- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #2.661
Evet kanıya varmak için daha çok erken. 10-12. günler arasında ancak gelişiyor zaten. Benim de 12.günüm olacak perşembe gittiğimde. Hayırlı haberler alalım inşallah canım yaaKızım üç yaşında Allah bağışlarsaona hamile kalmak için tedaviye başladığımda doktorum ilk ay klomen verdi bende hicbi ise yaramadı ikinci ay femara+purogen iğne verdi o şekil bı yumurta elde etmiştik. Bugün gittim kontrole aynı bı degisiklik yok dedi pazartesi tekrar bakalım dedi. Ama zaten çok erken değil mi yumurta için reglimin birinci gününden itibaren bugün 7. Günü normalde kontrole 10. Günde cagiriyolar bilemedim. Pazartesiyi bekliyorum şuan. Benim bu hem tedavimi yapan hem Doğum doktorum inşallah yine aynı şekilde hamile kalırım,kalırız
Evet catlayi 1 sayiyorm canm. 14 ile 16 arasi zaten yumurtalama sonrasi adetÇatlama gününü 1 mi sayıyorsun peki canım? Ben çatlamayı 0 sayarak 14 diye hesapladım ve 3 ağustos çıktı
Ben de ovu ilk kez bu ay yaptım o yüzden bakalım kaçıncı gün olucamKoydum testleri de yanlış mı hesapladım ya bi bakar mısınn
Yoksun sanki goremiyorm seni topikte. Asilama yaptinz miÇatlamadan sonra 14. gün oluyorum.
Bence endişelenmeyin şuan PKo vs için. Umarım olmayız. Benimde Normal döngüm 31 gün ona göre 6 Ağustos regl olmam lazımdı. bu ay 14. Günde (19 Haziran) yumurtlamam oldu yumurtlamaya göre 2-3 Ağustos regl olmam lazımdı. Yumurtlamadan sonra kaç günde regl olmak gerekiyor tam bilgim yok.regl geçmiş mi sayacağım yoksa bekleyecek miyim kafam karışıkAyyy ınsallah canm ınsallah
Beni korku sardı acaba pco mu var acaba kist mi varbekliyorum bakalm
TabikiiSenin bat geçmiş 1 gün bence. Test yaptın mı?
Okuyorum neler yapiyorsunuz diyeYoksun sanki goremiyorm seni topikte. Asilama yaptinz mi
Ben çatlamayı 0 saydığım için aynı hesaba geliyor aslında senin 15 günleEvet catlayi 1 sayiyorm canm. 14 ile 16 arasi zaten yumurtalama sonrasi adet
Eeken gebelik testini göstersene. Ben kuruma çizgisi konusunda uzmanım.Tabikiiorda işler biraz karışık 2 gün önce erken gebelikte silik bi çizgi vardı ama bugün kaset test negatifti. Bekliyorum bakalım yarın olurum o zaman muhtemelen
Çok iyi yaEeken gebelik testini göstersene. Ben kuruma çizgisi konusunda uzmanım.
Ciddi ya. Geçen ay çıkan kuruma çizgime bakar mısınÇok iyi ya
Kuzenim aşı oldu , 7 haftalık gebe olduğunu öğrendi.Merhabalar, ayın 8 inde aşı randevum var. Henüz gebelik var mı yok mu bilmiyorum. Bat tan 3 gün önceye denk geliyor. Bat öncesi aşı olup da hamilelik yaşayan var mı
aramızda?
Çatlamayı 1 mi saydınız acaba ?Kızlar bugün çatlamanın 14. Günüydü ve regl olmadım. Hep 14. Gün deniyor ya bu süre değişebiliyor mu ya 15-16. Günde falan olan var mı?
Canım ebru ceylan yumurtlamadan sonra 17. gün gebelik testi yapın diyor. 17. güne kadar bekle istersen..Ben de ovu ilk kez bu ay yaptım o yüzden bakalım kaçıncı gün olucamKoydum testleri de yanlış mı hesapladım ya bi bakar mısınn
Peki bir sakıncası olmuş mu? Doktoru herhangi bir şey söylemiş mi?Kuzenim aşı oldu , 7 haftalık gebe olduğunu öğrendi.
Çatlamayı 1 mi saydınız acaba ?
Şuan bir sakıncası yok. Kalp atışını duymaya gidecekler hatta. Benim doktorum bana gebelik veya öncesinde elimizde uzun süren bir bilimsel çalışma yok aşı yeni bulundu aşı yaptırma kararı size kalmış demiştiPeki bir sakıncası olmuş mu? Doktoru herhangi bir şey söylemiş mi?
27 temmuzda olmam lazımdı bekliyorum işte hafta başına kadar bekleyeceğimBence endişelenmeyin şuan PKo vs için. Umarım olmayız. Benimde Normal döngüm 31 gün ona göre 6 Ağustos regl olmam lazımdı. bu ay 14. Günde (19 Haziran) yumurtlamam oldu yumurtlamaya göre 2-3 Ağustos regl olmam lazımdı. Yumurtlamadan sonra kaç günde regl olmak gerekiyor tam bilgim yok.regl geçmiş mi sayacağım yoksa bekleyecek miyim kafam karışık
Ya geçmiştir tarihiniz umarım gebeliktir27 temmuzda olmam lazımdı bekliyorum işte hafta başına kadar bekleyeceğim
Anladm cnm hayrlisi benm esimde ha bubun ha yarin sperm testine girecm die oyalio walla girmedi daha ben de sknti yoktu cunku. Hayrlisi ya illaki olur die dusunuyorm. Bizim gibi devamli buralarda olanlarin olmuo aslnda baksana ya tek tuk girenlerin ya da sadece isim yazdiranlarn masallh hemencecik oluyorOkuyorum neler yapiyorsunuz diye
Yok henüz bir şey yapmadık. Benim doktor ürolog kontrol etsin ona göre aşılamaya geçelim dedi. Benim hormonlarda bir sey çıkmayinca ben huzura erdim. Dert etmiyorum artık. Zamanla aşılama, olmadı tüp bebek diye gideriz
Dus falan al devamli onda adeti sokturuoBen çatlamayı 0 saydığım için aynı hesaba geliyor aslında senin 15 günlebenimki beni süründürecek heralde negatifse gelse de kurtulsam bu da ayrı dert ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?