- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #2.741
Annem evde yok canm o yüzden gelmesini bekliyorumKuzum senin evlilik hayatın baya karmaşık onu hepimiz çözdük =) Ama annene gitmek için niye bekliyorsun. Kendin gitsene niye kv bu duruma alıştırıyorsun ki... Eşine söyle eşinin evden çıktığı gün sende annenin yanına ya da kendi evine geç... Çocuk olur olmaz o ayrı bir nokta ama psikolojik olarak niye kendine bu kadar baskı yapıyorsun. Benim gördüğüm zihnen iyi değilsin. Çocuk olur olmaz ama senin ev hayatın iyi değil...
Aa erken menopoz mu? Kaç yaşındasın? İlk bebek mi olacak?
35 yasındayım 30 yasında evlendim 30 temmuzda eşimin doğumgünü, etrafımdakı herkes ay geçmeden şakır şakır hamıle kaldı bende moralim bozuldu, doktora gittim hersey normal dedi ama amh fln yapılmadı ozmn, yumurta takıbı fln yapmıstı, sonra klomen iğne fln yıne işe yaramadı, faceten bir sayfa takıp edıyordum ordan doktor bir arkadas bana dedı golık asıt kullan bırde ovu testı al, denedım denenemin ilk ayı tuttu, şimdi 4 yaşında bir sıpam var, yaklasık 1.5sene once erken menapoz teshisi kondu annemde de vardı zaten, eşim tup bebek istemıyor senın o strese girmenı istemıyorum diyor, olmazsa çok sıkıntı çekeceğini biliyorum seni tanıyorum diyor, olursa kendiliğinden olsun olmazsada çok şükür 1 tane var Allah ona uzun sağlıklı ömürler versin diyor, benim oğlanın kendi kardeş deyip durunca benimde aklıma düştü yoksa düşünmüyordum çünkü normal yolla olması imkansız fikrine çok alışmıştım. Bu ay ovu takıp ettım heveslendım birHepimizin mi 30u acababenimde 30unda 1 sene olacak
Evet canm götürebilirse görevden gelince bende gitcem eğer gidemezsem ocak ayı son gelecekİnsallah
Asker esimisin
Konu ne bilmiyorum ama kimseyle paylaşmak zorunda değilsin. Bazen bazı şeyleri kendi içimizde yaşamamız gerekir. Bizim eşimle bir huyumuz var, bazı konuları ikimiz dışında kimseyle asla paylaşmayız ta ki biz artık zamanı geldi söyleyebiliriz diyene kadar.Bunların yanında öğrenmek istemiyorm canm 2 güne kendi annem gelecek onun yanına gideceğim orda öğrenirim insallah vardır da
Ya bu durum bende de var, normalde saat gibi olan şey gebelik düşünmeye başayınca şaştıHayır canım, gebelik düşündüğümden beri değişiyor. Mesela Haziran'da döngümün 22.günü yumurtlama gördüm, 38.günde adet oldum.
Temmuz'da 13.gün Yumurtlama gördüm, 29.gün adet oldum.
Ya insanları gerçekten anlamıyorum bu saf kötülük yaPatavatsız kaynanam kızıyla konuşuyor telefonda duymadım sanıyor hamile değilmişim ben öyle hissediyormus değilsem kina yakacak herhalde biz azcik mutlu olduk mu heveslendik mi illa birsey buluyor
Sorsan hepsi melekYa insanları gerçekten anlamıyorum bu saf kötülük ya
Evet herkes kendi evladını çok seviyor onu düşünüyorSorsan hepsi melek
Canm ben onların yanında kalıyorum esim görevde olduğu için normalde anneme gidiyorum ama annem şimdilik burda değil onun gelmesini bekliyorumKonu ne bilmiyorum ama kimseyle paylaşmak zorunda değilsin. Bazen bazı şeyleri kendi içimizde yaşamamız gerekir. Bizim eşimle bir huyumuz var, bazı konuları ikimiz dışında kimseyle asla paylaşmayız ta ki biz artık zamanı geldi söyleyebiliriz diyene kadar.
