Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben memleketteyim bu ay eşimle 6 gün ayrı kalıcaz oda yumurtlamaya denk geldi umutlar eylüle kaldı
Yumurtlama dışında hamile kalırsın belki de ne biliyorsun. Burada öyle şeyler okuyorum ki istemeden hamile kalanlar, prezervatif kullananlar, korunanlar, dışarı boşalanlar ve sonuç pozitif.

Bize ne Zaman gülecek bee bu hayat

Normalde 14 te yunrtalama 16 da catlama gorurdm bu ay 10 da yumurtlama 12 de catlama gordm gecen ayda bir gun erken oldu. İkinci catlama olmasa regl duzenim bozulacak sanrm

Normalde 14 te yunrtalama 16 da catlama gorurdm bu ay 10 da yumurtlama 12 de catlama gordm gecen ayda bir gun erken oldu. İkinci catlama olmasa regl duzenim bozulacak sanrm
Senin ikinci bebiş mi olacak canım? Ay keşke bende erken görsem yine. Erken görünce sonucu da erken öğreniyorsun en azından.
Ben Haziran'da 22.gğn yumurtlama gördüm, 38.gün adet oldum. Sıkıntıdan patlayacaktım artık

Kızz onlardaki şans bizde ne gezer doğal yolla geçtim artık bigün tüp bebek yaparsak inşallah tutar diye dua ediyorum ben

Benm dongumde 32 gun o yuzden ay bitmio. Gecen ay 30 gunde adet oldm bu ay catlamaya gore 3 gun erken olacak yeniden yumrtlama olmazsa neden acaba. Ewet cnm benm oglan 4 yasini gecti 4 olmadan hamile kalayim istedm ama olmadi yas farki artiyor malesef. Benm pflan hep hastaydi o yuzden ben de kendimi anca toparladm. Yas 33 benm. Senin kac

Allah bağışlasın canım. İlkinde ne kadar sürede hamile kaldın peki? Ben 27 yaşındayım, ilk gebeliğim olacak Allah nasip ederse

Allah bağışlasın canım. İlkinde ne kadar sürede hamile kaldın peki? Ben 27 yaşındayım, ilk gebeliğim olacak Allah nasip ederse
Benm ilki cok sukur denedgm ay oldu. Ewlilik yildonumuzde cok istiodm haber vermeyi o aya denk geldi cok sukur. Ama o tamamen tesadufmus bak simdi olmadi. Tekrar ksimet olur insallh. Rabbim nasip etsin cnm ben 29 yasindaydm anne oldgmda sen de daha cok gencsin simdi boyle sabrediyorsn Allah en hayrlisni nasip eder insallh cnm

Bizimde bu ay evlilik yıldönümümüz, inşallah pozitifi görürüm eşim nasıl mutlu olur nasıll

Bizimde bu ay evlilik yıldönümümüz, inşallah pozitifi görürüm eşim nasıl mutlu olur nasıll
Ay insallh olur hayatinda alacagi en guzel hediye olur herhalde. Ben bu ay cok akisina biraktm cunku bana bu aylar artk iyi deil tarih olarak olursa tabi sevinirm ama mayisa kadrki heyecan ve istegm ne yazikki yok. Sadece 3 gun denedik bitti iliskiden de sogdm zaten gorev oldu iyice sanrm onu bir duzene sokmaliyim artk o stres ben stres belki de ondan olmuyordu bir de boyle kafa rahat deneyelm

Kizlar merhaba ovulasyondan 10 gün gecti test yaptım gebelik 3.39 cıktı 2 gün öncede 0.100 dü sizce yeni mi yerleşiyor dün tek taraflı agrım vardı aslında ondan süpehelendim bugunde adet olacakmisim gibi karnım agrıdı boyle olup yükselen var mı

Kızlar çatlama gününü 1 sayarsam eğer bugün 16. Gün ve az önce regl oldum. Demekki illa 14. Günde olmuyormuş örnek olsun neyse umutlar Eylül’e
Ben de çatlamayı 1 sayınca 16. Da adet oldum lekelenme şeklinde (4 Ağustos). Sabaha sökülürüm. Umutlar eylüle kaldı umarım Eylül bizim ayımız olur

Kızlar bugün çatlama iğnemin 12. Günü test yaptım erken gebelik testi negatif pozitife dönme ihtimali olur mu sizce
Canım seni üzmek istemem ama benim testim 13. Gün bundan daha koyu çıkardı fakat bu gün 16 gün regl oldum. İnşallah seninki koyulaşır. Ben çok umutlandım aşırı ama lekelenme başlayınca yıkıldım senin de öyle olmanı istemem. Test yapmaya devam et inşallah koyulaşır canım duamdasın

Maşallah inş gebelik vardır. Var ise böyle erken öğrenip devam eden çok var. 1-2 kişi 6 da yakaladı 2 günde 1 kan testi kaset test ile koyulaşmayı takio etti ve kalp atışlarını bile duydular İnş sizinki de davam edecektir bize de dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…