Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden asi etki mi ediyor
Ben dün aşımı oldum beklemeden İnşallah bir sıkıntı olmaz sadece doktorlar daha önce hamileler için denenmediğinden riske atmayın diyor ve ilk üç ay bebek kendini savunamadığı için olsa gerek biz bile aşıdan nasıl etkileniyoruz . Bu arada benim doktorum bana sinovac önerdi bende onu oldum

Merhaba çatlatma iğnesi kullandın mi yumurtalar ne durumda
Evett kullandımm ilacı reglimin 3. Günü başlamıştım sabah akşam 5 gün kullandım ilaç bittikten sonra 8. Günü kontrole gittim sağda 21 cm 16 , 17 cm yumurtalar vardı gün aşırı değerlendirin dedi sonra ben tekrar 3 gün sonra yumurtalarım çatladı mı diye gittim çatlamış sağda büyük bi yumurta çatlamış dedi öyle şimdi beklemedeyim biraz karışık yazdım ama umarım anlamışsındır

Her ay aynı zamanda olmayabiliyor kuzum ya. Keşke önce başlasaymışsın evet ama düzenli ilişki olduysa sorun yok zaten. Ama yapmaya devam et bazen birden pik oluveriyor. Benim de bu ay çok ilginç. Klomen kullanıyorum, özellikle sol tarafımda müthiş hassasiyet var hissediyorum ben yumurtanın büyüdüğünü resmen ama hala pik olmadı. Yarın da yumurta kontrolüm var. Eğer ultrasonda gelişmiş yumurta görürsem ovülasyona da güvenmicem artık

Canım bence erken olmuştur yumurtlama sıkma canını, akıntıda falan yoğunluk fark etmiş miydin? Ben ne zaman akıntım bollaşsa/şeffaflaşsa o zaman başlarım ovulasyona
Canım benim zaten öyle aman aman akıntım olmaz o dönemde. Bu ay köye gittim bayramda arefe günü rengl oldum. REngl bitti 2 gün sonra akıntı gibi birşeyler oldu ama ben ona yormadım. O akdar çabuk yumurtlama olmaz ki zaten. Eğer yumurtlamasay da yandık gitti bu ay da boşa. Eşim yoktu o dönem yanımda. /

Valla yavrum ne bilim ben kaç aydır yapıyorum aynı dönemlere denk gelince yine aynı olur diye düşünüyorum. Umarım dediğin gibi olurda biz değerlendirmleere devam edelim o zaman. ayyyy... bu sıcakta da yapılmıyor birşey anacım. İçimiz geçiyor resmen

Yaaa işte bunlar aradığım cevap o zaman benim 11 Ağustos beklenen günüm 6 Ağustos değil yani tamam şimdi anladım bu yumurtlama mevzusunu bugün 7. Günüm o zaman

Yumurtamayi ben akintmdan gogus ve yunrtalik baskisindan anliyorm test yapinca da oldugunu teyit ediyorm. Ay icinde yumrtalama belirtisi yasadn mi acaba
Döngünün 16. günü bugün. Zaten yarısı renglyle geçiyor bu dönemin yani rengl bititkten 2 gün sonra akııt gibi bişreyler oldu ama ona hiç yormadım.

Aynen ben de önümüzdeki ay takip yaptıracağım doktoruma. Ama testlerde yine bir koyuluk vardır tam pik olmamışsa bile dimi?
Benim korkum ya 13, yada 14. gün pik olduysa ben o günleri değerlendiremedim Zaten rengl bitiince hemen üstüne başalmıyoruz biz değerlendirmelere. 3. gün falan başlıyoruz.

Dün regl oldum ama temmuzda 8inde regl olmuştum döngüm mü şaştı noldu anlamadım hep 30 güne 1 olurum

Anladım tabiki hadi inşallah gün sayiyosun darısı bizlere hamiş kalmamıza adetin birinci gününden itibaren 8. Günü mü yumurtan o boyuta gelmisti vallahi süper. Ben 7. Günü gittim bı değişiklik yok dedi ama alışkınım ancak gelistirici iğne kullanırsam olur biliyorum kendimi

İnşallah olur olur Allahın izniyle ben aynı zamanda yumurtalarım içinde gynopol suda eriyen vitamin kullanıyorumm onun da faydası olduğunu söylemişti doktor istersen bi doktoruna da danışıp ondan da başlayabilirsin

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım sayılır Sat 19 Temmuz bat 15 Ağustos yeni yeni denemeye başladık.Ovulasyon testiyle ilerlemek istedim.13-14-15. Günlerde yumurtlamayı gördüm 16.gün silikleşti bugün tekrar test yaptım yine pik çıktı.Neden kaynaklı olabilir bir tahmininiz var mi acaba

Eklentiler

• 2169A71B-439D-47EB-8D17-DB14FFF74402.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…