- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #2.681
Neden asi etki mi ediyorBilmeyerek olmak var işte kuzum şimdi ben bilinçliyim daha günüme de var iş yeri de zorunlu kılıyo heralde ben 5 inde kan testi yaptırırım ona göre hareket ederim
Ben yumurtlamadan 16 gün sonra adet oluyorum, sabit yani.Kızlar bugün çatlamanın 14. Günüydü ve regl olmadım. Hep 14. Gün deniyor ya bu süre değişebiliyor mu ya 15-16. Günde falan olan var mı?
Valla yeter ya eylülü görmedim ama benim bu ay son zaten aşı İçin aldım randevumu aşımı yaptırıp 3 ay koruncam o yüzden bu ay olmazsa Aralık sonunda dönerim buralaraAcil mis mi eylul ayi da. Su gibi gecio ya subattan nerlere geldik yeter da
Ben ocaktan geliyorumAcil mis mi eylul ayi da. Su gibi gecio ya subattan nerlere geldik yeter da
Yok çatlamayı 0 sayarak devam ettimKuzenim aşı oldu , 7 haftalık gebe olduğunu öğrendi.
Çatlamayı 1 mi saydınız acaba ?
Bekleyeyim bakalım kuzum valla kist falan mı oldu da regl olamadım diye düşünmeye başladımCanım ebru ceylan yumurtlamadan sonra 17. gün gebelik testi yapın diyor. 17. güne kadar bekle istersen..
aynen dün akşam aldım birazdan yine alıyım bakalımDus falan al devamli onda adeti sokturuo
peki çatlamayı 1 mi sayıyosun 0 mı. Ben 0 sayarak bugün 15. Günümdeyim kuzuBen yumurtlamadan 16 gün sonra adet oluyorum, sabit yani.
Canım sen hamilesin bnce kan verme vaktin geldi çizgi var hepsinde testlerinYok çatlamayı 0 sayarak devam ettim
Bekleyeyim bakalım kuzum valla kist falan mı oldu da regl olamadım diye düşünmeye başladım
aynen dün akşam aldım birazdan yine alıyım bakalım
peki çatlamayı 1 mi sayıyosun 0 mı. Ben 0 sayarak bugün 15. Günümdeyim kuzu
Bazen 15 .günü olunur..ama öyle aşırı şaşmazKızlar bugün çatlamanın 14. Günüydü ve regl olmadım. Hep 14. Gün deniyor ya bu süre değişebiliyor mu ya 15-16. Günde falan olan var mı?
Canım ben çatlama gününün sayıldığını biliyorum.ve hep sayınca 14.gün adet oluyorum.o çatlama akıntısı gelince say.Çatlama gününü 1 mi sayıyorsun peki canım? Ben çatlamayı 0 sayarak 14 diye hesapladım ve 3 ağustos çıktı
Canım bugünkü testin çok belli olmuyor netleştiyse bir daha çekseneBu gunki ve iki gun onceki testim kan vermeliyim sanırım artik
Test bozuk mu acaba boylr siliklesti çizgiCanım bugünkü testin çok belli olmuyor netleştiyse bir daha çeksene
Melek canım xugün kü testin çizgisi idrarın bittiği yerdeki çizgi. O yüzden idrar zamanla çekilir..yok gibi bugünkü testteBu gunki ve iki gun onceki testim kan vermeliyim sanırım artik
Yumurtlamayı 1 sayıyorum ve 16.gün adet oluyorum.Yok çatlamayı 0 sayarak devam ettim
Bekleyeyim bakalım kuzum valla kist falan mı oldu da regl olamadım diye düşünmeye başladım
aynen dün akşam aldım birazdan yine alıyım bakalım
peki çatlamayı 1 mi sayıyosun 0 mı. Ben 0 sayarak bugün 15. Günümdeyim kuzu
Su damlattim kirmizilik dagildi silik bir cizgi cikti amaMelek canım xugün kü testin çizgisi idrarın bittiği yerdeki çizgi. O yüzden idrar zamanla çekilir..yok gibi bugünkü testteistersen su damlatıp bakabilirsin
Yumurtlamam 19undaydı o zaman benim yumurtlamada 16.günüm dündü valla napcam ben de şaşırdım bugün olmazsam eğer yarın kan vericem o zaman. Burda çizgi var mı yok mu derken kör oldum hepinizi de kör edicemYumurtlamayı 1 sayıyorum ve 16.gün adet oluyorum.
Ya benimkide böyleydi inanamadım gittim kan verdim 6 gun vardı adetime 1.20 cıkmıstı. Bu ne biçim kuruma çizgisi ya şu testleri yaparken kuruma olayına çöüm bulsunlar kardeşim boş yere ümitleniyor o kadar insan, 6 agustos bat. Belim ağrımaya başladı zaten geliyor gönlümün efendisiCiddi ya. Geçen ay çıkan kuruma çizgime bakar mısın
Eğer bugün olmazsam yarın kan vericem canımCanım sen hamilesin bnce kan verme vaktin geldi çizgi var hepsinde testlerin
Herkes farklı bi yerden sayıyor vallaCanım ben çatlama gününün sayıldığını biliyorum.ve hep sayınca 14.gün adet oluyorum.o çatlama akıntısı gelince say.
Aa erken menopoz mu? Kaç yaşındasın? İlk bebek mi olacak?Ya benimkide böyleydi inanamadım gittim kan verdim 6 gun vardı adetime 1.20 cıkmıstı. Bu ne biçim kuruma çizgisi ya şu testleri yaparken kuruma olayına çöüm bulsunlar kardeşim boş yere ümitleniyor o kadar insan, 6 agustos bat. Belim ağrımaya başladı zaten geliyor gönlümün efendisigerçi ben ilaçla adet oluyorum erken menapoz olunca ilacın bitmesine daha var belki daha da geç gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?