- 21 Haziran 2021
- 640
- 461
- 23
- 34
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #2.601
Belirtiler var mı peki:)Ayyy ınsallah canm ınsallah
Beni korku sardı acaba pco mu var acaba kist mi varbekliyorum bakalm
Sabahki kuruma çizgisi gibi ama diğerleri kesinlikle silikİkisi de aynı test o yüzden biraz kararsın kaldım . Peceteli olan sabah yapmıştım. Hiç beklemeden üzerimi giyip işe gittim unuttım onu wc de aksam geldiğim de ( son cektiklerim ) gibi olmuştu. Kuruma olabilir diye düşündüm ama
İnşallahSabahki kuruma çizgisi gibi ama diğerleri kesinlikle silik
Herseye psikolojik diyorum canm artk o dereceBelirtiler var mı peki:)
Aaaaa bu benBu arada benim de yaş 31 bat 14 Ağustos 2 senedir evli olmamıza rağmen eşim asker olduğu için hep 5 ay gorev 5 ay Türkiye şeklinde çalıştığı için bir düzenli çalışmamız olamadı 2-3 aydır deniyoruz
Kiz senin yine 5 ay yanındaymış ben 5 ayda bir görüyorum 2-3 hafta izin en fazla oyle böyle 1 ayı tamamladı iste ilkkezBu arada benim de yaş 31 bat 14 Ağustos 2 senedir evli olmamıza rağmen eşim asker olduğu için hep 5 ay gorev 5 ay Türkiye şeklinde çalıştığı için bir düzenli çalışmamız olamadı 2-3 aydır deniyoruz
Kübracımnasıl adetine 7 ğün var çıktı mı? Benimde 7 ğün var..evde test yaptın mı?test dede çıktı mı..hayorlı olur inşaallah sağlıklı ğebeliktir..Sat 10 temmuz ve bugünkü kan değerim bata 7 gün var ne olur bana dua edin sağlıkla devam etsin buda kimyasal olmasın
Yinede oyle dusunme, evet zor bir surec ama umut herzaman olsun guzel bisey cunku. Allahimdan hep hayirlisini istiyorum nasip kismet, senin en azindan 1 kizin olmusİnşallah seninledir bebisin canım bende bekliyorum bende ümitli değilim aslında bu aydan ama zaten bu ay olmazsa devam etmicem ara vericem çünkü gerçekten psikoloji isteyen bu süreç ilkinde ilk femara kullanımında oldu kızım şükürler olsun ama ne bilim şimdi bı değişik hislerdeyim
Malesef bizim bu durumda şansımız daha da azalıyor her zaman degerlendirme şansımız olamıyor:)Kiz senin yine 5 ay yanındaymış ben 5 ayda bir görüyorum 2-3 hafta izin en fazla oyle böyle 1 ayı tamamladı iste ilkkez
Ayy ınsallah bu ay olmazsa iste 2022ye kadar yok o zamanda denk gelecek mi bide o var ilkkez bu kadar uzun süre kaldı denk geldiMalesef bizim bu durumda şansımız daha da azalıyor her zaman degerlendirme şansımız olamıyor:)
Belki de psikolojik değildir inşallah bebiş vardır
Canım son adetim 10 temmuz normalde 33 günde bir adet oluyorum ama takvime göre bu ay 7 gün kalmış gösteriyor bak testleri atayım sana fotoları Cook silikKübracımnasıl adetine 7 ğün var çıktı mı? Benimde 7 ğün var..evde test yaptın mı?test dede çıktı mı..hayorlı olur inşaallah sağlıklı ğebeliktir..
Atsana canım resimCanım son adetim 10 temmuz normalde 33 günde bir adet oluyorum ama takvime göre bu ay 7 gün kalmış gösteriyor bak testleri atayım sana fotoları Cook silik
Ya pek bi fikrim yok pko konusunda bir şey diyemem ama bence ya gebelik ya psikolojik seninkikatmoeder canm birsey sorcam bu pco mu ne varsa doktor görürdü demi adetim dgunden snra 32-34 gün arasında olmaya başladı bi ilk defa haziranda 17 günde oldu doktoru aradığım da olabilir oyle eğer gelecek ay yine 21 günden az olursa gel dedi iste 23 günde oldum geçen ayda suan olmadım
Aklima herşey geliyor artk pco kist daha neler gelecek acaba
Suyu damlatıyarsun.eğer gebelik versa o pembe çizgi daha net ortaya çıkıyor..eğer idrarın bittiği çizgi ise su temizleyip gidiyor. Ğebelik olmuyorPeki şimdi bu kuruma çizgisinde su damlatın silinirse yoktur vs dıolar ya su damlattıktan sonrada iz duruyor mu peki sadece rengi mi gidiyor anlamadım o kısmı birisi bir anlatabilir mi
Ben yasadim canim 21 temmuzda aşı oldum 1 agustostada hamile oldugumu öğrendimMerhabalar, ayın 8 inde aşı randevum var. Henüz gebelik var mı yok mu bilmiyorum. Bat tan 3 gün önceye denk geliyor. Bat öncesi aşı olup da hamilelik yaşayan var mı
aramızda?
Peki herhangi bir sorun belirti oldu mu? Doktor bu konuda bir şey söyledi mi ?Ben yasadim canim 21 temmuzda aşı oldum 1 agustostada hamile oldugumu öğrendim
Nasip artık ınsallah gebeliktirYa pek bi fikrim yok pko konusunda bir şey diyemem ama bence ya gebelik ya psikolojik seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?