• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar bata 3 gun var sigara icince asiri bir mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum bas donmesi 10 dk icinde gecsede mide bulantısı gecmiyor kusmaktan midemde birsey kalmiyor ac karna icmiyorum yemek yiyip tekrar ictigimde yine aynisi oluyor bunu yasayan varmi acaba hamilelik olabilirmi
Test yapsana canim 3 gun kalmis varsada cikabilir

Eklentiler

• IMG_20210802_123909_1.webp
    IMG_20210802_123909_1.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 55
Yinede oyle dusunme, evet zor bir surec ama umut herzaman olsun guzel bisey cunku. Allahimdan hep hayirlisini istiyorum nasip kismet, senin en azindan 1 kizin olmus 😍 benim daha hic olmadi ve 18 aydir deniyoruz. 2,5 senelik evliyim. Ama hic umutsuzluga kapilmadim. Illaki vakti zamani vardir diye dusunuyorum .. ❤🤲🏻 Bu arada bende hafif pko’da var 😅
Çok haklısın canım rabbim dualarımızı geri cevirmesin dileyen herkese nasip etsin. Bende manevi olarak aslında o şekilde düşünüyorum olmazsa uzulmeyecegim diye hayırlısı olsun diyorum ya hep olamzsa rabbimdendir :) yine diyorum Allah'ım herşeyin hayırlısını versin 🙏

Canim ben 2 gün önce ögrendim hamile olduğumu hic bir belirtim yoktu halada yok kan testi yaptirdim 30 cikti yarinda doktora gidicem yukseldimi diye
Aşının bir yan etkisi oldu mu diye merak ettim aslında.Doktor ası konusunda bir şey söylememiş sanırım.Hamilelikten emin olmadan yaptırmam doğru mu bilmiyorum biraz endişe var içimde.

Insallah canm bılmıyorum iste esim gelmeden önce gittim sorun yok demişti tabi ki yine de bılmıyorum çünkü yeni evliyim desem durumu söylesem bakmayacakti bnde 2 senelik evliyim hiç korunmadan 10 aydır istiyoruz dedim halbuki 10 qylik evliydim oyle deyince baktı falan ama yok sorun dedi
😁 Cok iyi demissin valla. Benm cok sukur kistim patladi artk pik gostermio yumurtlama yokken. Ben de adetimin 3. Gunu gitmistim her sey cok guzeldi sonradan oldu iste o ay yumrtalar catlamayinca kiste dondu. Ama kist olsa yumurtalaiklar cok agriyo sanrm sen de oyle bir sknti yok. Keske test yapabilsen

Aşının bir yan etkisi oldu mu diye merak ettim aslında.Doktor ası konusunda bir şey söylememiş sanırım.Hamilelikten emin olmadan yaptırmam doğru mu bilmiyorum biraz endişe var içimde.
24 yasindayim 2.aşıyı oldum hic bir yan etki olmadi bende doktora gitmedigim icin bir bilgi almadim kimseden aşıyıda olduktan sonra dank etti ama bi yan etkisi yaşamadim dedigim gibi senin yerinde olsam ertelerim aşıyı sonucta her istedigin tarihte olabilirsin doktorada danışabilirsiniz

24 yasindayim 2.aşıyı oldum hic bir yan etki olmadi bende doktora gitmedigim icin bir bilgi almadim kimseden aşıyıda olduktan sonra dank etti ama bi yan etkisi yaşamadim dedigim gibi senin yerinde olsam ertelerim aşıyı sonucta her istedigin tarihte olabilirsin doktorada danışabilirsiniz
Teşekkür ederim. Evde olsam erteler olmazdım. Bekler de hamile olduğumu öğrenirsem 3 ay aşı olamam . Bu 3 ay içinde Covid geçirirsem diye diken üstünde olurum kesin. o yüzden bilmeden önce yaptırmak mantıklı geliyor. Daha önce covidi ağır geçirdim ( hala etkisi kaldı hatta) onun korkusu var. Ben aşı olmadan önce doktora gidersen eğer doktor görüşünü paylaşabilir misin?

Insallah
O kadar morale ihtiyacım esim yeni bir göreve daha gidiyor mesaj atmak için açmış teli hastalandin mi dikkat et iş falan yapma yazdı kapatti
Sen kendinden cok onu sevindrmek istiyorsun sanrm. Benmki de kimyasal olmustu gecen aylarda atmis.testi bir yere onu bulmus bagira cagira gelio hamilesin niye demiosn die sewinmis garibim. İkna etmek ikk gunu mu aldi😁😁

Senin isin cok zor ya iyi dayaniyorsun. Peki her zaman mi boyle yoksa gecici bir durum
Sozlendigimizden beri böyle canm iste sözümüzü 2 günlük geldi gitti söz sabahı geldi ertesi gün gitti nisana 10 gün geldi gitti hiçbirinde yoktu nikaha 1 hafta geldi hele düğüne 10 gün verdiler 3 gün kala geldi kpss vardı gideceği gün beni götürecekti rapor aldı bırakıp gidemedi 20 gün kalmış oldu
Insallah ocakta son canm ya beni götürecek götüremez sözleşme dolacak bırakacak olmuyor boyle

Back