- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #2.801
Ben dün aşımı oldum beklemeden İnşallah bir sıkıntı olmaz sadece doktorlar daha önce hamileler için denenmediğinden riske atmayın diyor ve ilk üç ay bebek kendini savunamadığı için olsa gerek biz bile aşıdan nasıl etkileniyoruz . Bu arada benim doktorum bana sinovac önerdi bende onu oldumNeden asi etki mi ediyor
Evett kullandımm ilacı reglimin 3. Günü başlamıştım sabah akşam 5 gün kullandım ilaç bittikten sonra 8. Günü kontrole gittim sağda 21 cm 16 , 17 cm yumurtalar vardı gün aşırı değerlendirin dedi sonra ben tekrar 3 gün sonra yumurtalarım çatladı mı diye gittim çatlamış sağda büyük bi yumurta çatlamış dedi öyle şimdi beklemedeyimMerhabaçatlatma iğnesi kullandın mi yumurtalar ne durumda
Her ay aynı zamanda olmayabiliyor kuzum ya. Keşke önce başlasaymışsın evet ama düzenli ilişki olduysa sorun yok zaten. Ama yapmaya devam et bazen birden pik oluveriyor. Benim de bu ay çok ilginç. Klomen kullanıyorum, özellikle sol tarafımda müthiş hassasiyet var hissediyorum ben yumurtanın büyüdüğünü resmen ama hala pik olmadı. Yarın da yumurta kontrolüm var. Eğer ultrasonda gelişmiş yumurta görürsem ovülasyona da güvenmicem artıkkızlar, selam.
Ben sanırım bu ay yumurtlamayacağım.Normalde döngünün 16, 17. günleri pik olur benim. Bu ayda bugün döngünün 16. günü ilk yapmaya başladım ovu testini ikinci çizgi çok silik çıktı. En azından yumurtlamaya yaklaşmış olsam bile biraz daha koyu çıkması gerekiyordu ikinci çizginin. Aşı oldum acaba omu baskıladı diye de düşünmeye başladım. Yada yumurtlama erken oldu onu mu kaçırdım . Şuan çok pişmanım daha erken yapmaya başlamadığım için testleri. :/
Canım benim zaten öyle aman aman akıntım olmaz o dönemde. Bu ay köye gittim bayramda arefe günü rengl oldum. REngl bitti 2 gün sonra akıntı gibi birşeyler oldu ama ben ona yormadım. O akdar çabuk yumurtlama olmaz ki zaten. Eğer yumurtlamasay da yandık gitti bu ay da boşa. Eşim yoktu o dönem yanımda. /Canım bence erken olmuştur yumurtlama sıkma canını, akıntıda falan yoğunluk fark etmiş miydin? Ben ne zaman akıntım bollaşsa/şeffaflaşsa o zaman başlarım ovulasyona
Ah buarada eklemeyi unutmuşum 5 gün femara kullandım sabah akşam , ilaç bittikten 3 gün sonra kontole çağırdığında yumurtalarım büyümüş bitanesi 21 cm olmuş ovitrelle çatlatma iğnesi yaptıkkMerhabaçatlatma iğnesi kullandın mi yumurtalar ne durumda
Valla yavrum ne bilim ben kaç aydır yapıyorum aynı dönemlere denk gelince yine aynı olur diye düşünüyorum. Umarım dediğin gibi olurda biz değerlendirmleere devam edelim o zaman. ayyyy... bu sıcakta da yapılmıyor birşey anacım. İçimiz geçiyor resmenCanım yumurtlama zaman aynı zaman olmuyor. Bende 15-16. gün beklerken 20. gün oldum. Hatta doktora gittim yumurtam büyümüş mü dedim yumurtlamaya daha var dedi. Bence biraz daha yapmaya çalış. @zahrada 22. gün de görmüştü. Aydan aya değişiyor. Panik yapma bence...
