- 7 Kasım 2014
- 7.226
- 12.140
- 448
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #2.701
Adet belirtin yok mu hiç? Benim 2 gün kala başlıyor bel ağrılarımYumurtlamam 19undaydı o zaman benim yumurtlamada 16.günüm dündü valla napcam ben de şaşırdım bugün olmazsam eğer yarın kan vericem o zaman. Burda çizgi var mı yok mu derken kör oldum hepinizi de kör edicem
Hiçbir belirtim yok. Hamilelik olsa bile bi şeyler olurdu heralde ama hiiiççç yok yaniAdet belirtin yok mu hiç? Benim 2 gün kala başlıyor bel ağrılarım
Ben testleri atmıştım bakar mısın canm sana zahmet 19unda çok koyuydu 20sinde hafif az tamamen 24te azaldiYumurtlamayı 1 sayıyorum ve 16.gün adet oluyorum.
Insallah canm bekliyorum bakalmYa geçmiştir tarihiniz umarım gebeliktirrabbim gönlünüze göre versin
Testlerini göremedim ama 19 uysa yumurtlaman, bugün adet günün.Ben testleri atmıştım bakar mısın canm sana zahmet 19unda çok koyuydu 20sinde hafif az tamamen 24te azaldi
Testlerini göremedim ama 19 uysa yumurtlaman, bugün adet günün.
Attim cnmTestlerini göremedim ama 19 uysa yumurtlaman, bugün adet günün.
yaaaa siziii yicemmmYok asla ikna olmuyorr yapmıyor testttt assssssslabugünü de bi atlatsaydıkkkk regl olmadan güzel haber versin bizee
erken gebelik testindeki hayalet çizgiyi kasette belirgin görme ihtimalin yüzde kaç ki kasette de hayalet çizgiyi hepimiz görüyoruzzz. ihbar ediyorum arkadaşlar elinde predictor da var kasetler de var asla yapmıyor aslaa adghsdha ohhyaaaa siziii yicemmmerken testte gördüğüm çizgiyi kasette asla göremedim o yüzden yok diye düşünüyorum ama bugün de olmazsam bakalım
balım adres veriyorum gel bizeerken gebelik testindeki hayalet çizgiyi kasette belirgin görme ihtimalin yüzde kaç ki kasette de hayalet çizgiyi hepimiz görüyoruzzz. ihbar ediyorum arkadaşlar elinde predictor da var kasetler de var asla yapmıyor aslaa adghsdha ohh
bilgisayar ekranından açıyorum yine görüyorum vallabalım adres veriyorum gel bizeşu kasetteki çizgiyi göster bana ne istersen yapcamm ahahh
yavrum sen hamilesin dikkat et. git kan ver hemen. Sigara içemeye zorlama kendini boşuna. Baksan burada bariz belli silik çizgi.2 gun önce yaptigim test boyleydi bidahada yapmadım
Laricim balım bende gördüm inan ki silik bir çizgi foto da mı çıkıyor nebalım adres veriyorum gel bizeşu kasetteki çizgiyi göster bana ne istersen yapcamm ahahh
Adet döngüne bağlı olarak değişiyor tabiki. Kaç günde bir adet oluyorsun canımcım?Kızlar bugün çatlamanın 14. Günüydü ve regl olmadım. Hep 14. Gün deniyor ya bu süre değişebiliyor mu ya 15-16. Günde falan olan var mı?
Predictor pozitif değil canım. Bende de böyle çıkmıştı hamile değildim. Üzgünüm
Buda bu gunki testim galiba haklisin icmeyeyimyavrum sen hamilesin dikkat et. git kan ver hemen. Sigara içemeye zorlama kendini boşuna. Baksan burada bariz belli silik çizgi.
o zaan adet periyodun 30 yada 31 gün olmalı dimiBen yumurtlamadan 16 gün sonra adet oluyorum, sabit yani.
tabiki içme. TEbrikler :)Buda bu gunki testim galiba haklisin icmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?