- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 38
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #2.721
Tesekkur ederim kan vwrmeye gidicem simdi insallah oda pozitif cikartabiki içme. TEbrikler :)
Hadi bakalım. Bekliyoruz hayırlı haberlerini :)Tesekkur ederim kan vwrmeye gidicem simdi insallah oda pozitif cikar
Bugün benimde evlilik yıldönümüm çok istemiştim bu ay gebe olmayıGünaydın kızlar. Bu ayın sonu hem eşimin doğum günü, hem de evlilik yıldönümümüz. Bu ay ona bebiş haberi vermeyi çok istiyorumAllahım nasip eder inşallah. Bugün reglimin son günü.
Günaydın kızlar. Bu ayın sonu hem eşimin doğum günü, hem de evlilik yıldönümümüz. Bu ay ona bebiş haberi vermeyi çok istiyorumAllahım nasip eder inşallah. Bugün reglimin son günü.
Hepimizin mi 30u acaba30 u da bizim evlilk yildonumumuz bende cok istiyorum kan vermeye gidicem simdi duariniza duaciyim
buuuuu pozitif normalde hiç bi öizgiyi görmem bunu ben bile gördüm
Kuzum ben çatlama gününden sonraki günü 1 olarak saydım seninki gibi, 15. günün sabahı hasta oldum. Yani senin kan vermen lazımEğer bugün olmazsam yarın kan vericem canım
Herkes farklı bi yerden sayıyor vallaçatlama gününü de sayarsam baya geçti benim o zaman 2sinde olmalıydım
Hayır canım, gebelik düşündüğümden beri değişiyor. Mesela Haziran'da döngümün 22.günü yumurtlama gördüm, 38.günde adet oldum.o zaan adet periyodun 30 yada 31 gün olmalı dimi
Eski ama o, tam vaktinde regl oldum.buuuuu pozitif normalde hiç bi öizgiyi görmem bunu ben bile gördüm
Aa erken menopoz mu? Kaç yaşındasın? İlk bebek mi olacak?
Eğer kan sonucun negatif çıkarsa adet söktürücü masajı yaparsın hemen geliyor zaten =)Eğer bugün olmazsam yarın kan vericem canım
Herkes farklı bi yerden sayıyor vallaçatlama gününü de sayarsam baya geçti benim o zaman 2sinde olmalıydım
Gördüm canım, 2-4 sğutodu tahmini adet günün olması gerekiyor. Olmadıysa test yap yada kan verAttim cnm
Kuzum sen daha 1 yıllık evlisin, sıkma canını. Olur elbetBugün benimde evlilik yıldönümüm çok istemiştim bu ay gebe olmayıumarımmm sen bize müjdeyi verirsin kuzum
Bizimde 31'i30 u da bizim evlilk yildonumumuz bende cok istiyorum kan vermeye gidicem simdi duariniza duaciyim
Benmde 1 sene olcskHepimizin mi 30u acababenimde 30unda 1 sene olacak
Bunların yanında öğrenmek istemiyorm canm 2 güne kendi annem gelecek onun yanına gideceğim orda öğrenirim insallah vardır daGördüm canım, 2-4 sğutodu tahmini adet günün olması gerekiyor. Olmadıysa test yap yada kan ver
Hakkımızda hayırlısıBenmde 1 sene olcsk
İnsallahBizimde 31'ihadi kan ver, bizi haberdar et. İnşallah pozitiftir
Asker esimisinHakkımızda hayırlısıama ben esimi gördüğüm günler evli sayıyorum kendimi 4 aylik
Kuzum senin evlilik hayatın baya karmaşık onu hepimiz çözdük =) Ama annene gitmek için niye bekliyorsun. Kendin gitsene niye kv bu duruma alıştırıyorsun ki... Eşine söyle eşinin evden çıktığı gün sende annenin yanına ya da kendi evine geç... Çocuk olur olmaz o ayrı bir nokta ama psikolojik olarak niye kendine bu kadar baskı yapıyorsun. Benim gördüğüm zihnen iyi değilsin. Çocuk olur olmaz ama senin ev hayatın iyi değil...Bunların yanında öğrenmek istemiyorm canm 2 güne kendi annem gelecek onun yanına gideceğim orda öğrenirim insallah vardır da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?