Yaaa işte bunlar aradığım cevap o zaman benim 11 Ağustos beklenen günüm 6 Ağustos değil yani tamam şimdi anladım bu yumurtlama mevzusunuYok çatlamayı 0 sayarak devam ettim
Bekleyeyim bakalım kuzum valla kist falan mı oldu da regl olamadım diye düşünmeye başladım
aynen dün akşam aldım birazdan yine alıyım bakalım
peki çatlamayı 1 mi sayıyosun 0 mı. Ben 0 sayarak bugün 15. Günümdeyim kuzu
Döngünün 16. günü bugün. Zaten yarısı renglyle geçiyor bu dönemin yani rengl bititkten 2 gün sonra akııt gibi bişreyler oldu ama ona hiç yormadım.Yumurtamayi ben akintmdan gogus ve yunrtalik baskisindan anliyorm test yapinca da oldugunu teyit ediyorm. Ay icinde yumrtalama belirtisi yasadn mi acaba
alla alala n ekadar oynar. Peki sende pco var mı? Neden böyle düzensizKaçırmış olabilirsin yada henüz olmamış olabilir. Benim şubattan beri yumurtlama günlerimi yazıyorum sana...
Ocak 15.gün
Şubat 18.gün
Mart 19
Nisan 21.gün
Mayıs 20.gün
Haziran 22.gün
Temmuz 13.gün
Son gittiğim doktor pcoya yatkınlık var dedi ama bilemiyorumalla alala n ekadar oynar. Peki sende pco var mı? Neden böyle düzensiz
Aynen ben de önümüzdeki ay takip yaptıracağım doktoruma. Ama testlerde yine bir koyuluk vardır tam pik olmamışsa bile dimi?Her ay aynı zamanda olmayabiliyor kuzum ya. Keşke önce başlasaymışsın evet ama düzenli ilişki olduysa sorun yok zaten. Ama yapmaya devam et bazen birden pik oluveriyor. Benim de bu ay çok ilginç. Klomen kullanıyorum, özellikle sol tarafımda müthiş hassasiyet var hissediyorum ben yumurtanın büyüdüğünü resmen ama hala pik olmadı. Yarın da yumurta kontrolüm var. Eğer ultrasonda gelişmiş yumurta görürsem ovülasyona da güvenmicem artık
Teşekkür ederimŞuan bir sakıncası yok. Kalp atışını duymaya gidecekler hatta. Benim doktorum bana gebelik veya öncesinde elimizde uzun süren bir bilimsel çalışma yok aşı yeni bulundu aşı yaptırma kararı size kalmış demişti
Ondandır kuzum o zaman bende pco yok. Düzenli olmaı gerkeiyor aslında. Neyse bakalım testleri yapamaya devam edeyim ben şansa kalmış artıkSon gittiğim doktor pcoya yatkınlık var dedi ama bilemiyorum
Anladım tabikiEvett kullandımm ilacı reglimin 3. Günü başlamıştım sabah akşam 5 gün kullandım ilaç bittikten sonra 8. Günü kontrole gittim sağda 21 cm 16 , 17 cm yumurtalar vardı gün aşırı değerlendirin dedi sonra ben tekrar 3 gün sonra yumurtalarım çatladı mı diye gittim çatlamış sağda büyük bi yumurta çatlamış dedi öyle şimdi beklemedeyimbiraz karışık yazdım ama umarım anlamışsındır
İnşallah bu problem yoktur canimCanım ben adetin 2.günü başladım.bugün 6 günüm günde iki tane 5 gün iç dedi.
Normalde adetim 4 gün 5 gün silik olurdu su an mesela akıntı olarak reglim devam ediyor cuma kontrole gidicem
İnşallah olur olur Allahın izniyle ben aynı zamanda yumurtalarım içinde gynopol suda eriyen vitamin kullanıyorumm onun da faydası olduğunu söylemişti doktor istersen bi doktoruna da danışıp ondan da başlayabilirsinAnladım tabikihadi inşallah gün sayiyosun darısı bizlere hamiş kalmamıza adetin birinci gününden itibaren 8. Günü mü yumurtan o boyuta gelmisti vallahi süper. Ben 7. Günü gittim bı değişiklik yok dedi ama alışkınım ancak gelistirici iğne kullanırsam olur biliyorum kendimi
Ben de hemen olur sanıyordum olmuyormuşBen de 35 yasindayım. 29 yasinda evlendim. Hiç çocuğum yook. Daha önce çocuk istemiyorduk, son 4 aydır deniyoruz. Hemen olur sandık, olmuyorinsallah olur artık ne diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?