• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım sayılır 🙋‍♀️ Sat 19 Temmuz bat 15 Ağustos yeni yeni denemeye başladık.Ovulasyon testiyle ilerlemek istedim.13-14-15. Günlerde yumurtlamayı gördüm 16.gün silikleşti bugün tekrar test yaptım yine pik çıktı.Neden kaynaklı olabilir bir tahmininiz var mi acaba
Tekrar yumurtluyor olabilirsiniz ya da dalgalanma olmuş olabilir. Testi yarın tekrardan yapmaya çalışın.

İnşallah olur olur Allahın izniyle ben aynı zamanda yumurtalarım içinde gynopol suda eriyen vitamin kullanıyorumm onun da faydası olduğunu söylemişti doktor istersen bi doktoruna da danışıp ondan da başlayabilirsin 🥰
Combinol kullanıyorum folik asit ve d vitamini içeriyor doktorum bu takviyeyi verdi bakalım hayırlısı olsun 😍

Aynen ben de önümüzdeki ay takip yaptıracağım doktoruma. Ama testlerde yine bir koyuluk vardır tam pik olmamışsa bile dimi?
Benim korkum ya 13, yada 14. gün pik olduysa ben o günleri değerlendiremedim :KK43: Zaten rengl bitiince hemen üstüne başalmıyoruz biz değerlendirmelere. 3. gün falan başlıyoruz.
Sadece bugün bi tık koyulaşma oldu benimkinde.
13-14 pik olduysa bile çatlaması 36 saat, canlı kalması 24 saat. İlla ki yakalamışsınızdır kuzum

Kızlar adet agrılarm oluyo arada günüm yarın yada öbür gün kalbim test yap diyo beynim yapma boşuna olmadı zatn diyo off napıcm bilmiyorum

Kızlarr çatlatma iğnesinin vurulduğu günden 14 gün sonra yani 15. Gün mü test yapmamız gerekiyor? 7 ağustos vurulduğumun 14. Günü olcak pazar mı test yapmalıyım?

Aynen hemde çok aslında adet günmde yola çıkacagz tatile oyüzden hazırlıklı olayım diyorum varsada yoksada ama yok ya yapmcm test yoruldum artk her ay aynı hayal kırıklıgı
Erken gebelik testi varsa elinizde yapabilirsiniz aslında. Yoksa özellikle gidip almam bu kadar az kalmışken gelmesine. Hatta ben artık 2 gün geçtiğinde bile değil, gelmezse 35. gün test yapıcam kararlıyım.🤷‍♀️😄

Kızlarrr adete 6 ğün var..dün akşak test yapmıştım hafif pembelik ğörmüştüm dedim yine yok attım çekmeceye. sabah kalktım ve baktım ki böyle...

Eklentiler

• IMG_20210804_140820.jpg
    IMG_20210804_140820.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20210804_140159.jpg
    IMG_20210804_140159.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20210804_135624.jpg
    IMG_20210804_135624.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20210804_135028.jpg
    IMG_20210804_135028.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba kızlar,sizin de karnınızda aşırı qaz oluyor mu?karnım balon gibi şiş bu aralar🤷‍♀️Bu arada bu gün reglimin 18ci günü 28günde bir olurum hep hadi hayırlısı 🙂
Evet oluyor. Daha önceki aylarda gebeliğe yoruyordum her türlü belirtiyi fakat Sonu hüsran. Beynimin küçük oyunlar diyip bıraktım artık. Belirti takip etmiyorum.Fakat Sizinki farklı olabilir bilemiyorum😊

Erken gebelik testi varsa elinizde yapabilirsiniz aslında. Yoksa özellikle gidip almam bu kadar az kalmışken gelmesine. Hatta ben artık 2 gün geçtiğinde bile değil, gelmezse 35. gün test yapıcam kararlıyım.🤷‍♀️😄
Bencede bende öyle yapıcam hem gecikirse daha güzel sürpriz olur insana stres yapıp durmayız gelmesine yakın akışına bırakmak gerekiyo ama bn çok bıraktm akışına yine olmadı bilmiyorum artk hem yoruldum hem sıkıldm herşeyden

Back