- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #2.581
Neyse ben bir süre olmayım güle güle kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktım canım benimki temiz negatif.karapisso senin testinde benimle aynı acaba sende kuruma çizgisi falan var mı bir bakar mısın
Yaa peki hangi marka önerirsiniz hiç bilgim yokta ilk kez yaptım bu testi de şimdi zaten gecikmesini beklicem ama o zman düzgün bi test alayımÇok kjtü
Canım bu yeni olan mıİlk cektiğim peceteli olan cektim bıraktım unuttum işe gittim . Sondan iki tanesi de işten geldikten sonraki sizce durum nedir . Kuruma olabilir mi
Bat beklenen adet tarihi, sat son adet tarihiKızlarr bende varım ben dee
Bat ne anlamadım ama
Yarın öbür gün adetim bitcek bununla alakalı bişeyse eğerbitince çalışmalara başlıycaz inşş
Yaş 32
3 yıllık evliyimm
Canm şu ikinci fotoda çizgi var gibiİlk cektiğim peceteli olan cektim bıraktım unuttum işe gittim . Sondan iki tanesi de işten geldikten sonraki sizce durum nedir . Kuruma olabilir mi
Insallah canm bebisin sağlıklı bir şekilde büyür ❤Sat 10 temmuz ve bugünkü kan değerim bata 7 gün var ne olur bana dua edin sağlıkla devam etsin buda kimyasal olmasın
Yok hala hastalanmadım. İki gün önce bacaklarıma kadar vuran kaşık ağrım vardı ondan öncede hafif hafif regl olacak gibi hala gelmedi. Umarım olmayız gebeyizdirBen test yapmadım canm bekliyorum
Belki erken yapmışsındır ondan negatiftir daha hastalanmadn Demi
İnşallah seninledir bebisin canım bende bekliyorum bende ümitli değilim aslında bu aydan ama zaten bu ay olmazsa devam etmicem ara vericem çünkü gerçekten psikoloji isteyen bu süreç ilkinde ilk femara kullanımında oldu kızım şükürler olsun ama ne bilim şimdi bı değişik hislerdeyimBenim cabuk buyuduler sanirim. Gecen ay 12. Gunde 2 tane yumurtam vardi biri 22 biri 21 mm civariydi, o gun vurulmustum. Bu ayda 11. Gun catlatma ignesi yaptik. Yine 21 ve 20 mm civarlarindaydi yumurtalarimVe igneden 36 saat sonra hissettim sanirim o catlamayi cunku tam o saatlerde kramplar filan girdi sabaha kdar
doktorum umutlu bu aydan ama bilemiyorum artik heveslenmek istemiyorum
![]()
İnşallah sağlıkla huzurla kucağına alırsın canım.Sat 10 temmuz ve bugünkü kan değerim bata 7 gün var ne olur bana dua edin sağlıkla devam etsin buda kimyasal olmasın
Ayyy ınsallah canm ınsallahYok hala hastalanmadım. İki gün önce bacaklarıma kadar vuran kaşık ağrım vardı ondan öncede hafif hafif regl olacak gibi hala gelmedi. Umarım olmayız gebeyizdir
İkisi de aynı test o yüzden biraz kararsın kaldım . Peceteli olan sabah yapmıştım. Hiç beklemeden üzerimi giyip işe gittim unuttım onu wc de aksam geldiğim de ( son cektiklerim ) gibi olmuştu. Kuruma olabilir diye düşündüm amaBende görüyorum B busemakilic