- 1 Şubat 2014
- 415
- 455
- 303
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #2.541
canim ben de hayalet cizgi gordum testinde insallah sasirmiyoruzdur kendimi o kadar zorluyorum ki hayali cizgileri gorebilmek icinValla kızlar gözle hiçbi şey görülmüyo bembeyazbakalım bugün yarın hastalanmazsam tekrarlarım testi
5 gün var ama düne kadar sağ kasıkta ağrı vardı adet sancısı gbi oluyordu dünden beri yok bunlar sadece bel ağrısı varbata kac gun var suanda
Bende var az önce çıktım doktordan bı gelişme yok dedi kaç mm olduğunu soyleemdi pazartesi tekrar gel bakalım dedi hayırlısı olsun bakalim ama kasıklarımda bı hareketlilik regl olcak gibi ağrılarım varBen femera kullanmaya başladım adetim ikinci günü 5 gün günde iki defa cuma günü kontrole gel dedi bakalım süreç nasıl devam edecek bende pko falan yok ama
Ay hadi İnşallah bu ay tutarYaa hadi insaAllah buyumusturben gecen ayda kullandim buyumuslerdi, catladida ama olmadi malesef. Bu ayda rahim filmi cektirdim sag tupum tikaliydi onu actilar bakalimm femara kullandim catlatma ignemide vuruldum bugun 5. Gun ignenin dun kontrolum vardi 2 tne yumurtam catlamisti. Bitane daha kendi kendine buyumus o duruyordu oyle. Bakalim nasip kismet
İnşallah rabbim isteyen herkese nasıp eder. Ben kızıma femarayla kalmıştım+purogen iğneyle şuan femara ise yaramamis gibi görünüyor sanırım yine iğneye gecikcrk pazartesi tekrar kontrol var hayirlisiBen bu ay klomen kullandım, perşembe yumurta kontrolüne gidicem. Daha önce femarayla 2 kez hamile kaldım ama biri düşük, biri dış gebelikle sonuçlandı. Sağlıkla güzel haberler verirsin bu ay inşallah
Silik var gibi geldi kiz bana daKızlar ben mi görüyorum yok mı silik bir cizgi
Silik var gibi geldi kiz bana
Yaz muhakkak çok merak ettim. Ben bekleyeceğim 8 inde yapacağım.
Ya arkasına flas tutunca hafif bir kenarı pembe . Ama umutlanmak istemiyırumSilik var gibi geldi kiz bana da
Bat ne zamandı canm bekle bakalm varsa elbet bizimledir yoksa zaten hastalanacagiz biraz daha sabretmek gerekYa arkasına flas tutunca hafif bir kenarı pembe . Ama umutlanmak istemiyırum
8 agustos. İşte bekleyemiyorum ki keşke elimden bşrsey gelseBat ne zamandı canm bekle bakalm varsa elbet bizimledir yoksa zaten hastalanacagiz biraz daha sabretmek gerek
Kiz sabret geçen aylar bnde öyleydim surekli erken gebelik falan çok kötü oluyor insan ama ilk defa bu ay yapmadım ve günüm de geçti biraz da korkuyorum galiba hastalancam diye bekliyorum bakalm8 agustos. İşte bekleyemiyorum ki keşke elimden bşrsey gelse
İnşallah hastalanmazsın ya . Bende öyle ama cok ğzülüyorum artık. Baksana negatif yaptım daha belli oldu ama kuruma da olabilirKiz sabret geçen aylar bnde öyleydim surekli erken gebelik falan çok kötü oluyor insan ama ilk defa bu ay yapmadım ve günüm de geçti biraz da korkuyorum galiba hastalancam diye bekliyorum bakalm
Benim cabuk buyuduler sanirim. Gecen ay 12. Gunde 2 tane yumurtam vardi biri 22 biri 21 mm civariydi, o gun vurulmustum. Bu ayda 11. Gun catlatma ignesi yaptik. Yine 21 ve 20 mm civarlarindaydi yumurtalarimAy hadi İnşallah bu ay tutarben çıktım doktordan bı değişiklik yok dedi sadece kaç mm olduğunu söylemedi pazartesi yine gel bakalım ona göre gidişat belli olur dedi. Sen femarayla kaçıncı günde çatlatma boyutuna geldi? Ben şuan reglin ikinci günü beş gün femara kullandım şuan 7., Günü doktor çağırdı ama biraz erken gibi geldi de bana
Bekle bakalm kuzu pazara kadar hastalanmazsan ( bnde hastalanmazsam) kan testi ver ben öyle yapcam korkuyorm acaba kist falan var da ondan mı adet olmadm diyeİnşallah hastalanmazsın ya . Bende öyle ama cok ğzülüyorum artık. Baksana negatif yaptım daha belli oldu ama kuruma da olabilir
Canım testinde hayalet çizgi var ben net görüyorum ama kurumadan kaynaklı da olabilir yarın sabah tekrar yap ama başında bi 10-15 dk bekleYa arkasına flas tutunca hafif bir kenarı pembe . Ama umutlanmak istemiyırum
Allah korusun bebiş vardır belkiBekle bakalm kuzu pazara kadar hastalanmazsan ( bnde hastalanmazsam) kan testi ver ben öyle yapcam korkuyorm acaba kist falan var da ondan mı adet olmadm diye
Senin testinşn resmi var mı ? Sende bu marka kullandın varsa atar mısın ya içim içimi yiyorCanım testinde hayalet çizgi var ben net görüyorum ama kurumadan kaynaklı da olabilir yarın sabah tekrar yap ama başında bi 10-15 dk bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?