Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kanıya varmak için daha çok erken. 10-12. günler arasında ancak gelişiyor zaten. Benim de 12.günüm olacak perşembe gittiğimde. Hayırlı haberler alalım inşallah canım yaa

Ayyy ınsallah canm ınsallah
Beni korku sardı acaba pco mu var acaba kist mi var bekliyorum bakalm
Bence endişelenmeyin şuan PKo vs için. Umarım olmayız. Benimde Normal döngüm 31 gün ona göre 6 Ağustos regl olmam lazımdı. bu ay 14. Günde (19 Haziran) yumurtlamam oldu yumurtlamaya göre 2-3 Ağustos regl olmam lazımdı. Yumurtlamadan sonra kaç günde regl olmak gerekiyor tam bilgim yok.regl geçmiş mi sayacağım yoksa bekleyecek miyim kafam karışık

Yoksun sanki goremiyorm seni topikte. Asilama yaptinz mi
Okuyorum neler yapiyorsunuz diye
Yok henüz bir şey yapmadık. Benim doktor ürolog kontrol etsin ona göre aşılamaya geçelim dedi. Benim hormonlarda bir sey çıkmayinca ben huzura erdim. Dert etmiyorum artık. Zamanla aşılama, olmadı tüp bebek diye gideriz

Merhabalar, ayın 8 inde aşı randevum var. Henüz gebelik var mı yok mu bilmiyorum. Bat tan 3 gün önceye denk geliyor. Bat öncesi aşı olup da hamilelik yaşayan var mı
aramızda?
Kuzenim aşı oldu , 7 haftalık gebe olduğunu öğrendi.
Kızlar bugün çatlamanın 14. Günüydü ve regl olmadım. Hep 14. Gün deniyor ya bu süre değişebiliyor mu ya 15-16. Günde falan olan var mı?
Çatlamayı 1 mi saydınız acaba ?

Peki bir sakıncası olmuş mu? Doktoru herhangi bir şey söylemiş mi?
Şuan bir sakıncası yok. Kalp atışını duymaya gidecekler hatta. Benim doktorum bana gebelik veya öncesinde elimizde uzun süren bir bilimsel çalışma yok aşı yeni bulundu aşı yaptırma kararı size kalmış demişti

27 temmuzda olmam lazımdı bekliyorum işte hafta başına kadar bekleyeceğim

Anladm cnm hayrlisi benm esimde ha bubun ha yarin sperm testine girecm die oyalio walla girmedi daha ben de sknti yoktu cunku. Hayrlisi ya illaki olur die dusunuyorm. Bizim gibi devamli buralarda olanlarin olmuo aslnda baksana ya tek tuk girenlerin ya da sadece isim yazdiranlarn masallh hemencecik oluyor acaba cok mu kafamizi oyaliyorz bunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…