Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla kızlar gözle hiçbi şey görülmüyo bembeyaz bakalım bugün yarın hastalanmazsam tekrarlarım testi
canim ben de hayalet cizgi gordum testinde insallah sasirmiyoruzdur kendimi o kadar zorluyorum ki hayali cizgileri gorebilmek icin

Ben femera kullanmaya başladım adetim ikinci günü 5 gün günde iki defa cuma günü kontrole gel dedi bakalım süreç nasıl devam edecek bende pko falan yok ama
Bende var az önce çıktım doktordan bı gelişme yok dedi kaç mm olduğunu soyleemdi pazartesi tekrar gel bakalım dedi hayırlısı olsun bakalim ama kasıklarımda bı hareketlilik regl olcak gibi ağrılarım var

Ay hadi İnşallah bu ay tutar ben çıktım doktordan bı değişiklik yok dedi sadece kaç mm olduğunu söylemedi pazartesi yine gel bakalım ona göre gidişat belli olur dedi. Sen femarayla kaçıncı günde çatlatma boyutuna geldi? Ben şuan reglin ikinci günü beş gün femara kullandım şuan 7., Günü doktor çağırdı ama biraz erken gibi geldi de bana

Ben bu ay klomen kullandım, perşembe yumurta kontrolüne gidicem. Daha önce femarayla 2 kez hamile kaldım ama biri düşük, biri dış gebelikle sonuçlandı. Sağlıkla güzel haberler verirsin bu ay inşallah
İnşallah rabbim isteyen herkese nasıp eder. Ben kızıma femarayla kalmıştım+purogen iğneyle şuan femara ise yaramamis gibi görünüyor sanırım yine iğneye gecikcrk pazartesi tekrar kontrol var hayirlisi

Kiz sabret geçen aylar bnde öyleydim surekli erken gebelik falan çok kötü oluyor insan ama ilk defa bu ay yapmadım ve günüm de geçti biraz da korkuyorum galiba hastalancam diye bekliyorum bakalm
İnşallah hastalanmazsın ya . Bende öyle ama cok ğzülüyorum artık. Baksana negatif yaptım daha belli oldu ama kuruma da olabilir

Eklentiler

• 9916CB52-5FE6-4534-B18C-8CC581B22D64.webp
    7 KB · Görüntüleme: 62
Benim cabuk buyuduler sanirim. Gecen ay 12. Gunde 2 tane yumurtam vardi biri 22 biri 21 mm civariydi, o gun vurulmustum. Bu ayda 11. Gun catlatma ignesi yaptik. Yine 21 ve 20 mm civarlarindaydi yumurtalarim Ve igneden 36 saat sonra hissettim sanirim o catlamayi cunku tam o saatlerde kramplar filan girdi sabaha kdar doktorum umutlu bu aydan ama bilemiyorum artik heveslenmek istemiyorum

İnşallah hastalanmazsın ya . Bende öyle ama cok ğzülüyorum artık. Baksana negatif yaptım daha belli oldu ama kuruma da olabilir
Bekle bakalm kuzu pazara kadar hastalanmazsan ( bnde hastalanmazsam) kan testi ver ben öyle yapcam korkuyorm acaba kist falan var da ondan mı adet olmadm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…