Dugunden snra oldu bu sevgi nedense öncesinde 6 sene hiç fark etmedim bu sevgiyiEvet herkes kendi evladını çok seviyor onu düşünüyor
Benimde esim gelip gittikten snra oyle oluyor kızlar ya esim yokken 4 ay sabit esim gelip gidiyor günler degisiyorYa bu durum bende de var, normalde saat gibi olan şey gebelik düşünmeye başayınca şaştı
Ben de 35 yasindayım. 29 yasinda evlendim. Hiç çocuğum yook. Daha önce çocuk istemiyorduk, son 4 aydır deniyoruz. Hemen olur sandık, olmuyor35 yasındayım 30 yasında evlendim 30 temmuzda eşimin doğumgünü, etrafımdakı herkes ay geçmeden şakır şakır hamıle kaldı bende moralim bozuldu, doktora gittim hersey normal dedi ama amh fln yapılmadı ozmn, yumurta takıbı fln yapmıstı, sonra klomen iğne fln yıne işe yaramadı, faceten bir sayfa takıp edıyordum ordan doktor bir arkadas bana dedı golık asıt kullan bırde ovu testı al, denedım denenemin ilk ayı tuttu, şimdi 4 yaşında bir sıpam var, yaklasık 1.5sene once erken menapoz teshisi kondu annemde de vardı zaten, eşim tup bebek istemıyor senın o strese girmenı istemıyorum diyor, olmazsa çok sıkıntı çekeceğini biliyorum seni tanıyorum diyor, olursa kendiliğinden olsun olmazsada çok şükür 1 tane var Allah ona uzun sağlıklı ömürler versin diyor, benim oğlanın kendi kardeş deyip durunca benimde aklıma düştü yoksa düşünmüyordum çünkü normal yolla olması imkansız fikrine çok alışmıştım. Bu ay ovu takıp ettım heveslendım bir
Benim kv de 3 yıldır evliyim hiç bir şey demedi. Siz zaten karar verdiğinizde o bebek gelir derdi hep. Kızı da evliliğinin 5. yılında doğum yaptı. Belki onun etkisi ile öyle diyordu. ama bu sene sürekli artık yapın yaşınız geçiyor. Bak torun büyüdü biz bebek sevmek istiyoruz diyor. Sürekli torunun bebekliğini anlatıyorEvet herkes kendi evladını çok seviyor onu düşünüyor
Anladım. O zaman gelir gelmez annenin yanına geç. Belki onunla konuşursan kendini rahat hissedersin. Bir de ovulasyon testlerin düzgün değil gibi. Ebru Ceylan mesaj atıp yorumlamasını isteyebilirsin. Bizden ziyade bilen birine danış istersen...Annem evde yok canm o yüzden gelmesini bekliyorum
Bu ayrı bir şey ben genel manada yazmıştımBenim kv de 3 yıldır evliyim hiç bir şey demedi. Siz zaten karar verdiğinizde o bebek gelir derdi hep. Kızı da evliliğinin 5. yılında doğum yaptı. Belki onun etkisi ile öyle diyordu. ama bu sene sürekli artık yapın yaşınız geçiyor. Bak torun büyüdü biz bebek sevmek istiyoruz diyor. Sürekli torunun bebekliğini anlatıyorGaliba onların içine de torun sevgisi düşüyor diye düşünüyorum. Onlar içinde kötü düşünmeyelim =)
Düğünün üstünden 10 ay geçti bebek olsaydı şimdi de doğmuştu bi olmadi dediBenim kv de 3 yıldır evliyim hiç bir şey demedi. Siz zaten karar verdiğinizde o bebek gelir derdi hep. Kızı da evliliğinin 5. yılında doğum yaptı. Belki onun etkisi ile öyle diyordu. ama bu sene sürekli artık yapın yaşınız geçiyor. Bak torun büyüdü biz bebek sevmek istiyoruz diyor. Sürekli torunun bebekliğini anlatıyorGaliba onların içine de torun sevgisi düşüyor diye düşünüyorum. Onlar içinde kötü düşünmeyelim =)
15 Ağustos eşimin doğum günüBenmde 1 sene olcsk
Ayy bizim de 31 iBizimde 31'ihadi kan ver, bizi haberdar et. İnşallah pozitiftir
Canm instgram kullanmıyorum maalesef numarası falan var mı ordan atsam aynen geçeceğim annemle esim smdi göreve cikti ondan haber alayım rahatlarım biraz daha hastalanmadm halen bekliyorum işteAnladım. O zaman gelir gelmez annenin yanına geç. Belki onunla konuşursan kendini rahat hissedersin. Bir de ovulasyon testlerin düzgün değil gibi. Ebru Ceylan mesaj atıp yorumlamasını isteyebilirsin. Bizden ziyade bilen birine danış istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?