• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
L Larissa bu da benim aslında pozitif olmayan predictor testim.

Eklentiler

• AEC55A1F-E5D4-480E-8BBC-A7AB30FCDB24.webp
    AEC55A1F-E5D4-480E-8BBC-A7AB30FCDB24.webp
    88 KB · Görüntüleme: 76
Günaydın kızlar. Bu ayın sonu hem eşimin doğum günü, hem de evlilik yıldönümümüz. Bu ay ona bebiş haberi vermeyi çok istiyorum 🥰🤲 Allahım nasip eder inşallah. Bugün reglimin son günü.
Bugün benimde evlilik yıldönümüm çok istemiştim bu ay gebe olmayı 😞 umarımmm sen bize müjdeyi verirsin kuzum

30 u da bizim evlilk yildonumumuz bende cok istiyorum kan vermeye gidicem simdi duariniza duaciyim 😍
Günaydın kızlar. Bu ayın sonu hem eşimin doğum günü, hem de evlilik yıldönümümüz. Bu ay ona bebiş haberi vermeyi çok istiyorum 🥰🤲 Allahım nasip eder inşallah. Bugün reglimin son günü.

Patavatsız kaynanam kızıyla konuşuyor telefonda duymadım sanıyor hamile değilmişim ben öyle hissediyormus değilsem kina yakacak herhalde biz azcik mutlu olduk mu heveslendik mi illa birsey buluyor

Eğer bugün olmazsam yarın kan vericem canım 🤷🏻‍♀️

Herkes farklı bi yerden sayıyor valla 🙈 çatlama gününü de sayarsam baya geçti benim o zaman 2sinde olmalıydım
Kuzum ben çatlama gününden sonraki günü 1 olarak saydım seninki gibi, 15. günün sabahı hasta oldum. Yani senin kan vermen lazım :D

Bunların yanında öğrenmek istemiyorm canm 2 güne kendi annem gelecek onun yanına gideceğim orda öğrenirim insallah vardır da
Kuzum senin evlilik hayatın baya karmaşık onu hepimiz çözdük =) Ama annene gitmek için niye bekliyorsun. Kendin gitsene niye kv bu duruma alıştırıyorsun ki... Eşine söyle eşinin evden çıktığı gün sende annenin yanına ya da kendi evine geç... Çocuk olur olmaz o ayrı bir nokta ama psikolojik olarak niye kendine bu kadar baskı yapıyorsun. Benim gördüğüm zihnen iyi değilsin. Çocuk olur olmaz ama senin ev hayatın iyi değil...

Back