay ben onu ayrı meseja yazicaktim senin hayırlı olsun üstünde kalmış

hep burda merak ediliyordu evde fazla vardi yaptım lh o uvulasyon testi c den T kopkoyu çıktı şaşırdım paylaşmak istemiştim hamileyken yapilan lh testi bu

Eklentiler

• IMG_20210726_190542.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
Kızlar selam.. Surelab gebelik testlerinin yalancı pozitifliği ile moralim çok bozuldu. Bat a 2 gün var. Testte çok çok silik ikinci çizgi çıkıyor ama dün kahverengi akıntım oldu. Bugün de pembemsi. Yani regl geliyorum diyor. Bu test beni cidden yanılttı. Moralim çok bozuk. Sancım filan da yok. Bu ay hatta cidden diğer aylardan çok farklı belirtiler hissetmiştim. Hepsi psikolojik demekki. Artık kendimi dinlemiycem.
Aylar oldu ama bir türlü pozitif bir sonuç alamıyorum. Nasip etmiyor Allah demek ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…