- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #2.641
Yarin gidicem canim mutlaka yazarim sana öglenden sonraTeşekkür ederim. Evde olsam erteler olmazdım. Bekler de hamile olduğumu öğrenirsem 3 ay aşı olamam . Bu 3 ay içinde Covid geçirirsem diye diken üstünde olurum kesin. o yüzden bilmeden önce yaptırmak mantıklı geliyor. Daha önce covidi ağır geçirdim ( hala etkisi kaldı hatta) onun korkusu var. Ben aşı olmadan önce doktora gidersen eğer doktor görüşünü paylaşabilir misin?
Aynen öyle 32 günde adet oluyordum yanuna gittim ya 2 ay o zman 34 günü buldu hemen hastaneye götürdü beklemedi bile midem de kötüydü eee sonuç 1.20 cikti yok yani doktora dicem ki ne biliyon sen 1.20 sonuçta 0 değil o bebek var baba olcam ben dicem diyor sonuç göstermeye giderkenSen kendinden cok onu sevindrmek istiyorsun sanrm. Benmki de kimyasal olmustu gecen aylarda atmis.testi bir yere onu bulmus bagira cagira gelio hamilesin niye demiosn die sewinmis garibim. İkna etmek ikk gunu mu aldi
Bencede var melekkAy insallah vardir yarin birdaha yapayım bari
Hay agziniz bal yesinBencede var melekk
Bir süre sonra etkili olmuyor evet. Ben ilk kullandığımda 4 yumurta gelişti, ikincide 2 ve sonuncu da 1 tane gelişti. 3 ay ara vermiştik zaten dış gebelikten dolayı. Taşındığım için doktor değiştirdim. Bu doktorum da ısrarla klomen dedi. Bakalım hayırlısı artık.. Ovülasyonla takip ediyorum hala silik, bugün 10.gündü. 2 gün sonra gittiğimde yumurta görecekmiyiz bakalım. Ama kasıklarıma dokunamıyorum, büyüdüğünü hissediyorum ben. Niye ovülasyonda çıkmıyor anlamadım. Daha kontrole gitmedin sen galiba. Dur bakalım işe yaramıştır belki. Emeklerimizin çabalarımızın karşılığını alalım inşallahİnşallah rabbim isteyen herkese nasıp eder. Ben kızıma femarayla kalmıştım+purogen iğneyle şuan femara ise yaramamis gibi görünüyor sanırım yine iğneye gecikcrk pazartesi tekrar kontrol var hayirlisi
çok teşekkür ederimYarin gidicem canim mutlaka yazarim sana öglenden sonra
Ben gördüm eğer test kaliteli bi testse yarrın sabah yine yap atttHay agziniz bal yesin
Amin amiinn insaAllahÇok haklısın canım rabbim dualarımızı geri cevirmesin dileyen herkese nasip etsin. Bende manevi olarak aslında o şekilde düşünüyorum olmazsa uzulmeyecegim diye hayırlısı olsun diyorum ya hep olamzsa rabbimdendir :) yine diyorum Allah'ım herşeyin hayırlısını versin
Kızım üç yaşında Allah bağışlarsaBir süre sonra etkili olmuyor evet. Ben ilk kullandığımda 4 yumurta gelişti, ikincide 2 ve sonuncu da 1 tane gelişti. 3 ay ara vermiştik zaten dış gebelikten dolayı. Taşındığım için doktor değiştirdim. Bu doktorum da ısrarla klomen dedi. Bakalım hayırlısı artık.. Ovülasyonla takip ediyorum hala silik, bugün 10.gündü. 2 gün sonra gittiğimde yumurta görecekmiyiz bakalım. Ama kasıklarıma dokunamıyorum, büyüdüğünü hissediyorum ben. Niye ovülasyonda çıkmıyor anlamadım. Daha kontrole gitmedin sen galiba. Dur bakalım işe yaramıştır belki. Emeklerimizin çabalarımızın karşılığını alalım inşallah
Merhaba bennnMerhaba bu ay femara kullananlar var mı acaba benim gibi :)
Yaaa saçmalama doktora git sonra da bize bilgi verr merak ederizNeyse ben bir süre olmayım güle güle kizlar
Ben eylüle gelmek istemyrmCanım ben regl oldum ağustosta yalan oldu M mavili_yeshllpek aktif olamiyorum yazarsan görmem belki eylülde görüşmek üzere
.Ben eylüle gelmek istemyrm
Ben catlamadan 15 gun sonra oluyorm canm. Bu ay yumurtlamam erken oldu bakalm nasil olacakKızlar bugün çatlamanın 14. Günüydü ve regl olmadım. Hep 14. Gün deniyor ya bu süre değişebiliyor mu ya 15-16. Günde falan olan var mı?
Acil mis mi eylul ayi da. Su gibi gecio ya subattan nerlere geldik yeter daBen eylüle gelmek istemyrm
Çatlamadan sonra 14. gün oluyorum.Kızlar bugün çatlamanın 14. Günüydü ve regl olmadım. Hep 14. Gün deniyor ya bu süre değişebiliyor mu ya 15-16. Günde falan olan var mı?
Çatlama gününü 1 mi sayıyorsun peki canım? Ben çatlamayı 0 sayarak 14 diye hesapladım ve 3 ağustos çıktıBen catlamadan 15 gun sonra oluyorm canm. Bu ay yumurtlamam erken oldu bakalm nasil olacak
Ben de ovu ilk kez bu ay yaptım o yüzden bakalım kaçıncı gün olucamÇatlamadan sonra 14. gün oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?