Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk cektiğim peceteli olan cektim bıraktım unuttum işe gittim . Sondan iki tanesi de işten geldikten sonraki sizce durum nedir . Kuruma olabilir mi

Eklentiler

• 1F07262C-AA1B-4029-B7ED-208C8640DA0C.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 85
  • 4F2815EB-8247-4273-AEC6-E076C6914A4C.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 68
  • 7E4D0535-346F-4259-A184-3B5D88B9F808.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 77
Kızlarr bende varım ben dee
Bat ne anlamadım ama
Yarın öbür gün adetim bitcek bununla alakalı bişeyse eğer bitince çalışmalara başlıycaz inşş
Yaş 32
3 yıllık evliyimm

İlk cektiğim peceteli olan cektim bıraktım unuttum işe gittim . Sondan iki tanesi de işten geldikten sonraki sizce durum nedir . Kuruma olabilir mi
Canım bu yeni olan mı ben baya silik bi çizgi görüyorum bunda çünkü

Eklentiler

• 394FD5CF-8586-4875-B32F-38E30A1488A8.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 79
Kızlarr bende varım ben dee
Bat ne anlamadım ama
Yarın öbür gün adetim bitcek bununla alakalı bişeyse eğer bitince çalışmalara başlıycaz inşş
Yaş 32
3 yıllık evliyimm
Bat beklenen adet tarihi, sat son adet tarihi İnşalkah gönlünden geçen olsun çok beklemeden

katmoeder canm birsey sorcam bu pco mu ne varsa doktor görürdü demi adetim dgunden snra 32-34 gün arasında olmaya başladı bi ilk defa haziranda 17 günde oldu doktoru aradığım da olabilir oyle eğer gelecek ay yine 21 günden az olursa gel dedi iste 23 günde oldum geçen ayda suan olmadım
Aklima herşey geliyor artk pco kist daha neler gelecek acaba

Ben test yapmadım canm bekliyorum
Belki erken yapmışsındır ondan negatiftir daha hastalanmadn Demi
Yok hala hastalanmadım. İki gün önce bacaklarıma kadar vuran kaşık ağrım vardı ondan öncede hafif hafif regl olacak gibi hala gelmedi. Umarım olmayız gebeyizdir

Merhabalar, ayın 8 inde aşı randevum var. Henüz gebelik var mı yok mu bilmiyorum. Bat tan 3 gün önceye denk geliyor. Bat öncesi aşı olup da hamilelik yaşayan var mı
aramızda?

İnşallah seninledir bebisin canım bende bekliyorum bende ümitli değilim aslında bu aydan ama zaten bu ay olmazsa devam etmicem ara vericem çünkü gerçekten psikoloji isteyen bu süreç ilkinde ilk femara kullanımında oldu kızım şükürler olsun ama ne bilim şimdi bı değişik hislerdeyim

Yok hala hastalanmadım. İki gün önce bacaklarıma kadar vuran kaşık ağrım vardı ondan öncede hafif hafif regl olacak gibi hala gelmedi. Umarım olmayız gebeyizdir
Ayyy ınsallah canm ınsallah
Beni korku sardı acaba pco mu var acaba kist mi var bekliyorum bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…