Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabahki kuruma çizgisi gibi ama diğerleri kesinlikle silik

Bu arada benim de yaş 31 bat 14 Ağustos 2 senedir evli olmamıza rağmen eşim asker olduğu için hep 5 ay gorev 5 ay Türkiye şeklinde çalıştığı için bir düzenli çalışmamız olamadı 2-3 aydır deniyoruz

Belirtiler var mı peki:)
Herseye psikolojik diyorum canm artk o derece
Yorgunluk hali var iste mesela eşimle son günümüzken normalde asla uyumam ağlarım ederim flim var izleriz o gun bile uyuya kalmışım surekli uyuyorum hafif bulanti var kabızlık sık idrara çıkma var ama sivi tüketimi çok o yüzden düşünmemeye çalışıyorum canm

Kiz senin yine 5 ay yanındaymış ben 5 ayda bir görüyorum 2-3 hafta izin en fazla oyle böyle 1 ayı tamamladı iste ilkkez

Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar bata 3 gun var sigara icince asiri bir mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum bas donmesi 10 dk icinde gecsede mide bulantısı gecmiyor kusmaktan midemde birsey kalmiyor ac karna icmiyorum yemek yiyip tekrar ictigimde yine aynisi oluyor bunu yasayan varmi acaba hamilelik olabilirmi

Sat 10 temmuz ve bugünkü kan değerim bata 7 gün var ne olur bana dua edin sağlıkla devam etsin buda kimyasal olmasın
Kübracımnasıl adetine 7 ğün var çıktı mı? Benimde 7 ğün var..evde test yaptın mı?test dede çıktı mı..hayorlı olur inşaallah sağlıklı ğebeliktir..

Yinede oyle dusunme, evet zor bir surec ama umut herzaman olsun guzel bisey cunku. Allahimdan hep hayirlisini istiyorum nasip kismet, senin en azindan 1 kizin olmus benim daha hic olmadi ve 18 aydir deniyoruz. 2,5 senelik evliyim. Ama hic umutsuzluga kapilmadim. Illaki vakti zamani vardir diye dusunuyorum .. ❤ Bu arada bende hafif pko’da var

Kiz senin yine 5 ay yanındaymış ben 5 ayda bir görüyorum 2-3 hafta izin en fazla oyle böyle 1 ayı tamamladı iste ilkkez
Malesef bizim bu durumda şansımız daha da azalıyor her zaman degerlendirme şansımız olamıyor:)
Belki de psikolojik değildir inşallah bebiş vardır

Malesef bizim bu durumda şansımız daha da azalıyor her zaman degerlendirme şansımız olamıyor:)
Belki de psikolojik değildir inşallah bebiş vardır
Ayy ınsallah bu ay olmazsa iste 2022ye kadar yok o zamanda denk gelecek mi bide o var ilkkez bu kadar uzun süre kaldı denk geldi

Kübracımnasıl adetine 7 ğün var çıktı mı? Benimde 7 ğün var..evde test yaptın mı?test dede çıktı mı..hayorlı olur inşaallah sağlıklı ğebeliktir..
Canım son adetim 10 temmuz normalde 33 günde bir adet oluyorum ama takvime göre bu ay 7 gün kalmış gösteriyor bak testleri atayım sana fotoları Cook silik

Peki şimdi bu kuruma çizgisinde su damlatın silinirse yoktur vs dıolar ya su damlattıktan sonrada iz duruyor mu peki sadece rengi mi gidiyor anlamadım o kısmı birisi bir anlatabilir mi

Ya pek bi fikrim yok pko konusunda bir şey diyemem ama bence ya gebelik ya psikolojik seninki

Peki şimdi bu kuruma çizgisinde su damlatın silinirse yoktur vs dıolar ya su damlattıktan sonrada iz duruyor mu peki sadece rengi mi gidiyor anlamadım o kısmı birisi bir anlatabilir mi
Suyu damlatıyarsun.eğer gebelik versa o pembe çizgi daha net ortaya çıkıyor..eğer idrarın bittiği çizgi ise su temizleyip gidiyor. Ğebelik olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…