Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim ben de hayalet cizgi gordum testinde insallah sasirmiyoruzdur kendimi o kadar zorluyorum ki hayali cizgileri gorebilmek icin
Cnm bende gördüm çizgiyi ya
Canım ben de görüyorum ya, hepimiz yanılıyor muyuz acaba

Allah allaahh kızlar ama şöyle fotoda çizgi görünüyo haklısınız ama çıplak gözle bi şey olmadığı için bende direk negatif dedim. Bütün ilginçlikler beni buluyo ya

Aynı gün her şeyimiz ya benim de olmam lazım ama olmadım testte negatif bi duşa giriyim de sıcak su söktürür bari
Bnde sen gibi yaptım bi dusa girdim ama gelen giden yok korku sardı birisi kist var mi olabilir mi falan dedi aklıma o geldi bide acaba kist var da ondan mı hastalanmadm daha

Bnde sen gibi yaptım bi dusa girdim ama gelen giden yok korku sardı birisi kist var mi olabilir mi falan dedi aklıma o geldi bide acaba kist var da ondan mı hastalanmadm daha
Canım sen daha yeni kontrole gittim dememiş miydin içini ferah tut kist mist getirme aklına

Bu ay da olmadı. Adetim cumartesi ama test yaptım negatif tabi ki. Ne ovülasyon testi ne poziyon ne iğne,hap, şu suyu bu suyu. Ol demedikçe olmuyor. Biraz olsun bana heves olur diye katılmıştım bu ay buraya ama inşallah sizler kavuşursunuz bebeğinize. Allah gönlünüze göre versin.

Nasip ne zamansa o zaman olacak elbet ama daha salı bugün test için çok erken canım

Canım sen daha yeni kontrole gittim dememiş miydin içini ferah tut kist mist getirme
Iste geçen adet dönemi gittim hatta bu dönem gidecektim de tatildeydik gidemedim ne bilim hastalanmayinca bebek hariç herseye yoruyorum yada daha hastalancam diye bekliyorum

Iste geçen adet dönemi gittim hatta bu dönem gidecektim de tatildeydik gidemedim ne bilim hastalanmayinca bebek hariç herseye yoruyorum yada daha hastalancam diye bekliyorum
Sen hiç kuruntu yapma kendine bebiş varsa üzülmesin içerde stres iyi gelmez

Sen hiç kuruntu yapma kendine bebiş varsa üzülmesin içerde stres iyi gelmez
Ayy insallah vardır inşallah dediğiniz gibidir canm daha sanki hastalanacakmisim gibi lavabodayim surekli pazartesi zaten saglikocagina gidip kan vercem böyle stres olamam eczane ile yan yana ikisi

Ayy insallah vardır inşallah dediğiniz gibidir canm daha sanki hastalanacakmisim gibi lavabodayim surekli pazartesi zaten saglikocagina gidip kan vercem böyle stres olamam eczane ile yan yana ikisi
Ya bi dur bismillah, benimki kuruma cizgisi de olabilir , erken dah cıkmayadabilir hemen umutsuzluğa kapılma

Bence de yaptır tahlilini rahatla ama pazartesiye daha 6 gün var, kendini yiyip bitirme (sana diyorum ben de kendim düşünmeden duramıyorum ) ama napalım sakin kalmaya çalışıcaz elimizden geldiğince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…